Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

Dłłłłłłłłłłługa grzywka

Polecane posty

Koietki, macie jakies pomysl na fryzurke na wesele? Dodam ze problemem moze byc grzywka, ktorą zapuszczm i siega mniej więcej do połowy oka

Gość rthz nl
Zapuść sobie grzywkę do kolan, szok gwarantowany :classic_cool:

Gość grzywka grzywka grzywka
rozgarnij na bok grzywkę i idź w rozpuszczonych włosach. Mi się strasznie nie podoba, że wszystkie dziewczyny jak biorą ślub to się zaliżą w te beznadziejne koki. Normalnie takie ładne mają włosy to zamiast iść w rozpuszczonych, żeby sobie urodę podkreślić, to się zaczeszą, zaliżą i jak stare baby a nie jak panny młode. Idź w rozpuszczonych i jeszcze popryskaj czymś włosy żeby się błyszczały.

Chcialabym w rozpuszczonych, ale ta moja grzywka naprawde nie wygląda ładnie, wiec odpada :(

Gość za darmo a da sie inaczej
grzywka---autorka chyba nie jest panna mloda ;)

zapuszczam bo w przyszlym roku slub i chce, jak to poprzedniczka mowila, zaczesac i zalizac ja do tylu :)

zwracam honor poprzedniczce, ale napisa;as na wesele a nie na slub ;) ja raczej o swoim slubie mowilam niz o weselu ;)

chyba troche namieszalam :) mam na mysli wesele na ktore ide za 2 tygodnie, a grzywke zapuszczam na moj slub w przyszlym roku :)

hehe dobra jestes ;) ja mialam ten sam problem bylam dokladnie tydzien temu na weselu ale to od fryzjerki zalezy twoja fryzura(oczywuscie chodzi mi o jakosc a nie ze ona ci wybierze - na to raczej nie licz ;) mnie uczesala na prawde fajnie, nietypowo jak dla mnie i dlugo mi sie fryz trzymal, a szczerze nie polecam rozpuszczonych bo sie nie pobawisz, nie zjesz i tylko sie bedziesz wkurzac ze ci non stop grzywa przeszkadza :)

wlasnie, jesli chodzi o jakosc to mam dobrego fryzjera, ale raczje nie moge liczyc na niego jesli chodzi o podpowiedz modnosnie fryzury, dlatego pytam.. nie wiem co zrobic z tagrzywką.. Nie da jej sie upiąĆ :( uciekam spac, mam nadzijee ze jesli macie jakies pomysly to sie wpiszecie buzka!

to sama grzywke zaczesz do gory, a eszte rozpusc, albo zbierz grzywke na jeden bok, i przypnij, pieknego duzego kwiatak z bok... ja tak zrobilam na weselu siostry i podbno ladnie to wygladalo, tylko kwiatek musi ladny byc...no i kolor pasujacy do reszty, nie musi byc taki sam kolor, ja mialam np, ciemna sukienke krotka i fioletowego kwiatka, chcialam by to troszke rozjasnil...kwiatka mozesz kupic takiego ze wsowka, albo mozesz isc na bazar i kupic takiego pojedynczego sztucznego,i odciac czy tam wyjac jak mu sie da lodyge przypiac wsowka i gotowe, ja mojego kwiatka zabralam z koszyczka sztucznych kwiatkow,mojeje mamy :P mozeszmiec proste albo pokrecone leko, bez przesady...Albo mozesz byc bez kwiatka i wlosy umiejetnie troksze podkrecic , cale, tak by zlac to z grzykwa , ktora jest nieco krotsza

Aż dwa razy czytałam. No cóż, w sumie mogłam się domyślić że o swoim zamążpójściu mówi się ślub, a o czyimś wesele. Nie zalizuj !!!! Idź w rozpuszczonych !!!!! Pooglądaj zdjęcia tych zalizanych i tych rozpouszczonych (o ile gdzieś te rozpuszczone znajdziesz). Włosy daj trochę do przodu, welon do tyłu i tak idź. Zresztą najlepiej sobie popróbuj jak będziesz wyglądać. Ale chociaż rozważ ewentualność niezalizywania. Proszę...

grzywka grzywka grzywka, ale ja ide na wesele kolezanki :):) o fryzurze na swoj slub jescze nie mysle na razie.. Rozpuszcozne ok, podobaja mi sie, ale nie z taka grzywką!

Wiem, wiem, już się połapałam. Ale po prostu ostatni dwie moje kumpele pod rząd wychodzą za mąż i każda idzie się ulizać i trochę się wczułam. Nie słuchają mnie, nie chcą nawet zobaczyć jak będą wyglądać... A jedna to ma tak ładne włosy, ale nie uparła się że się uliże. A resztę włosów poza grzywką masz długie czy krótkie? I jeszcze jak gęsta jest ta grzywka, bo ja to mam dosłownie kilka kosmyków tylko, to sobie zawsze gdzieś porozrzucam.

to racja ja takich zalizanych tez za bardzo nie lubie, a jak szlam do swojego slubu to mialam jeszcze grzywke ;) ale upielam w taki jakby rozwalajacy sie snopek siana heeh sama teraz sie z tego smieje ale to bylo fajne - nie ulizane a zarazem mi nie przeszkadzaly. Teraz jak tak mysle to faktyczne do polowy oka to dlugosc masakra, sama to przezylam :) ale wierz mi lakier i wsuwki zdzialaja cuda :)

W oczekiwaniu w kolejce na otwarcie sklepu Electro World w łódzkiej Manufakturze, rzucam badawcze spojrzenia na groźnie wyglądających pracowników ochrony, drżąc z przejęcia na myśl o możliwości nabycia po okazyjnej cenie ultradzwiękowego wibratora analnego zaopatrzonego w funkcję podwójnego turbodoładowania, wyprodukowanego na Tajwanie przez będącego zdeklarowanym gejem czarnoskórego półkrwi indianina potomka żydowskich emigrantów z Ukrainy.