Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham moją dziewczynę

Jesteś nieśmiały i bojisz sie wyznać miłość dziewczynie?

Polecane posty

Gość Dominika232

Gość Holipka
Jestem rozpaczony i nieśniały boję się....powiedzieć dziewczynie że chcę ją zabrać na randkę Pomóżcie do holipki

Gość nami...
A gdzie bys chcial ja zaprosic? Dlugo z tym zwlekasz?

Gość nami...
I dlaczego sie tego boisz.... Dziewczyna powinna byc szczesliwa...:)

Gość Holipka
Łatwo mówić trudniej zrobić .Nie wiem co ona lubi ??!!!!!!!!!!!!!!

Gość Holipka
Nie sprawdzałem ale gdzieś 2 tygodnie.Prubuję porozmawiać z jej koleżankami ale zawsze jest ona w ich toważystwie.Więc nie da rady.Myślałem o Parku lub czymś podobnym.Ale nie mam pomysłu gdzie.

Gość Dominika232
A może Kino chociaż wolałabym jednak Park(bo to bardziej romantyczne miejsce).Ale z kinem może pujść lepiej tylko żeby był romantyczny film albo tym podobne np.komedia romantyczna,coś naprawdę fajnego a nie nudy,Albo zaproś ją do siebie i zamówcie pizzę,wypożycz coś naprawdę fajnego i będzie spoko!!!

Gość Holipka
Nie jestem pewny czy kino??!!A są jakieś inne propozycję proszę żeby były romantyczne plisssss chyba wiecie jakie są dziewczyny jeśli ktoś miał

Gość ola13
Jestem nieśmiałą dziewczyną.Na imprezie poznałam jednego chłopaka.Wiecie że jak jest chłopak przystojny to zawsze jest rój dziewczyn przy nim. Ja nawet nie mam odwagi powiedzieć do niego''Cześć"bo tam gdzieś mi wszystko staję co mam zrobić.???Ja to nie wiem czy jestem ładna ale jak się uczę żeby być dobrze przygotowana na nowy rok szkolny i jak by mi się zdawało jak on na mnie się patrzy.(właśnie gdzieś 2 miesiące temu się wprowadził) Więc proszę pomocy Proszę !!!!!!!!

Gość ola13
Oczywiście ja przechodzi uwielbiam czytać książki na powietrzu lepiej wtedy wchodzi to wszystko do głowy

Gość Kocham moją dziewczynę
Dziękuję wam z pomoc wreszczie odważyłem stawić czoło temu dzięki wam.I mam propozycję Piszcie na moim temacie piszcie swoje problemy,pomagajcie im to wszystko przezwyciężyć. A teraz kończę bo idę do kina:>

Gość PitterBDG
Ja tez jestem niesmialy :) i mam ten sam problem co ''kocham moją dziewczynę'' tez nie mam odwagi jej tego powiedziec bo albo sie jakam albo nie chce jej tego mowic bo jestem na FECIE a tak to troche glupio :)

Gość _ola
I znowu się zaczyna napisz dla mniej list i będzie po sprawie zostaw zaadresowany (do mniej...)list, ale uważaj!!!!!Nie pisz za długo i nie za krutko poprostu napisz co do niej czujesz i podpisz się i napisz jeszcze że to prawda bo możesz być źle potraktowany niebędę pisać co????Bo każdy powinien wiedzieć

Gość Tez Bylem Niesmialy
Ey Najlepiej bedzie jak jo zabiezes gdzies na jakos polane wies mozes jakiego kumpla zabraz a ona ma byc sam kompel pojdzie gdzies na chwile i w tej ciszy powiesz jej to:D:)mi tak wychodzilo najlepiej:D

Gość SBastek
Rozmawiałem z dziewczyną ale ona ma chłopaka i narazie chce się zemną przyjaźnić powiedziała że może kiedyś coś więcej co mam zrobić pomóżcie.

Gość Emy
hej mam problem ja jestem niesmiala a podoba mi sie barzo pewien chlopak , a ja mu chyba tez...ciągle na mnie patrzy usmiechajac sie slodko i chodzi w te same miejsca za mna..on tez jest bardzo niesmialy bo odezwal sie do mnie raz na pol roku...A ja tak naprawde go kocham i chce zeby cos z tego było pomóżcie moze mam jakoś zagadac czy cos błagam hhhhhr=eeeeeeeeeeeellllllllpppppppppp>>>>>>>>

Gość Glupie gadanie
dziecko?

