Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gingercandy

po prostu usnął....

Polecane posty

Gość gingercandy

rano sex jest super, baraszkowanie, klapsy w pupe itd, a wieczorem jak tylko cos zaczniemy, chwila miziania i usypiaaaaaaaaa...! zawsze! mowi,ze go to relaksuje...a moze ja po prostu za nudna jestem. ma tak ktos?

Gość moze jest zmeczony po calyjm
dniu pracy??

Gość gingercandy
no pewnie jest....ale niech mi to powie, a tak to wbijam sobie w glowe ,ze to moja wina. cala pewnosc siebie znika i totalnie mnie to paralizuje. ze moze go juz nie pociagam, ze moze chce czegos innego (fakt, przed analem sie opieram z czystego wstydu). mam ochote spakowac manatki i sie wyprowadzic, strasznie zle mi to wplywa na samoocene.

Gość jedentaki
nadał by się z moją żoną.;) jej wystarczy tylko poduszkę pokazać... o mizianiu nie wspomnę, no bo jak można miziać kogoś kto już śpi snem kamiennym

Gość moze jest zmeczony po calyjm
a rozmawialas z nim o tym ta otwarcie?... o, a moze bys np przygotowala wspolna kapiel, zrobila mu relaksujacy masaz... powiedzialabys mu ze juz sie odprezyl, zrelaksowal to teraz do roboty i ze nie dasz mu zasnac...??

Gość gingercandy
uwielbiamy kapiele, a w lazience niestety tylko prysznic, jak sie wkurze, to zainstaluje wanne w kuchni na samym srodku. ah, moze ja jestem taka niewybzykana p oprostu. mam 3 miesieczne wakacje, a on biedny dzien w dzien do pracy...moze mu odpuszcze...niepotrzebnie porownuje nas z tym co bylo 10 lat temu, niewazne jaka pora, niewazne gdzie...nie bylismy ze soba przez 8 lat i znow probujemy i dlatego takie obawy... ze moze to juz stare poiwo bez gazu i odgrzewane kotlety i warto dac sobie spokoj... upije go dzis i zgwalce po prostu..

Gość isisss
to mój kiedyś zasnął i obudził się dopiero po kliku godzinach ... było po 3-ciej w nocy... tylko my nie mieszkamy razem ... i trochę mnie to wkurzyło, ale ostatecznie każdy może być czasem zmęczony:))

Gość gingercandy
no jesli sobie robi wypad po pracy gdzies to mu urwe ta fujarke i dam kotu do miseczki...

Gość gingercandy
a my dzieci nie mamy, niby wszysto na swiezo, a ja tu zamiast kochac sie na stole w kuchni to tylko sprzatam, gotuje, pieke i sie wkurwiam!!!

Gość gingercandy
i zeby nikt nie pomyslal, ze kura domowa ze mnie, wprost przeciwnie, zadbana , z fajna pipka i fajna pupa. troche za chuda moze...

Gość gingercandy
warunkow nie mozna stawiac...faceci jak tylko uslysza o jakichs warunkach od razu sie ulatniaja. sposobu mi potrzeba...

Gość isisss
a próbowałaś go obudzić ? i co wtedy ??

Gość gingercandy
dzis jak zasnie po prostu siadam mu na twarzy...i albo sie obudzi albo sie udusi. A rano ma wlasnie za duzo energii , facet dwa razy wiekszy ode mnie i tylko fruwam po sypialni. Pozniej sie czuja jak ta dziewczyna z obrazu Muncha "Wykorzystana" . Obita pupa, posiniaczona i totalnie pozbawiona energii. A jak sie wkurzam to slysze, ze na kazdym kroku go dominuja, to choc w lozku moze mna troche poponiewierac!!!

Gość gingercandy
jak go uwiesc...??

Gość gingercandy
:-) no takie poniewieranie czasem jest potzrebne. zgadzam sie. ale wieczorem niech bedzie slodko!!!raz tak, raz tak...oboje mamy duzo blokad psychicznych i pewnie duzo skrywanej zlosci na siebie, ktora gdzies sie kumulowala przez te 8 lat. i to wszytsko w lozku wychodzi. mam ochote go czasem walnac w twarz, a NIKOGO w zyciu nie uderzylam.

Gość gingercandy
ugotowalam poledwiczki wieprzowe, kupilam dzis nowa bielizne, wino sie chlodzi, pilot do telewizora schowalam...wyciagne go na jakies balety na chwilke i jak dzis nic z tego nie wyjdzie!!!!!!!

Gość gingercandy
no nie!!!!!!!!!!!czekam cala wypindrzona a on dopiero za 2 godziny bedzie bo cos tam.... moze rzeczywiscie sie szweda gdzies.

Gość gingercandy
biale sie chlodzi..

Gość gingercandy
po czerwonym glowa mnie boli, a biale moge jak oranzadke:-) czerwone serwuje sie temp pokojowej.. ale znam takich co tez lubia schlodzone

Gość karmazynowa pszczola
moze w pracy z kims to robi

Gość gingercandy
akurat z samymi facetami pracuje, no chyba ,ze jest ostatnio zdezorientowany seksualnie...

Gość taka jedna nimfa
teraz popularne jest chodzenie do prostytutek, płaci się 100 (czyli nie aż tak duzo zeby pojsc 2x w tygodniu) i jazda,

Gość gingercandy
straszny sknera z niego, pewnie by mu bylo kasy szkoda. po reszta wyglada jak Adonis, nie zmyslam i nigdy nigdy nie bedzie musial za nic placic...pewnie stad te moje kompleksy. za sliczny jest. poszukam kogos normalnego , z mankamentami jak wszyscy...

A może nawet, jak uśnie zrób mu oralną przyjemność? Jak śpię, to mi tak sterczy, że strach. To ponoć normalne, chociaż lata mam swoje. ;-) A skoro tak jest, to wykorzystaj go przez sen? Mnie się takie coś marzy, ale moja też usypia, jak usłyszy słowo \"poduszka\" albo \"łóżko\". Ech, życie. To jednak prawda, że ludzie powinni dobierać się dokładniej. Jedna z Was pisze, że jej chłop nie dogadza, bo śpi, a druga chciałaby żeby rzadziej chciał. Ja znowu wolałbym częściej, a moja śpi. Natura jest niesprawiedliwa w swej rozrzutności potrzeb.

Gość gingercandy
no to jestem. nie dalam mu usnac az do dzis. do pracy spoznil sie wczoraj dwie godziny, a dzis cztery. i okazalo sie, ze chyba rzeczywiscie to tylko zmeczenie, bo po tym maratonie, to teraz ja go bede unikac przez nastepnych kilka dni. Byly balety do samego rana, masaze, olejki, pyszne jedzenie, sexowna bielizna, czulosci, klapsy, gryzienia, troche mna porzucal po tej sypialni, ale przynajmniej czuje, ze mnie pragnie. nawet na niego nasiusialam bo sie uparl:-)