Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 TWIGGY X

JAK MA SIE UBIERAC GRUBASKA

Polecane posty

Go艣膰 TWIGGY X

MAM 21 LAT WAZE 90 KG PRZY WZROSCIE 170cm I HMMMM CHCIALABYM WYGLADAC UBIERAC SIE W MIARE LADNIE MODNIE JAK TO MLODA OSOBA WIEKSZSC SKLEPOW W KTORYCH UDAJE MI SIE ZNALEZC WIEKSZE ROZMIARY SA POPOSTU TYPOWIO DLA STARYCH BAB....ZNA KTOS MOZE JAKIES SKLEPY STRONY INTERNETOWE NA KTORYCH MOZNA BY BYLO COS ZNALEZC JAKIES FAJNE CIUSZKI W WIEKSZYM ROZMIARZE??????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 TWIGGY X
DZIEKI BUZIAKI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TWIGGY X
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TWIGGY X
zastanawiam sie tez czesto czego mamszuac i jak sie ubierac zeby pasowal do mojej grubosci.....a zeby wygladac ladnie......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to jest do艣膰 trudne
bo na osobach z nadwag膮 niewiele rzeczy dobrze le偶y :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TWIGGY X
wlasnie i tu tkwi problem....niechce wygladac jak kurwa na emeryturze ale jak worek ziemniakow tez nie..............

