Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę założyć

Internet z Orange

Polecane posty

Gość Chcę założyć

Ma ktoś? Jestescie zadowoleni? Są dużo niższe ceny niż za neostardę, nie trzeba zmieniać abonamentu i załatwia się w tych samych punktach co i neostrada, więc aż trudno uwierzyć, że to samo, a ceny o tyle niższe. Czy naprawde nie ma żadnych haczyków i internet jest w porządku?

Gość Chcę założyć
Nikt tutaj nie ma? Bardzo proszę o jakąś odpowiedź.

Gość Chcę założyć
Zależy, co dla kogo jest dużo, dla mnie spora różnica w cenach, widziałam aktualne cenniki, za tę samą prędkośc na taki sam czas płaci się zdecydowanie taniej, dla mnie kilkanaście zł to już jest różnica spora miesięcznie.

Gość movering co ci spada
? :D....

Gość Chcę założyć
Ale ja nie chcę bezprzewodowego, ja pytam o zwykły internet do telefonu podłączony.

Gość no to załóż
💤.....wypytaj ich na infolini czy gwarantują stała prędkość i tyle :).......teraz sa różne promocje np Netia ma w ofercie 4 mbit za 56 zł (coś koło tego) szukaja klientów wiec robia promocje

Gość Chcę założyć
dla przykładu ta sama usługa: internet na dwa lata - 1M neost. 62 zł a orange 49 zł Ale jak jest z jakością internetu? Nawala? Chciaż właściwie neostrada ciągle nawala, to chyba z orange nie może być jeszcze gorzej? Dla mnie to jest dziwne, że za niższą cenę ma się taki sam internet z tego samego punktu.

Gość Chcę założyć
A Netia to też do telefonu? To pewnie abonament trzeba zmienić?

Gość do autorki...........
net z Orange a Neostrada to to samo (identyczna jakość na tych samych kablach i nawet.......ta sama firma France Telcom/ to jest odpowiedź tej firmy na promocje Netii, Tele2 i innych operatorów :) co do neostrady to dokąd ja miałem nigdy nie narzekałem, zawsze masymalna prędkośc transferu, zero awarii, internet idealny :) jak mi sie obecna umowa skończy to do nich wróce 🖐️ (podobno jakość neo zalezy od tego gdzie mieszkasz - jakość kabli, w moim mieście bez problemu :)

Gość Chcę założyć
Dziękuję za odpowiedź. Ale skoro to to samo, to po co przepłacać za neostradę? Cennik Orange jest tańszy.