Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beszzzzzzz

Dlaczego teraz nie ma takich kobiet????????????????

Polecane posty

Gość beszzzzzzz
Gość
może szukasz nie tam gdzie trzeba :D

Gość Bajabongoo
Jasne, że są, ale bardzo mało

Gość beszzzzzzz
Nie szukam, ale widzę:) Moda niby poszła trochę w stronę retro, ale tylko dziś jadąc jednym autobusem, widziałam gołe cyce jakiejś laski, aż po suty, czyjeś gołe schaby ocierały się o moją rękę, a cellulitów, żylaków, wystających kolan, brzuchów, fałdów, cycków naoglądałam się tyle, ż eaz mnie to zmęczyło:O Nie chodzi mi o to, żeby każdy był piękny, kurcze, Sophia Loren miała takie sobie ciało moim zdaniem: http://imagecache2.allposters.com/images/pic/MMPH/170613~Sophia-Loren-Posters.jpg Nie miała też idealnej twarzy: http://www.mamapop.com/mamapop/images/2007/10/02/tn2_sophia_loren_1.jpg Ale za to miała coś, co już chyba wyginęło: klasę. I mówię to z przykrością jako kobieta:O

Kazda kobieta jest na swoj sposob ladna, ale ejsli o siebie dba, bo to , ze ma taka a nie inna budowe ciala to nie ejst jeje wina :( niektore sa tezsze niektore chudsze, ale powinny ubirac sie stosownie do swoejej figury , gdyby tak bylo to kazda by byla superr, nawet te grube sa ladne czasem bez kitu, niektore , no ale musza o siebie dbac... a tipsy no coz mi tez sie nie podbaja, ja woale normale paznokcie, nie msuzayc dlugoie, a jak cos t tak lekko by wydawla sie plytka dluzsza nie msuza byc jak szpony, delikatnie pomalwoane, alebo w zaleznosci od ubrania stonowane, i lekki makijarz, a jak juz mocniejszy to przynajmniej jakos alndie rozprowadzony i taki by wyglada a nie cholera ;/ przeciez nie kzdy ma ladna figore, czasem jest dziwczyna swietna i jak zdejmie ubranie to co juz nie wydaje sie taka pikna, po prostu dobrala uanie , ktore kryje niedoskonalosci...wiadomo, ze w miare wieku sie traci to i owo, lub nabiera tego i tamtego

Gość
nietrudno mieć klasę dysponując sztabem stylistów, fryzjerów i charakteryzatorów :D zgodzę się z Tobą co do tego, że tyle jest na ulicach golizny, że faceci nie muszą kupować playboya :p i nie mówię tego jako starsza pani ale kobieta 26-letnia, która współczesnej mody nie znosi

i ja jako kobieta sie pod tym podpisuje. nawet jesli któraś dziewczyna będzie sie tak ubierać, żeby nie pokazywać na ulicy wszystkiego co tam ma (albo nie ma) i będzie miała klase to narazi sie na śmieszność. takie czasy niestety, miejmy nadzieje, że to kiedyś wróci.

Gość beszzzzzzz
No bez przesady:O Nie widzę w tym nic śmiesznego. Nie zakrywam się po szyję, ale nie obcieram się gołym ciałem w 30stopniowy upał o innych ludzi:O Wystarczy narzucić na siebie cieniutką, białą koszulę z krótkim rękawem albo bez rękawów. Wystarczy zamiast dżinsowej mini czy szortów odsłanianych pośladki założyć lnianą spódnice lub spodnie, nawet takie przed kolana. Ale nie kończące się wyżej niż półdupki...

Gość a wiec to takie buty
a ja bym chiała nosic krótkie spodenki ale mam krzywe nogi :(