Gość ekhart
koledzy zapraszaja ja na impreze....chore to tez bym ni eumiał wydusic z siebie tych słow w rytmach disco polo przy kumplach ..powodzenia napewno bedzie romantycznie

Gość Maslak
przeczuyalem wszystko co pisaliscie i powiem wam ze dominika ma racje ja tez sie balem zapytac dziewczyny o chodzenie ale jakos mi to wyszlo. Powiem ci jak mialem 14 lat tez sie nie calowalem to nie wstyd napisz do niej list ze chcesz se z nia powaznie pogadac bez kolego i kolezanek. nie mozesz tak dlugo ukrywac sie w sobie musisz kiedys postawic pierwszy krok. zycze ci powodzenia mam nadzieje ze ci sie z nia uda xD

Gość TH is IT
Mam 27 lat i 8 miesięcy i nie miałem dziewczyny \

Gość ciekawi mnie to
TH it IT, dlaczego w takich tematach wklejasz ciągle to samo zdanie, ile masz lat i nie masz dziewczyny? mamy współczuć? gratulować?

Gość Chopiee ;)
Ja tez jestem niesmialy ale mam gorzej niz ty dziewczyna w ktorej sie zakochalem nie jest ze mna nie gadamy ze soba bosie boje nie wiem czego mam blokade jakas ;( ale jak ty mowisz ze ona jest twoja dziweczyna to o co ci chodzi ;) gdyby ja mial bym ta ktora kocham dalej szla bo latwo najgorzej zaczac :(

Gość Niesmialy ;(
od kilku dni spodobała mi się dziewczyna i nie wiem jak do niej zagadać dziś widziałem ja i chciałem zagadać ale od razu zacząłem się jąkać proszę o pomoc !!

Gość blueshit
Rozen, właśnie takie cwaniaki jak Ty w sytuacji zagrożenia czy niebezpieczeństwa okazują się największymi cipami. Mało gadać dużo robić.

Gość Gulczas
Mam problem... Miesiąc temu spotkałem wspaniałą dziewczynę... Chodzimy razem na uczelnię, jednakże nie jestem z jej grupy, a i przerwy mamy w innych godzinach... Spotykamy się tylko w piątek na angielskim i 2 razy rano(środa, czwartek)... Od jakiegoś czasu, mniej więcej 2.5 tygodnia, często ze sobą piszemy, praktycznie ponad 50 esów na dzień... Po przemyśleniu całej sytuacji, stwierdziłem, że to wspaniała dziewczyna, warta grzechu, i że chciałbym z nią być(po prostu się zakochałem)... Nie wiem czy ona czuje to samo, ale wiem, że mnie bardzo lubi(bo przecież nie pisze się z kimś tyle kogo się nie lubi)... Byliśmy ostatnio na małej integracji i mój kumpel stwierdził, że bardzo często na mnie spoglądała, oczywiście ja na nią tak samo, a ona to widziała... Wracając do domu chciałem jej wszystko powiedzieć, ale po przemyśleniu stwierdziłem, że w takim stanie nie będę nic mówił(ledwo patrzyłem na oczy)... Teraz zaprosiłem ją do kina, co będzie w listopadzie na "Harry'ego Potter'a i Insygnię Śmierci", bo ona lubi fantastykę, tak jak ja :) Tak myślę, co mam zrobić, by wreszcie wykrzesać z siebie te kilka bardzo miłych słów, skierowanych do niej, typu: "Jesteś wspaniałą dziewczyną, myślę o Tobie cały czas i nie mogę przestać, rozkochałaś mnie w sobie swoim wyglądem jak i charakterem, jesteś mądra i chciałbym, byś była też moja, ale nie wiem czy mi na to pozwolisz"... Jest jutro zabawa, w której będzie karaoke... Czy dobrym pomysłem będzie zaśpiewanie dla niej piosenki typu: Bruno Mars - Just the way you are? Oczywiście z dedykacją, dla najpiękniejszej dziewczyny, jaką kiedykolwiek spotkałem... Albo w tańcu jej to wyznać, szczegół, że tańczyć nie umiem :( Co o tym sądzicie?!

Gość Byne
Podpucha kolejna, poza tym ile ty masz lat ? 10 ?

Ja mam trochę inny problem. Bardzo podoba mi się dziewczyna, lecz ona mam chłopaka, który jest moim dobrym kolegą. Mam 11 lat, a z nią mam bardzo dobre stosunki. Nie chcę tego zepsuć ale chciałbym z nią być. Nie wiem jak mogę jej powiedzieć "KOCHAM" , żeby nie "uciekła" ode mnie:( Jestem w dosyć dużym dołku. Proszę pomóżcie!;(

Ja mam trochę inny problem. Mam 11 lat i podoba mi się moja dobra przyjaciółka, lecz ona ma chłopaka, który jest moim dobrym kolegą. Mam z nią dobre relacje i nie chce tego zepsuć, ale chciałbym z nią być. Nie wiem jak jej powiedzieć "KOCHAM", żeby ode mnie nie "uciekła" nawet jeśli nie wypali chciałbym, żebyśmy byli przynajmniej przyjaciółmi. Pomóżcie mi proszę!:(

Gość Ja ;p
Zaproś ją do kina, najlepiej na horror, kiedy będzie się bała, przytul ją i po sprawie. POZDRO i POWODZENIA :)