Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama corki

rozowe ciuszki dla chlopczyka

Polecane posty

Gość mama corki

czy ktoras z was zaklada synkowi rozowe ciuszki? albo jakies bluzeczki np. z kwiatkami motylkami itp. mam sporo niemowlecych rzeczy do oddania kolezance ktora chcialaby ciuszki po mojej corce ale ona bedzie miala chlopca a wiekszosc to dziewczece ubranka.

ja bede ubierac rozowe ubranka jak bedzie chlopiec .jak jest malutki jest mu wszytsko jedno a przeciez teraz taka moda ze dorosli faceci tez w rozu chodza:)

Nie wiem czy akurat motylki i kwiatki będę fajne dla chłopca ale sam róż z pewnością tak. Ja też będę miała chłopca i ma kilka różowych ciuszków. Siostrzeniec też śmigał czasami w różu i wyglądał prześlicznie :)

Moj synek jak byl malutki, tez mial kilka rozowych ciuszkow. Zaopatrywalam sie i w te rozowe i niebieskie, bo nie wiedzielismy do konca jaka bedzie plec. Uwazam, ze nic w tym takiego dziwnego, ze chlopiec jest "na rozowo", a dziewczynka "na niebiesko"

Ja też "odziedziczyłam" dla mojego różowe ciuszki:) Sama takich nie kupowałam bo po co skoro miałam wybór ale jak już coś dostałam to nie przeszkadza mi to że jest na nich kwiatuszek czy coś tego typu. Oczywiście tatuś się troszkę oburzył że jego syn to ma się w auta ubierać itp ale co mnie to;) Jak podrośnie to tak a jako niemowlaczek to uważam że w niczym to nie przeszkadza

Gość Malina truskawkowa
Dziewczyny mi sie wydaje ze to chodzi oto zeby ludzie niemowili ale ladna dziewczynka na chlopczyka,zadko widac u niemowlakow czy to chlopiec czy dziewczynka wiec ubiera sie je wedlug kolorow.Aczkolwiek moj maz ostatnio sie oburzyl jak zobaczyl rozowego smoka na spioszkach,jakas meska duma czy cos w tym stylu:-)

a ja mam corke i nie ubieram jej na rozowo ale chyba zaczne, preferuje zielen, zolty, pomarancz i fiolet i szlag mnie trafia jak słysze\"jaki fajny chłopczyk\" oczywiscie tylko dlatego, ze nie jest na rozowo w sukience z falbanami

cholera wie kto-> Moja byla wystrojona w rózowe spodenki i rozową kurteczke, czapeczke z koronką siedzialą w rozowym wozku a kobietka mi mówi ze przesliczny chlopaczek i ze ona tez ma takiego malego wnusia... :P:D:D:D Jak sobie ktos cos ubzdurzy to nie ma mocnych i nawet suknia z falbanami nie pomoze :D

cholera wie kto- obawiam sie ze ani make up, ani dlugie wlosy ani kolczyki... teraz ciezko rozróżnic kto jest jakiej plci. rożnice sie zacierają... a z 2 strony to mojej lali wcale nie przeszkadza ze czasem z Mani ktoś robi Mańka :P:D:D:D Ona i tak woli samochody od lalek :D:D:D

a ja swojego synka ubieram w samochody samoloty i nic nie ma różowego a ludzie się pytają czy to dziewczynka czy chłopiec

Gość Loli --ta
wiesz mamani twoja corka naprawde przypomina chlopca

hehe ona ma bardzooo "chlopięcy" charakterek :D:D:D ale moze to i dobrze :)