Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolorowy motylek

Co na ramiona- wrzesien

Polecane posty

Gość Kolorowy motylek

Jak w temacie- jakie macie propozycje zeby troszke zakryc ramiona? Sukienka jest tiulowa, gorsetowa. Bolerka mi sie nie podobaja, chyba, ze macie cos delikatnego... Wesele koniec wrzesnia-moze byc chlodno.

Gość sfeter albo kurtkę

a nie moga Ci dobrac takiego okrycia w sklepie, w ktorym kupujesz suknie ? tam chyba najlepiej doradza

Gość Kolorowy motylek
Niestety, proponowane mi bolerka zdecydowanie sie nie podobaly, a te szcztuczne futerka to moim zdaniem lekka przesada na ta pore roku.

Gość u mnieee było
ja miałam wesele w ostatnie dzień wrzesnia i pogoda była SUPER wiec sie nie przejmuj. Ja kupiłam szal a i tak sie nie przydał.

ja mam 4 pazdziernika i mam koronkowe bolerko ...bo takie zwykle mi sie za bardzo nie podobaja:)...

A może chcesz kupić koronkowe bolerko? Zwykłe proste, białe, rękawki 3/4, rozmiar 36/38. Jak coś to wyślę fotki:)

Gość kolorowy motylek
Laura- dzieki, ale przede wszystkim musialabym zobaczyc jak wyglada, ja mam sukienke tiulowa, wiec nie wszystko pasuje. ..I jaki masz rozmar? bo moj to 36 lub 38.

Gość kolorowy motylek
ups...czyli rozmiar powinien byc ok :-)

Ja tez mam ślub we wrześniu. Sukienka ma 3/4 rękawki z koronki. Gdyby nie miała rękawków to zdecydowałabym się na bolerko z koronki. Mierzyłam takie i powiem że naprawdę super wyglada.

ja mam przy swoim dlugi rekawek...i dla mnie koronkowe sa cudne...jak juz pisalam zwykle sa okropne :/ jak dla mnie...chociaz do niektorych sukienek nie pasuja koronkowe to jest fakt.

Kolorowy motylek - rozmiar się zgadza, ja też miałam sukienkę tiulową, tzn spódnica była z tiulu, a góra z koronki:) Oto moje bolerko: http://www.voila.pl/228/ann9w/?1 A może któraś z dziewczyn byłaby zainteresowana...? Mogę przesłać więcej fotek:)

Gość kolorowy motylek
Dziekuje serdecznie Laura,ale obawiam sie, ze to bolerko nie bedzie mi pasowac do sukni...za bardzo wzorzyste. Moja suknia jest naprawde prosta, bez zadnych fantazyjnych wzorow, teraz sie zastaawiam czy nie lepiej byloby uszycie takiego szala-stoli z tiulu i ewentualnie to zarzucic na ramiona...

Gość antylopa górska
włóż naramiennk..... ja miałam.... sprawdził się superancko

Gość nicola76-
ja polecam prosty szal -material dobierz do sukni

ja na 11 padziernika mam atlasowe bolerko ... ale nie kupuje tylko wynajmuje w Madonnie ... raz, ze to tylko do przejscia, w kosciele mam nadzieje, ze bedzie mnie adrenalina grzac, dwa ze do sukni swietnie pasuje, 3 - nie mam alternatywy: bo szale i etole kompletnie mi sie nie podobaja. o kolejna rzecz do dopisania w topiku o oszczednosciach :D