Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kama_ka

EKSHIBICJONISCI ---- co zrobic???????

Polecane posty

Gość Kama_ka

mam pewien problem, w pracy przeniesiono mnie do innego zakladu blizej mojego domu, pracuje tam juz tydzien i juz 3 razy napotkalam po drodze ekshibicjoniste. Niestety droga do pracy prowadzi przez maly lasek i tam podobno strasznie czesto mozna ch spotkac, nie ma innej drogi niestety, troche sie boje ze kiedys jak bede wracac wieczorem to moze mi cos zrobic... juz nie wiem co mam robic, auta nie mam, inna droga nie wchodzi w gre, czy mieliscie jakies przykre przygody z ekshibicjonistami, poza ich widokiem? co mi grozi z ich strony?

hmmmmmm poważny problem.. albo bym poprosila o zmiane miejsca pracy.. albo kupila samochód... albo poprosila kogos zeby mnie odbierał z pracy badz zeby ktoś podrzucił cie z pracowników jak wraca do domu.. moze jest ktos taki?

Gość Kama_ka
nie ma nikogo kto mogly po mnie codzien przyjezdzac :( auta tez predko miec nie bede, a miejsca juz nie zmienia, bo poprzedni zaklad, gdzie pracowalam zamkneli :( tez slyszalam, ze oni tylko pokazuja, ale jednak sie boje, przeciez to jest chore, nie wiadomo co siedzi w glowie takiego czlowieka

Gość jestem zalamana. 23
ja slyszalam ze jak juz cie zaatakuje - w sensie pokaze to i owo ;) to powinno sie go wysmiac. brytalne ale wtedy sobie pojdzie bo sie sploszy

Gość Kama_ka
kochana jakbym miala taxowka jezdzic to chyba bym dziennie wydala tyle co zarobilam :D no niby nie sa niebezpieczni ale jakos sie boje, bo w koncu jak juz jest zdolny do lazenia nago to nawet nie chce wiedziec do czego wiecej