Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Iksinski

Dziewczyny jesli myslicie ze fochem osiagniecie wszystko co chcecie-zal mi was

Polecane posty

Gość Trzeba miec sposoby
Fochy u kobiet moga byc meczace no ale u facetow to juz nie do zniesienia

Gość fochująca non top
Faceci są żałośni, mój to znosi, bo jest twardzielem :-) Alwe przyjeeebałaaam, co? :-)))))))))))))))))))))))))))))))) :-))))) Tak sie uśmiać z własnej głupoty, ojoj, co się ze mną dzieje...

Kto mieczem wojuje od miecza ginie. Panna strzela fochem to ja zajmuje się czymś innym a nie nią. Jak chce grać uczuciami to niech gra ale nie moimi. W końcu sama przyjdzie się przytulic :)

Gość vmcvkcnjvjurfguiofhguhvgfouifv
vaka87, lae Ty żałosny jestes, po co sie spotykasz z taką panną? Hę?

Gość salamandra plamista
ja strzelalam fochy, gdy mi cos nie pasowalo. ale moj to dopiero strzelal- ze mu kurczak w restauracji nie pasuje, ze nie lubi grzybow, ze prezent ladnie zapakowalam i on nawet nie wie po co? a spierdalajta na drzewo jak sie nie podoba!

Gość ola boooga
vaka87----> niedługo ten związek sie skończy, dziewczyna strzela fochy, a Ty lache kładziesz. Zobaczysz, ale zyczę Ci jak najlepiej.

Po 1 nie spotykam się już. Po 2 nie myślcie, że Wam wszystko wolno :) Bo sa fochy i "fochy". Tych drugich nie zdzierże :)

Gość MAMAMAMAMAM
salamandra plamista----------> jestem kobietą, ale chyba sie w tobie zakochałam, Twoje teksty są zaje.... naj... sup.... the... best....

Gość ola boooga
Ha, wiedziałam, że albo się skończy, albo już po.... Do przewidzenia.

Chyba poupadałyście na głowy, jeżeli myślicie, że całe życie będziecie stroić fochy a facet bedzie za Wami latał chuchał dmuchał i przepraszał :o

ola booga g*wno wiesz. Życzę Ci, żebyś nigdy nie przeżyła tego, przez co nasz związek się rozpadł.

Gość Pan Iksinski
zauwazylem ze dziewczyny sa takie ze chca by faceci je akceptowali takimi jakimi sa, czyli mamy akceptowac fochy ? :-o zenujace a co do mezczyzn to w kolko jakies uwagi:-o co za idiotki :-p

Chwalisz się, że jesteś po studiach - a piszesz: "foch was tak samo dyskwalifikuje jak nadwaga czy brak piersi " ??????? a słyszałeś, że studia nie gwarantują inteligencji????? I że sporo chamów (niestety) je kończy???? Czego jesteś żywym przykładem!!!Zanim coś napiszesz, POMYŚL DWA RAZY!!! To nic nie boli, a pomoże przed kompromitacją!! Ps. Wk***łeś mnie niesamowicie, bo gdy pomyślę o koleżance po chemioterapii, która zastanawia się, czy jest jeszcze kobietą, skoro nie ma jednej piersi (20-kilkulatka), a potem czytam TAKIE WYPOCINY JAK TWOJE, to naprawdę mam ochotę krzyknąć, ŻE FACECI TO CH****JE! Choć zawsze stroniłam od generalizowania....

A co do tematu: foch u mężczyzny czy kobiety - bez różnicy - to oczywiście szczyt niedojrzałości. Jeśli zadawałeś się z dziecinnymi/niedojrzałymi pannami, to nie dziw się, że strzelały fochami

Jak narozrabiam i zrobie komus przykrość to umiem przeprosić - szczególnie jesli to bliska mi osoba. Mam na tyle odwagi żeby to zrobić lub porozmawiać o przyczynach takiego a nie innego zachowania. I bliska mi osoba NIE MUSI stroic fochów żebym zauważyła że jest tej osobie przykro, bo obserwuje ta osobę i zwracam uwagę na jej samopoczucie. simple.

