Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana_totalnie

podkład/puder/fluid?!

Polecane posty

hej dziewczyny mam taki problem już od dłuższego czu, ale dopiero teraz wpałam na pomysł, zeby poradzić sie Was:] chodzi o to, ze totalnie nie wiem jak mam sie malować. Otóz moja skóra to kompletny misz-masz. Pekające naczynka przy nosie i na policzkach, zaskóriki na nosie i brodzi, a czasami miejscami przesuszona. Jestem zupełnie zielona w makijazowym kodzie i nie mam pojęcia czy powinnam kłaść podkład (btw czy to to samo co fluid?) i jeżeli tak to jaki (moze jakaś marka godna polecenia)? Najlepiej taki który by nie zostawiał śladów na ubraniu itp. Chyba , ze macie jakies inne propozycje? mam nadzieje ze pomożecie!

jezeli miejscami przesuszona to nie nakladaj fluidu ( czytaj podkładu ^^ ) poniewaz moze ci popekac i bedzie nieestetycznie wygladac. A pozatym jezeli nie masz pryszczy albo przebarwien to nie katuj cery :) No ale jezeli juz chcesz to puder bd najlepszym wyjsciem, nie zatyka tak porów :)

ok, dzikęki:D tylko jaki ten puder, zeby zakrył naczynka i zaskorniki? czy tak dobrze to nie ma i nie znajde takie pudru?