Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wherekjfakjsdnb

hmmm...

Polecane posty

Gość wherekjfakjsdnb

Zawsze myślałam, że jestem dość ładną dziewczyną. Myślałam, ze mam ładna twarz, ladne włosy, może troche za gruba, ale to mi tak nie przeszkadzało. Teraz pojechalam na wakacje, na których byłam ja, moje 2 kolezanki i 6 chłopaków, których do tej pory nie znałam. Słyszałam rozmowe dwóch facetów o nas, ze tamte dwie nawet niezłe, ale ta trzecia blondyna (czyli ja) brzydka jakaś i gruba. Albo były tez niby żarty, ale w dosc niesmacznym stylu na moj temat...np. chcemy isc do wody, ja mówie że pójde sie przebrac, a oni zebym lepiej nie szła bo zrobie sobie obciach itp... Nigdy nie myślałam, ze jestem jakąs pieknością czy cos, ale to co słyszałam to mnie az przeraziło. Wiele osób mówiło mi że jestem ładną dziewczyną, a tu taka zmiana. Zupełnie straciłam pewnośc sie siebie

Gość rthz nl
Wklej fotę, wymaż twarz jak chcesz i ci powiemy ile w tym prawdy :classic_cool:

Gość dfdfdfdf
wrzuć foto

Gość wherekjfakjsdnb
nie chce wrzucac foty aby zachowac anonimowosc i zebyście mnie nie zwyzywali:P

Gość rthz nl
Przecież jak wymażesz twarz to zachowasz anonimowość... mamy chyba tylko ocenić twoja figurę, czyż nie? :classic_cool:

Gość wherekjfakjsdnb
waze 64kg/166cm wzrostu:O chyba jednak mieli oni racje. Dawniej moja waga i zbytnio nie przeszkadzała, a teraz serio czuje sie jak potwór...wystarczyły głupie komentarze:O

Gość wherekjfakjsdnb
foto moge wrzucic dopiero po weekendzie, bo teraz nei jestem na swoim kompie...nie warto nawet czekać:P

Gość rthz nl
Nie za wiele mi to mówi. Jakbyś ważyła 90 kg na tyle wzrostu no to wtedy można się martwić :classic_cool:

Ale wielce chca oceniac...!Moim zdaniem pojechalas na wakacje z chamami, takich rzeczy sie nie mowi o kims i tyle. Jestem pewna ze jestes fajna, ladna dziewczyna tylko wybralas sobie niewlasciwe towarzystwo i tyle.

moze faktycznie troszke za duzo wazysz, ja mam 165 i 60kg a zle sie z tym czuje, ale grunt to akceptowac siebie, uslyszalas komentarze paru kolesi i co, nagle zwatpilas? Nie ma sie co przejmowac i uzalac nad soba...

Gość wherekjfakjsdnb
inny przykład? kolezanka mówi mi,że jestem podobna do Bridget Jones, jeden z facetów odpowiada "Podobna chyba z tuszy"

Gość wherekjfakjsdnb
Macie racje, że grunt aby nie przejmowac sie głupimi komentarzami i lubic siebie, ale teraz naprawde mi trudno. Czuje sie w ogóle nie atrakcyjna, brzydka i tłusta:O

Gość eeeeeee
nie moglas im odpyskowac??? ja tez mam podobna wage jak ty, nie czuje sie z tym rewelacyjnie ale NIGDY PREZNIGDY nie pozwolilabym zeby jakies obce debile tak do mnie mowily wiec nastęopnym razem pierolnij mu takim tekstem zeby chlopina sie opamietal🖐️