Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sensual girl

czy jest w tym jakiś sens?

Polecane posty

Gość sensual girl

Proszę o odp. na pytanie czy jest sens w chodzeniu po firmach,bankach,celem znalezienia pracy? wszyscy mi mówią,że same wysyłanie cv z ogłoszeń to nic mi nie da że trzeba poroznosić cv na pewno pracujecie w jakiś firmach,sami szukaliście pracy,więc wiecie jak to wygląda

Gość sensual girl
up

jest bo jak sama roznosisz cv to pzynajmniej kierownik ma szansę Cię poznać osobiście ja w ten sposób znalazłam pracę dałam cv kierowniczce a na drugi dzien juz dostałam pracę

Gość sensual girl
przepraszam z góry,ale muszę trochę Was pomęczyć:)bo naprawdę chciałabym poznać opinie innych

Gość sensual girl
o bla di o bla da>>>a czy możesz napisać w jakiej instytucji składałaś cv?czy to był bank,prywatna firma,czy sklep wchodziłaś i pytałaś np. czy możesz zostawic swoje cv?

Gość sensual girl
nigdy tego nie robiłam więc każda informacja będzie dla mnie cenna:)

Gość sensual girl
otóż odpowiadam na każde ogłoszenie,które mi odpowiada z internetu wiele osób,które pytałam twierdzi,że chodzenie z cv nie ma sensu,gdyż to są oddziały,np. jeśli chodzi o banki,a cv wysyła się do głównych siedzib

Gość Praksedka
Ja chodziłam ale dopiero jak założyłam bluzkę bez stanika taką że było widać cycki i mini bez majtek od razu mnie przyjęli

Gość
jeżeli chodzi o banki to nie ma sensu - złożyłam osobiście ale kierownik kazał mi jeszcze wypełnić zgłoszenie przez internet, mówił że mam duże szanse i że zobaczymy się wkrótce na rozmowie kwalifikacyjnej - niestety moje cv nie przepłynęło z centrali i zatrudnili kogoś innego :)

Gość
natomiast w firmach przeważnie zostawia się cv u portiera/ochrony/recepcjonisty i często taka cefałka ląduje po prostu w koszu :o

Gość Praksedka
Znam to zatrudnili mnie spodobał sie prezesowi mój tyłek do dziś mnie po nim głaszcze szybko awansuje

Gość sensual girl
wiem,że dla niektórych moje pytanie może wydać się dziwne ale ja jestem w nienajlepszej sytuacji,muszę znaleźć prace w obcym mi mieście(w związku z przeprowadzką:( do tego dośc szybko muszę ją znaleźć-więc to kolejny stres,dlatego pytam czy może to chodzenie z cv,byłoby lepsze aniżeli wysyłanie cv

Gość sensual girl
neurosa1 >>> no właśnie:( w sumie to te banki na razie odpadają,gdyz muszę najpierw zdobyć doświadczenie w sprzedaży

Gość sensual girl
czy ktos z forumowiczów szuka pracy?

Gość eye linerka
a w jakim miescie szukasz ?

Gość sensual girl
gdańsk

Gość eye linerka

Gość
ja szukam z tym że obecnie pracuję i chcę zmienić - nie ma lekko, wszędzie liczą się znajomości (mieszkam w niedużym mieście), mam nadzieję że w Gdańsku jest łatwiej, btw - piękne miasto, zazdroszczę

Gość sensual girl
neurosa1:) miasto piękne,ale ogromne jak dla mnie,ja jestem z małego miasta a jakiej pracy szukasz?

Gość
szukam pracy, w której kontakt z klientem byłby ograniczony do minimum i w której nie musiałabym nikogo do niczego zachęcać a zwłaszcza wdzięczyć się do obcych ludzi -interesuje mnie logistyka, finanse, księgowość, praca w kadrach, ostatecznie fakturowanie :D

Gość sensual girl
a pracowałaś kiedyś z klientem?,bo widzę,że jesteś zrażona ja własnie szukam pracy,by miec kontakt z klientem:) gdyz chciałabym pracowac w banku,a tam wymagaja doświadczenia w pracy z klientem

Gość
tak - sprzedawałam usługi telekomunikacyjne, obsługiwałam bezrobotnych (tu raczej nie musiałam się wdzięczyć) a teraz obsługuję gości w hotelu :) a że nigdy nie byłam sympatyczną dziewczyną - raczej odludkiem i samotniczką - musiałam się zmienić o 180 stopni :D chcę już wrócić do normalności

Gość sensual girl
ja chce się własnie sprawdzić w pracy z klientem,nie mam żadnego super doświadczenia,więc od czegoś muszę zacząć:)

Gość sensual girl
w ogóle to jeszcze stoje przed dylematem bo wybieram specjalność i w sumie już wybrałam rachunkowość,ale cały czas nie wiem czy nie zmienić na bankowość:(

Gość Ja tez to bede miala
Zamierzam wrocic do Polski po kilkuletniej nieobecnosci za granica. Boje sie jak to bedzie bo nie mam pojecia jak sie szuka pracy u nas...Czy mozna liczyc na bezrobocie czy oni daja zero szans? fajnie ze zalozylas ten topik tylko szkoda ze malo osob tu zagladnelo.

Gość eye linerka
ja szukam pracy i z tego co wiem, to mozna liczyc, ale tylko na siebie

Gość sensual girl
Ja tez to bede miala >>>najważniejsze jest dla nich doświadczenie:( ale jak osoba ucząca się może je mieć.ja tez nie mam dużo do powiedzenia w tym temacie,wysyłam cv dopiero od tygodnia,byłam na 1-ej rozmowie-nieudanej

Gość sensual girl
eye linerka>>> o tym już dawno wiem, w każdym aspekcie życia trzeba liczyć tylko na siebie czy korzystacie może,szukając pracy,z cv raport-powiadamiają oni,czy cv i LM było czytane i ile razy?

Gość sensual girl
eye linerka >>>a czy Ty chodzisz po firmach czy wysyłasz cv?