Udost臋pnij ten post

Pami臋taj, 偶e du偶e, zw艂aszcza jasne i jaskrawe plamy koloru powi臋kszaj膮, wi臋c unikaj ich, szczeg贸lnie w zestawach monochromatycznych. Nie musisz jednak rezygnowa膰 z modnych, nasyconych barw. Zdecyduj si臋 na nie w ma艂ych dawkach. Mo偶esz na przyk艂ad nosi膰 kolorowe buty, torebki, paski, apaszki, szaliczki, czapki, r臋kawiczki czy bi偶uteri臋. Reszt臋 wybierz w spokojnych, raczej ciemnych kolorach (na przyk艂ad supermodny fiolet). Mo偶esz te偶 za艂o偶y膰 jaki艣 jasny element - na przyk艂ad kolorow膮 bluzk臋 pod ciemny, rozpinany sweter. Podobnie jak jaskrawe kolory, dzia艂aj膮 du偶e wzory. Wielkie kwiaty, ko艂a, kwadraty, pasy - to wszystko powi臋ksza, poszerza, pogrubia. Nie musisz jednak zupe艂nie rezygnowa膰 z wzor贸w. Malutkie kwiatki, drobna krateczka, pr膮偶ki lub pionowe, w膮skie zawijasy pn膮ce si臋 ku g贸rze b臋d膮 jak najbardziej ok! Dekolt. Najlepszy b臋dzie 艣redni. Ze zbyt du偶ego \"wylewa\" si臋 biust, z kolei ma艂y (a zw艂aszcza golf!) sprawia, 偶e g贸ra sylwetki wygl膮da zbyt masywnie. Wybierz wi臋c 艣redniej wielko艣ci dekolt w kszta艂cie litery V - mo偶e to by膰 rozpi臋ta bluzka koszulowa. No i oczywi艣cie dobierz dobry stanik, podtrzymuj膮cy i modeluj膮cy biust (na szerokich rami膮czkach, z fiszbinami). Poziome pasy poszerzaj膮 i skracaj膮 sylwetk臋. I nie chodzi tylko o wz贸r, a o wszelkie ci臋cia materia艂u, czyli na przyk艂ad spodnie rybaczki (dolna kraw臋d藕 \"tnie\" 艂ydk臋), spodnie biodr贸wki (poszerzaj膮 biodra i skracaj膮 nogi) czy kozaki (st膮d rada, by nie pokazywa膰 kraw臋dzi cholewki). Je艣li chcesz za艂o偶y膰 modny w tym sezonie pasek w talii, wybierz w膮ziutki, lekko poluzowany lub delikatnie opuszczony na biodra. Nie no艣 rzeczy \"przecinaj膮cych\" Ci臋 na p贸艂, czyli bluzek, swetr贸w, kurtek do bioder. Pionowe pasy - jak 艂atwo si臋 domy艣li膰 - wyd艂u偶aj膮 i wysmuklaj膮 sylwetk臋, dlatego wybieraj ubrania o wyd艂u偶onej linii: bluzki, swetry i supermodne tuniki si臋gaj膮ce za pup臋, w膮skie i d艂ugie sukienki, sp贸dnice, p艂aszcze i spodnie. Rozpi臋te swetry i marynarki r贸wnie偶 dodadz膮 sylwetce lekko艣ci. Nie usi艂uj wcisn膮膰 si臋 w za ma艂e ciuchy. To zawsze wida膰! Wybieraj rzeczy dopasowane lub lekko za du偶e, 艂agodnie op艂ywaj膮ce sylwetk臋. Materia艂y: wybieraj mi臋kkie, otulaj膮ce sylwetk臋 dzianiny (hit sezonu!), unikaj sztywnych tkanin, \"obudowuj膮cych\" sylwetk臋. Bi偶uteria: spokojne fasony i kolorystyk臋 ubra艅 mo偶esz o偶ywi膰 fajn膮, modn膮 bi偶uteri膮. Staraj si臋, by by艂a wyrazista w formie, ale w ma艂ej ilo艣ci naraz. Mo偶e to by膰 na przyk艂ad plastikowa bransoletka, pier艣cie艅 lub broszka. Idealne dla Ciebie b臋d膮 r贸wnie偶 d艂ugie (si臋gaj膮ce p臋pka) naszyjniki. 艢wietnie wysmuklaj膮 sylwetk臋. Dodatkowe uwagi dotycz膮ce maskowania wystaj膮cego brzuszka: nie no艣 przykr贸tkich bluzek (uwaga na te obcis艂e - cz臋sto podje偶d偶aj膮 do g贸ry), a wypr贸buj bluzeczki z zaokr膮glownym do艂em lub z marszczonym pionowo przodem oraz portfelowe (r贸wnie偶 sukienki), korzystnie wygl膮daj膮 sukienki empirowe, odcinane pod biustem - materia艂 b臋dzie 艂agodnie sp艂ywa艂, maskuj膮c brzuch, no艣 szerokie paski opuszczone na biodra, unikaj sp贸dnic marszczonych w pasie (r贸wnie偶 偶akiet贸w z paskiem zaci艣ni臋tym w talii), za ciasnych jeans贸w (spr贸buj przymierzy膰 jeansy nieco przydu偶e, lekko opadaj膮ce z pasa). Maskujemy szerokie biodra Spodnie Najkorzystniejsze fasony: dopasowane, z paskiem na biodrach - lekko (nie w najszerszym miejscu!) obni偶ona talia skraca pup臋, wi臋c automatycznie jest jej \"mniej\" z szerokimi nogawkami, kt贸re 艂agodnie sp艂ywaj膮c z bioder, skutecznie je zamaskuj膮 bez zak艂adek, kt贸re na szerokich biodrach mog膮 si臋 zbyt rozci膮ga膰 Takich fason贸w unikaj: obcis艂e, z wysok膮 tali膮 - pupa wygl膮da w nich na jeszcze wi臋ksz膮 ni偶 jest ze zw臋偶anymi nogawkami: dodatkowo wyszczuplony d贸艂 sprawi, 偶e biodra stan膮 si臋 groteskowo szerokie - skinny jeans odpadaj膮 rurki: je艣li masz zgrabne nogi, to oczywi艣cie mo偶esz nosi膰 rurki, ale z g贸r膮 zas艂aniaj膮c膮 biodra, np. z tunik膮 Sp贸dnica Najkorzystniejsze fasony: rozkloszowana - 艣wietnie r贸wnowa偶y proporcje: odstaj膮c od n贸g na dole tworzy z pup膮 seksown膮 lini臋 S o艂贸wkowa - 艂adnie podkre艣la wypuk艂o艣ci bombka: o ile nie jest okr膮g艂a ju偶 od talii - trapezowa jest jak najbardziej ok z zak艂adkami: z szerokim pasem sp艂aszczaj膮cym biodra i zak艂adkami dopiero poni偶ej bioder je艣li nie masz bardzo odstaj膮cej pupy: trapezowa mini (przed kolano) dopasowana w talii 艣wietnie maskuje szerokie biodra - mo偶esz j膮, Nato, nosi膰 do oficerek Tych fason贸w unikaj: marszczona w talii, ze sztywnego materia艂u, odstaj膮ca od cia艂a prosta: sm臋tnie zwi艣nie z bioder i b臋dzie zbyt szeroka na dole - nogi b臋d膮 wygl膮da膰 na nieproporcjonalnie chude w stosunku do bioder z dzianiny, kt贸ra opnie si臋 na szerokiej pupie, a zw臋偶aj膮c ku do艂owi wyszczupli nogi i tym samym zaburzy proporcje 呕akiet, kurtka, sweter, p艂aszcz Najkorzystniejsze fasony: surdut: do艣膰 w膮ski, dopasowany do sylwetki, si臋gaj膮cy za pup臋 - 艂adnie wysmukla i maskuje kr膮g艂o艣ci dopasowany w talii, a ni偶ej rozszerzony, a przynajmniej nie obcis艂y - skutecznie maskuje biodra p艂aszcz typu peleryna Tych fason贸w unikaj: do bioder: zawsze b臋dzie wygl膮da艂 na za ma艂y, a w zwi膮zku z tym pupa na zbyt du偶膮 prosty: zbyt ciasny w biodrach, a za szeroki w talii b臋dzie si臋 po prostu 藕le uk艂ada艂 prosty z paskiem podkre艣li tali臋, a tym samym poszerzy biodra Sukienka Najkorzystniejsze fasony: wci臋ta w talii, z zabudowanymi ramionami - taki fason zr贸wnowa偶y proporcje i nada sylwetce kszta艂t klepsydry pude艂kowa - sztywna ju偶 od ramion, odstaj膮ca na ca艂ej d艂ugo艣ci od cia艂a Tych fason贸w unikaj: z rozci膮gliwego materia艂u, opinaj膮cego pup臋 prosta - podobnie jak 偶akiet - dopasowana w biodrach nie dopasuje si臋 nigdzie indziej Niedozwolone, bo powi臋kszaj膮: du偶e wzory jaskrawe kolory majtki widoczne pod spodniami lub sp贸dnic膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TWIGGY X
kurcze dziekuje za tak wyczerpujaca rade nawet nie wiesz jak jest to dla mnie wazzne....bo hmm nienawidze swojego ciala ale staram sie ladnie wygladac tylko czesto niewiem czy mi to wychodzi

