Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Iksinski

Dziewczyny jesli myslicie ze fochem osiagniecie wszystko co chcecie-zal mi was

Polecane posty

Gość Pan Iksinski

My mezczyzni szczegolnie nie znosimy dziewczyn fochwych. Ja mialem niestety nieprzyjemnosc bycia z dwoma fochliwymi panienkami. Nie wiem czy poprzedni faceci je tak nauczyli ale jak nie szlo po ich mysli to byl foch i obrazenie sie:-o A jak to nie dzialalo to bylo manipulowanie uczuciami w stylu NIE KOCHASZ MNIE BO... :o Powiem wam, ze takie dziewczyny sa zalosne i jesli same stroicie fochy to znajdujecie sie najnizej w klasyfikacji mezczyzn. I nie zaleznie jak wygladacie - foch was tak samo dyskwalifikuje jak nadwaga czy brak piersi :-o Foch kojarzy mi sie z mala dziewczyna ktora nie dostajac czego chce kladzie sie na srodku sklepu i tupie nogami ze zlosci, nie odzywa sie albo krzyczy:-p Czy chcecie byc tak postrzegane przez mezczyzn ?

Gość salamandra plamista
a mnie ciebie zal

Gość salamandra plamista
ja tam lubie stroic fochy :-) a facet jesli cham, to i z liscia dostanie :-)

Gość wysmiewczyni
spitalaj dzieciaku zeszyty pakowac. No zesz kurde co kretyni tu pisza.

Gość Pan Iksinski
Oczywiscie ze nie bylem z obiema naraz jestem normalny facet a nie jakis prostak co z serca dziewczyny robi sobie wycieraczke:-o Dlaczego piszecie ze jestem zalosny ? Bronicie te idiotki co stroja fochy by osiagnac dorazna korzysc ? Co jest zalosnego w tym co napisalem ? :-o

Gość salamandra plamista
sam jestes idiota, do tego masz z pewnoscia 17 lat i na pewno musisz sie jeszcze wiele o kobietach nauczyc :-)

najbardziej fochowata osobyl moj ex\ :) facet bywa gorszy pod tym wzgledem od nie jednej kobiety

Gość buuhhhaaaaaa
facetów foch tak samo dyskwalifikuje jak nadwaga czy brak penisa :)

Gość Pan Iksinski
salamandra plamista - dla twojej wiadomosci mam skonczyle 26 lat, skonczone studia i mieszkam sam w swoim mieszkaniu wiec teksty ze jestem gowniarzem mozesz schowac do lamusa :-p nie kazdy kto pisze kontrowersyjne teksty mogace zabolec pewne kregi dziewczyn jest gowniarzem - zapamietaj to sobie a zebys nie zapomniala to zawiaz sobie kokardke na palcu i za kazdym razem jak bedziesz na nia spogladac to bedziesz sobie przypominac moje slowa :-p

zgadzam się z autorem tematu, od czasu do czasu każdemu sie zdarzy ale bez przesady bo to wtedy bywa żałosne :O

Gość nie cierpie idiotek
które stroja foachy i to bez powodu :( dodam ze sama jestem kobietą :)

\"facetów foch tak samo dyskwalifikuje jak nadwaga czy brak penisa \" Bossskie :D

Gość nie cierpie idiotek
Nuwanda też mi sie ten tekst spodobał

Iksiński ma racje ja tez nie cierpię ludzi, zarówno kobiet jak i mężczyzn, którzy \"walczą o swoje\" manipulując innymi w najgorszy i najbardziej plytki sposób - obrażaniem sie i fochami

Gość JA DUŻO OSIĄGAM FOCHEM

Gość Trzeba miec sposoby
Robic fochy to jest glupie i prymitywne.Trzeba byc sprytna i umiejetnie omamic faceta. Wiecie co ja zrobilam ze swoim chlopakiem? poprosilam go zeby kupil mi sweterek ktory mi sie bardzo spodobal. Marudzil ze mam juz cala szafe zapchana ciuchami i nie chcial sie zgodzic. Powiedzialam, ze to prawda tylko ze wszystko jest z dziurami,stare i brzydkie. I ze przeciez ten nowy sweterek jak juz cos bedzie dla niego bo niby ze to ja bede go nosic ale po to zeby jemu bylo przyjemnie wiec w rzeczywistosci tak naprawde kupi go sobie. Tak go omamilam ze od dzisiaj sie ciesze nowym slicznym sweterkiem haha

Gość Pan Iksinski
a wg Ciebie facet wyksztalcony nie ma prawa nie lubic fochliwych dziewczyn ? nie rozumiem tego co napisalas... no ale mam tylko wyksztalcenie wyzsze, widocznie to za malo:-p

Zgadzam się w 100%. Nic nie potrafi zagotować faceta tak, jak nieuzasadniony foch w celu zwrócenia na siebie uwagi tudzież wymuszenia czegoś na partnerze :o

BRAK PENISA I OWSZEM, NADWAGA TEZ, ALE DZIECINNOŚĆ WYGRYWA. żALA SIĘ NA KAFE, BO NIE MOGLI SOBIE PORADZIĆ Z DZIEWCZYNĄ, ŻAŁOSNE.

Gość salamandra plamista
fochy nigdy nie sa nieuzasadnione panowie. trzeba troche dbac o uczucia dziewczyn, fochow nie bedzie :-)

Gość aa..
Panie iksinski a ja uwazam ze niby tak mowicie ze nie lubie a tak naprawde lubicie fochowate kobietki bo jak przyjdzie do rozstania to narzekacie, ze nie ma juz waszej ukochanej fochowatej perelki:P znam z doswiadcznia. A jjeszcze powiedz mi co lubisz w kobietach w takim razie?

salamadra plamista---------------> święte słowa, gratulejszyn!!!!!!!!!!

Hej, prosze Pana, proszę zdjąć nogi z ławy, bo się obrażę.

Gość margerita extraa
heh! a na mojego faceta to działa jak afrodyzjak :-P czasem tylko po to "strzelam focha" :-D rozjusza się wtedy, wkurza na mnie, krzyczy troszeczkę a potem rzuca na łóżko i ...oj! dzieje się :-P

Gość salamandra plamista
margerita extra - do pozazdroszczenia :-)

Gość fochująca non top

Hmmm... Myśląc logicznie jak komus na mnie zależy albo mi zależy na kimś to on/ja staram się zapewnić drugiej osobie to czego potrzebuje, więc ta osoba NIE MUSI stroić fochów bo ma to czego oczekuje. Ale jest też sytuacja taka kiedy jednej osobie SIĘ WYDAJE ze daje drugiej to czego ta druga oczekuje, a tak naprawdę daje to co sama chce dać, nie patrząc na potrzeby drugiej strony. Wtedy druga strona moze się spróbować "upomnieć" o to czego potrzebuje - prosząc, sugerując lub strzelając focha. Eeeee... temat jak zwykle jednostronny. Nie chce się nikomu zastanowić i pomyśleć nad racjami jednej i drugiej strony tylko szuka potwierdzenia własnych poglądów u innych. Nuuuudaaa...