Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lillajka

Gdzie na last minute we wrzesniu?

Polecane posty

Gość lillajka

Jakie polecacie kraje na wrzesnien na tygodniowy urlop, a raczej zwiedzanie? I z jakich internetowych biur podrozy najlepiej korzystac? Chce wyjechac gdzies od 6 wrzesnia tak na tydzien.

Gość za darmo a da sie inaczej
majorka jest ok ale raczej nie na zwiedzanie...moze barcelona??

Gość rthz nl
Gruzja w ofercie domu pogrzebowego "Eden" :classic_cool:

Gość echkkk
tydzień ? Szkoda torby pakować..proponuje lepiej rejony Śląskie

polecam krete, mozna tam wynajac samochod i przez tydzien objechac cala - a we wrzesniu to bedzie tam jeszcze cieplo jesli chodzi o biura, to nie korzystam z internetowych, wiec nie wiem

Gość lillajka
Dziekuje wam za rady:) Tez myslalam o krecie, albo holandi, belgii ale to zwiedzanie. Musze zdecydowac czy zwiedzanie czy lezenie na plazy:) Czekam na kolejne propozycje:)

Gość za darmo a da sie inaczej
ja jeszcze dorzuce Oslo jesli chodzi o zwiedzanie, a moze cos bardziej na polnoc Norwegii?, tylko ze na upalne dni juz nie licz...tam zaczela sie juz niestety jesien... Kreta troche droga, chyba ze to akurat jest niewazne Jesli masz wiecej kaski to Rodos moze Cie zainteresowac - tez troszke drogo

Ja też teraz szukam ciekawych ofert na last minute, w końcu po sezonie jest najtaniej! W zeszłym roku byłam w Bułgarii właśnie we wrześniu i nie wydałam więcej niż 1300 złotych za tydzień pobytu. Znalazłam właśnie wycieczkę z Ok - Tours na Riwierę za 945 złotych, to też chyba tanio, prawda? Był ktoś na Riwierze? Jak tam jest?

osobiście czekam na mega lasta do Alanyi (Riwiera Turecka) pod koniec września, choć i teraz oferty z hotelem w centrum oscylują w granicach 850-1000 zł - opłacalne jak cholera! I dlatego, choć byłam dwa tygodnie teraz w sierpniu, pojadę jeszcze raz. A co! :) I polecam to miejsce każdemu, kto lubi się pobyczyć na plaży, pojeździć na świetnie zorganizowane wycieczki i wybawić się wieczorami na imprezach w porcie ;)

Gość abatrwaha
a skąd jesteś bo ja ci moge coś zaproponować

Gość gość
Osobiście uważam, że w tym przypadku dobrym wyborem może być firma SpokojneWakacje. Sam z nią jeżdżę i jestem zadowolony.

Gość Pisora

ja jeżdżę z coral Travel  bo to jest biuro które jest sprawdzone jak dla mnie. ma fajne oferty, sprawdzone i przede wszystkim jestem zadowolona z tego w jaki sposób organizują wyjazdy - każdy wyjazd jest na tip top zorganizowany! jestem mega zadowolona!