Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

10 godzin temu, Fifofa napisał:

Rodzinnie.

Fajnie. Czas bezcenny. Kiedy do roboty ruszasz?

A kogo to obchodzi. Nie zaśmiecajcie wątkami z dùpy bo nikogo nie obchodzi że ja bija

1 minutę temu, Seven napisał:

Fajnie. Czas bezcenny. Kiedy do roboty ruszasz?

5 tego,  na pieska wydałem dużo, tabletek ma że Ho Ho więcej niż emeryt jakiś schorowany .

Więcej szacunku i uczucia ma do psa niż wlasnego dziecka xD tak właśnie wygląda wspolczesny świat haha

5 tego,  na pieska wydałem dużo, tabletek ma że Ho Ho więcej niż emeryt jakiś schorowany .

To jeszcze chwila wolnego. Kurczę, jak zwierzątko choruje to koszmar. Jak rokowania? 

Przed chwilą, Seven napisał:

To jeszcze chwila wolnego. Kurczę, jak zwierzątko choruje to koszmar. Jak rokowania? 

Będzie żył podobno nie tak długo jak inne pieski ale krócej. On ma chęć życia jeszcze.

3 minuty temu, 0dbytBoży napisał:

Dla ogóra rokowania są beznadziejne xD

No i dla Ciebie też.

11 godzin temu, Fifofa napisał:

Będzie żył podobno nie tak długo jak inne pieski ale krócej. On ma chęć życia jeszcze.

Podkurowany i dobrze. On nie jest młody już, z dekadę ma co nie? Niech pożyje chociaż z 5 lat jeszcze. 

2 minuty temu, Seven napisał:

Podkurowany i dobrze. On nie jest młody już, z dekadę ma co nie? Niech pożyje chociaż z 5 lat jeszcze. 

12 lat ma przynajmniej jakimś komforcie ma.

Tylko go mecze z podawaniem tych tabletek, rozpuszczam w wodzie i na siłę strzykawką do pyska.

Edytowano przez Fifofa

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Tylko go mecze z podawaniem tych tabletek, rozpuszczam w wodzie i na siłę strzykawką do pyska.

No jesteś wspanialy tak

12 lat maz przynajmniej jakimś komforcie.

Czaję. Ten kot, o którym wspominałam podobnie miał. Akurat mi zachorował gdy się nim opiekowałam a właściciele daleko. Wyobraź sobie, że miał antybiotyk i nie dało rady w jedzeniu bo wyczuwał, więc strzykawką do ust. Bałam się trochę i właściwie to jeździłam z nim do weta codziennie. A daj spokój, nie mogę o tym wspominać.

Wygolili mu nóżki z przodu, pół brzucha i szyję pod brodą - bo kroplówki, skany i inne medykamenty. 

• Sad 1

5 minut temu, Fifofa napisał:

Trzeba je rozpuszczać czy można podawać w pokarmie?

Jaka muzyka w Polsce przoduje z Nowym Rokiem? Poleć cosik.

4 minuty temu, 0dbytBoży napisał:

No jesteś wspanialy tak

Chciała byś tak tobą opiekowali.

4 minuty temu, Seven napisał:

Jaka muzyka w Polsce przoduje z Nowym Rokiem? Poleć cosik.

Do wyboru Sting śpiewał na żywo bez playback., Tamas Anders zainkasował za playback 100.000 euro kicha podobno ruszał ustami coś innego. Fala krytyki spadła na Polsat płacąc najwięcej udaje 

Fancy La Busz ale tylko sama śpiewała.

Fancy ma 79 lat playback ale przynajmniej widać było że żyje.

Edytowano przez Fifofa

Do wyboru Sting, Tamas Anders zainkasował za playback 100.000 euro kicha podobno ruszał ustami coś innego.

Fancy La Busz ale tylko sama śpiewała.

Sting będzie w Operze Leśnej w czerwcu, kupiłam sobie rano bilet. Byłam już na jego koncercie, ale jeszcze mi mało. Tak, czytałam wieści.

6 minut temu, yeya napisał:

Trzeba je rozpuszczać czy można podawać w pokarmie?

W pokarmie to on miał zatrzymane w takim stanie ciężkim był.

Ale już się cieszę sam je, przez 3 dni trzeba było mu wciskać pokarm rzadki przez strzykawkę do pyska.

Już sam je 

4 minuty temu, Seven napisał:

Sting będzie w Operze Leśnej w czerwcu, kupiłam sobie rano bilet. Byłam już na jego koncercie, ale jeszcze mi mało. Tak, czytałam wieści.

Lichman podobno miał być, tego nie widziałem.

Edytowano przez Fifofa

Ale już się cieszę sam je, przez 3 dni trzeba było mu wciskać pokarm rzadki przez strzykawkę do pyska.

Już sam je 

Uf. To dobra wiadomość. Bo je, bo reaguje i daje znak życia. Wiesz? Kićka też nie jadła, nie piła wody, nic kompletnie. Siedziała nad talerzykiem w bezruchu cały dzień i noc. Coś dramatycznego, Piotrek. Moczyłam sobie palce i jej do ust przykładałam, też ją tak myłam po twarzy bo sama nie miała siły brać kąpieli. Gdy to wspominam to aż ciarki mam na karku. ://

11 godzin temu, Fifofa napisał:

Lichman podobno miał być, tego nie widziałem.

Nie wiem co się działo, tyle co czytałam w nocy. Spałam, obudziły mnie fajerwerki i tyle wiem. Znalazłam też jednego artystę na którego chętnie bym poszła, ale w marcu co mi nie pasuje. Szukam innych opcji.

Szlagier jak się patrzy. Wspomnień czar.

8 minut temu, Fifofa napisał:

Już sam je 

Tak dopytuje, swoją kotkę po wypadku też przez kilka tyg. musiałam karmić strzykawka... tabletki wpychałam do pyszczka na tyle głęboko ze odruchowo musiała połknąć... a psu rano i wieczorem podaje tabletkę wciśniętą w niewielkim kawałek pasztetowej... podaje z ręki i przy mnie musi zjeść a po niej reszta jedzenia... Taki mam patent dlatego zapytałam... ok. rozumiem jeśli był bardzo słaby to łaknienie też żadne i pewnie nic sam by nie zjadł... Jak sam je to już b.dobry znak.

Edytowano przez yeya

3 minuty temu, Seven napisał:

Nie wiem co się działo, tyle co czytałam w nocy. Spałam, obudziły mnie fajerwerki i tyle wiem. Znalazłam też jednego artystę na którego chętnie bym poszła, ale w marcu co mi nie pasuje. Szukam innych opcji.

Ta piosenka jest sednem

3 minuty temu, yeya napisał:

Tak dopytuje, swoją kotkę po wypadku też przez kilka tyg. musiałam karmić strzykawka... tabletki wpychałam do pyszczka na tyle głęboko ze odruchowo musiała połknąć... a psu rano i wieczorem podaje tabletkę wciśniętą w niewielkim kawałek pasztetowej... podaje z ręki i przy mnie musi zjeść a po niej reszta jedzenia... Taki mam patent dlatego zapytałam... ok. rozumiem jeśli był bardzo słaby to łaknienie też żadne i pewnie nic sam by nie zjadł... Jak sam je to już b.dobry znak.

Tylko on zje zmielone mięsko, gryźć  mocno na powoli próbuje. kupuje mu specjalną karmę aby miała dużo witamin

No właśnie. Zatrzymaj się, rozejrzyj się i spójrz co widzisz tu. No i w tym jest sens, konsensus. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się