Gość Pan Iksinski
A wiesz, ze jest chirurgia plasytyczna i ona moze sobie wstawic piekne jedrne piersi ? To na prawde zadna strata, choc rozumiem ze nie ma czegos z czym zyla od urodzenia. Nie jest to jednak tragedia jak widac:-p wystarczy chciec:-D

Raz jeszcze przeczytaj to co napisałeś (o nadwadze/piersiach), potem swój komentarz...Powiem krótko: w języku kulturalnych ludzi, brak jest epitetu, którym mogłabym cię nazwać...kompromitujesz wszystkich ludzi wykształconych...

Gość salamandra plamista
Pan Iksinski zauwazylem ze dziewczyny sa takie ze chca by faceci je akceptowali takimi jakimi sa, czyli mamy akceptowac fochy ? zenujace a co do mezczyzn to w kolko jakies uwagi co za idiotki Iksinski, widze, ze nadal nie rozumiesz mimo 26 lat i skonczonych studiow oraz wlasnego mieszkania. napisze wiec jeszcze raz- szanuj kobiete i traktuj ja jak ksiezniczke, fochow nie bedzie :-)

Wychodzę z topiku-prostactwo i chamstwo Szanownego Autora jest w stężeniu nie do przyjęcia...

Gość jacekc1982
i bardzo dobrze iksinski pisze stop fochom to taki sam defekt jak brak piersi czy nadwaga !!

Gość hehe1982
facet musi wiedziec kto rzadzi w zwiazku i do tego wlasnie sa fochy potrzebne :-p

Gość Załóżmy antek
Dziewczyny są głupsze od facetów po prostu takie jest moje zdanie nie ma co wchodzic w dyskusje dziewczyna lubi jak sie jej mówi jesteś piękna itp itd lubi jak sie jej słucha i jak sie o nią dba - sama nie zadba o siebie tak było od początku tylko facet o nią musi, tutaj w internecie moge śmiało to powiedzieć bo jestem anonimowy foch jest oznaką niezaradności i wyrażenia uczucia jestem 'niezadowolona' 'patrzcie na mnie' oczywiście są wyjątki których szukam do życia a reszta jest do rżnięcia bo bym z nimi nie wytrzymał.

Gość Załóżmy antek
sory za przecinki

Gość Załóżmy antek
Aha i do tych co traktują kobiety jak księżniczke - dopiero ten kto zacznie je tak traktować ma przeje...e. Za każdy foch powinna być surowa kara inaczej drodzy mężczyźni przejebiecie i zamiast faceta staniecie sie ciotkami. Sory ale taka jest prawda bo miałem nie jedną. Nie ukrywam też popełniam błędy bo przed 2 godzinami dziewczyna strzeliła mi focha noi musiałem jej podziękować - honor przedewszystkim - podnosicie swoją wartość dla niej i dla siebie jak nie potrafi ocenić waszej wartości to trudno niech spada na drzewo.

Gość karolw
popieram. baby maja powyjadane muzgi. ale stary pomysl co im pozostalo jak nie zrobic focha hahahahah gowno moga zrobic banda

Gość Antek Inwalida
Pan Lisiciki czy jak tam,ma racje te fochy potrafia wrecz uczulic na dziewczyny,brzydze sie dziewczynami co robia fochy,moj brat ma dziewczyne co non stop na fochchach jedzie to mi sie zygad chce nie dosc ze tlusta jak swinia to foch o byle co,mam jej dosc,ciewawe gdzie on ma oczy,chyba go opetala.Ja bym jej kijem nie dotknol.

Jeżeli facet kocha to fochem da się wszystko załatwić :D

Gość Fochalski
Ja uważam że te całe fochy są bez sensu. Kobieta chce manipulować chłopem. A może by tak cofnąć się do średniowiecza... kiedy to kobieta była mniejszością... nie miała pełnych praw itd. Dopiero po 1 wojnie zyskała wszelakie prawa, nawet więcej niż mężczyzna. Dlatego już ja wam dam popalić wy fochaczki sraczki. Ja wam dam sponiewierać nami na okręgu całej gminy. Nie będziecie nami manipulować... ps. Rada dla chłopów, baba się focha, to ją olej. Dziękuję tyle w temacie, a jak jakaś fochaczka sraczka będzie miała za to ból d**y to jej problem. . . .