Udost臋pnij ten post

Ciekawa jestem jak tak naprawde wygladasz..albo chociaz jaki masz typ figury, jak bede wiedziala to drugie, to jeszcze bardziej pomoge. Odpowiesz ? Ramiona : -szerokie -艣rednie -w膮skie Piersi : -du偶e -艣rednie -yy..zaraz..gdzie m贸j mikroskop? Tu艂贸w jest : -d艂ugi -艣redni -kr贸tki Talia : -bardzo widoczna -lekko zarysowana -niewidoczna Brzuch : -p艂aski -zaokr膮glony -duuuu偶y Biodra : -w膮skie -proporcjonalne -szerokie Pupa : -ma艂a, zgrabna -p艂aska -idealna tak, istniej膮 takie -oj...du偶a Uda : -bardzo szczup艂e -zwyczajne -grubsze -uda? to raczej pnie drzew Przedramiona i 艂ydki : -jak u gazeli -szersze na g贸rze, w膮skie na dole -艂okie膰/kolano przechodzi w nadgarstek/kostk臋..niezauwa偶alnie.. Nogi : -d艂ugie -zwyczajne -kr贸tkie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blackcat
heh - strona Trini i Susany :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TWIGGY X
hmmm ja bardzo przytylam po porodzie 30 kg, przed wazylam 59kg mialam dlugie nogi talie osy piersi rozm c brzuszek plaski......i teraz niewiem co sie ze mna stalo.....az tak sie zmienilo moje cialo.....:,( na dzien dzisiejszy wygladam tak: ramiona sa normalne ni szerokie ni waskie tylko popostu obrosnietee tluszczem , piersi duze po porodzie urosly o jeden rozmiar ,tulow hmm sredni, talia lekko zarysowana(cos tam zostalo z tej osy lecz nie za wiele....), brzuch jak to po ciazy duzy odstajacy mysle ze jest on taki pzez moje obzarstwo zawsze ta czesc ciala najszybciej obrastala mi w tluszcz ,biodra szerokie ,pupa duza:( uda grubsze ,przedramiona i lydki mysle ze sa lekko szersze na gorze i wezsze na dole ale nie duzo....nogi teaz zwyczajne ogolnie mam w miare proorcjonalna sylwetke....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TWIGGY X
zastanawiam sie nad kupnem plaszczyka na wiosne- jesien taki do polowy ud lub troszke krotszy konczacy sie ponizej bioder....jaki material wybrac ,jaki fason?????????i jaki kolor zastanawiam sie nad czerwonym albo kolorami jasnymi,.,..........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TWIGGY X
no tak ale to chyba raczej smiesznie wyglada grubaska z maciupcia torebka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TWIGGY X
czekalam tylko az znajdzie sie taki debil...........odchudzanie to zupelnie inna kwestia nie schudne w ciagu paru dni wiec do tego czasu jak kazdy czlowiek chce dobrze wygladac a lepiej dbac o siebie niz nie............

