Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a wiec to takie buty

smutne rozmyślania 30 latki

Polecane posty

Gość a wiec to takie buty

Mam 30 lat i tak sobie myślę jak mi to szybko zycie minęlo, jeszcze niedawno miaam 20 lat i świat u swoich stóp a teraz..tak mi smutno jak patrzę na młode laski które pożeraja wzrokiem mojego męża a ja już nie wiem jakich kremów uzywać zeby wyglądać mlodziej-w sumie to wyglądam na 25 lat góra ale co z tego metryki nie oszukam..prawda jest taka ze będę coraz starsza i brzydsza, a facet nawet jak ma 50 lat to jest atrakcyjny dla młodych lasek szczególnie jak ma kasę...więc niezbyt swietlana przyszłośc przede mną..boję się starości..

Gość vcxer
spokojnie kazdy kiedys umrze .

Gość wyluzuj jeszcze nie minelo
:p

heheh to co ze patrzą na niego mlode laski....moze on tego wcale nie zauwaza a Ty sie martwisz na zapas ;)....lepiej popatrz ile mlodych facetow za tobą sie oglada ;)....30 to niezle ciasteczko :)

Gość
przynajmniej masz wspomnienia - ja nie miałam nigdy świata u stóp :p to nieprawda że 50-letni panowie wzbudzają pożądanie - no chyba że ich majątki :D

Co masz kabel pod nogami ? Podłogę, co pod podłogą inne piętro albo w końcu ziemię, ziemia to świat u naszych stóp. :classic_cool: Nie mamy do niego tak daleko. :classic_cool:

spójrz na tych 50 latków, mało który wygląda atrakcyjnie . I nie uzalaj sie nad sobą. Ja bym chciała mieć 30 lat.Choć nie narzekam i nadal żyć się chce.

Gość
gdzie jest ta cienka granica kiedy przestają Cię już uważać za dziewczynę a zaczynają mówić przez pani...? do mnie jeszcze nie mówią ale czas leci, to będzie traumatyczne przeżycie :D

Gość cooooooooooo
myrevin to ty w wieku mojej mamy jestes :o a ja z toba tyle razy romansowalam 😭 :P

--> cooooooooooo I cóz ja ci moge rzec dziecko, pójdź w me ramiona niech cie utulę w żalu, li tylko rzecz jasna. :classic_cool:

Gość cooooooooooo
tato ? :D

Gość cooooooooooo
revin!!! tak a propos to moja mama jest sama... wlasnie jest w trakcie sprawy rozwodowej i wiesz szuka milego pana :D moze bys zechcial ?:D

Gość a więc to takie buty
tak jasne..mój mąż to pożera wzrokiem te gówniary,mnie od kilku dni woła niby w żartach "stara, a miesiac wcześniej powiedział ze mi biust wiotczeje..nie oszukujmy sie faceci wola młode laski

Gość a więc to takie buty
Mi tez w sumie nie wiotczeje..no moze w porównaniu z 16stka to nie jest on taki jędrny ale daje rade:)Mężusiowi ostatnio nie pasuje.