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TWIGGY X
pozatym lepiej byc grubszym i szczesliwym niz szczuplym albo pustym jak ty!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grubasie
jeste艣 t艂ust膮 krowa i nie zmienisz tego zak艂adaj膮c jaki艣 modny ciuszek !!!!!!!!!!!!!! WE殴 SI臉 ZA ODCHUDZANIE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiaaaaa
dok艂adnie ;) znam wiele os贸b z nadwag膮, kt贸re wygl膮daj膮 o niebo lepiej od tych wychudzonych ;P pamietaj kochanego cia艂ka nigdy za wiele... A je艣li chodzi o ubrania to serio w sieci贸wkach znajdziesz wiele ubra艅 w przyzwoitej cenie... Wiesz ro偶ni ludzie maj膮 r贸偶ne figury, ale nie staraj si臋 chowa膰 w workowatych rzeczach i podkreslaj swoje atuty ;) i szerokie spodnie czasem wygl膮daja gorzej ni偶 te w膮skie, poniewaz spodnie, ktore opinaja sie w udach a sa rozszerzane u do艂u powoduja ze nogi staj膮 si臋 o niebo grubsze... Jezeli masz problem z udami, to staraj sie kupowac dluzsze bluzki, jezeli ramiona to bluzki z krotkim rekawem lub bolerka do tych bez rekawa ;) a spodnie to najlepiej proste, lub troche szersze rurki nie opinajace sie na nogach ;) pozdrawiam ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TWIGGY X
a skad wiesz kurwa ze sie nie odchudzam!!!!!!!!!!!!!!to moja sprawa i wcale sie nie chwale ze jestem piekna bo gruba i modna pozatym jakie masz prawo zeby mi pisac co mam robic tym bardziej przezywac od grubasow.............a z twoich dwoch wypowiedzi mimo ze jest ich malo mozna tylko wywnioskowac ze nalezysz do tych plytkich i glupich ludzi.......ja zawsze moge schudnac ale ty juz raczej ne zmadzejesz......wspolczuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiaaaaa
p艂aszczyk by艂kby ok, ale zeby pasek by艂 w talii a nie w biodrach, bo optycznie je jeszcze poszerzy ;) a jesli chodzi o torebke to mysle ze wszystkie pasuj膮, ale ja preferuje jakos wi臋ksze a wiadomo 偶e wieksza torba sprawia 偶e kobieta wydaje si臋 drobniejsza ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TWIGGY X
asiaaaaa :-*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TWIGGY X
hmmm a myslalam ze lepiej zeby pasek byl troszke nizej niz w tali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiaaaaa
chyba najlepiej jakby nie bylo paska, tylko jaki艣 fajny ko艂nierz, klapy albo guziki to zawsze przykuwa wzrok na g贸rne cz臋艣ci cia艂a ;) najlepiej w艂asnie d艂ugo艣膰 za biodro ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TWIGGY X
ja bede jescze dzis weczorkiem na forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TWIGGY X
ide dzis do galeri pochodzic po sklepach tych co mi napisala AlaOlo i poszukac czegos.......a co do plaszczyka zastosuje sie twoich rad asiaaaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiaaaaa
przymierzaj wszystkie kt贸re Ci si臋 podobaj膮... na pewno wybierzesz jaki艣 odpowiedni ... Udanych zakup贸w ;)

Udost臋pnij ten post