Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie jest nudne

Mam nadzije że po śmierci nie ma nic

Polecane posty

Gość pigmejka
brednie! po smierci nie ma nic!

Gość dwudziecha
tez czasami zaluje i miewam jeszcze mysli samobojcze, ale po chwili mi przechodzi jak sobie przypomne plukanie zoladka i pobyt w szpitalu ;)

Gość ja już próbowałem się zabić
Próbowałem zabić się 4 lata temu i żałuję tylko tego, że jeszcze żyję.

Gość cieszcie sie życiem ludzie
poczytajcie se książki o życiu pozagrobowym

Gość bzduryjakniewiemco
nie ma żadnego piekła ani nieba, czyścca tez. A jak mi ktos opowiada że czeka mnie po śmierci życie wieczne to mnie dopiero wkurrrwia. Nie dośc, ze muszę tu żyć i sie męczyć, to po śmierci będzie to jeszcze trwało wiecznie?!!!!! to chyba wolę wierzyć że po smierci po prostu nic nie ma, nic kompletnie czarna dziura - to raczej optymistyczna wersja

Gość pigmejka
ja tez nie chce juz zyc! czytalam ta ksiazke i nie zrobila na mnie wrazenia!

Gość pigmejka
dwudziecha-wiec trzeba to zrobic tak zeby plaukanie nie bylo juz potrzebne!!

Myślę identycznie jak bzdury... "Nie dośc, ze muszę tu żyć i sie męczyć, to po śmierci będzie to jeszcze trwało wiecznie?!!!!! to chyba wolę wierzyć że po smierci po prostu nic nie ma, nic kompletnie czarna dziura - to raczej optymistyczna wersja "

Gość Kaaasia29****
Jesteście bardzo"ubogimi" ludźmi.Żal mi Was. Wmawiacie sobie,że po śmierci nic nie ma,bo obawiacie się,że brak Waszej wiary teraz może jednak mieć wpływ na cała wieczność po śmierci. Niby nie wierzycie w Boga,ale jak przyjdzie co do czego zaczniecie się do niego modlić. Zakłamani idioci.Wmawiacie sobie to ze strachu. Wierzcie sobie,że nic nie ma.Przekonacie się,że jest i bedziecie się smażyć w piekle,prostackie,ograniczone scierwa:)

Gość Kaaasia29****
i leczcie sie,skoro targacie sie na swoje zycie.Normalni ludzie tego nie robia.

Gość dwudziecha
kasia ale moze daruj sobie wyzwiska :o

Gość Po śmierci
napewno jest ''coś''. Moja kuzynka przeżyła śmierć kliniczną i z tego co mówiła to wierzę że jednak tam coś istnieje.

Gość dwudziecha
pigmejka wierz mi, ze nie warto. skoro mi sie nie udalo, to widocznie to nie moj czas na smierc. wiem jedno... wiecej tego nie zrobie

chcecie śmierci bo diabeł wami kieruje :)

"Wmawiacie sobie,że po śmierci nic nie ma,bo obawiacie się,że brak Waszej wiary teraz może jednak mieć wpływ na cała wieczność po śmierci." Ale kto powiedział, że my się boimy piekła i złej wieczności za brak wiary??? Mnie by przerazała nawet anielska wieczność w niebie, bo samo słowo "wieczność" już brzmi przerażająco, niezależnie jak wygląda. PS. A wyzywanie to bardzo chrześcijańskie i na pewno zapewni Ci droge do nieba :P

wiecie ale te wasze gadanie że nie ma piekła itp jest baaardzo wkurzające

Gość ugu
Kaaasia29**** ma rację,powinniście się leczyc.Zaden normalny czlowiek nie targnie się na swoje zycie@!!! myślicie,że mi się dobrze żyje?!nieraz marzę,żeby umrzec,ale z drugiej strony mam jeszcze nadzieję,że się wszystko moze zmienic.Bo może!!!!a tak to co,popelnicie takie samobójstwo i się okaże że pójdziecie do piekła i dopiero będziecie mieli przerąbane.A jesli nie popelnicie samobojstwa,a w tym zyciu cierpieliscie to bedziecie mieli potem lepiej.Mnie nie przeraza zycie wieczne,ale nicosc...Po to bym miała się teraz urodzic,zeby umrzec i zapomniec o wszystkim,co było?? nigdy juz nic nie zrobic,niczego nie zobaczyc,zmarnowac jedno jedyne zycie,które było mi dane?!!! ogarnijcie się ludzie i przestańcie się nad sobą użalac...bo mozecie byc kiedyś komuś potrzebni.Jeśli dalej chcecie popelnic samobójstwo,to proszę,zmarnujcie sobie zycie do konca,okażcie się tchórzami,tak,tak,tchórzami!!! ktos,kto ucieka przed problemami codziennego zycia jest TCHÓRZEM!!! sama sobie to często mówiłam myśląc o samobójstwie i natychmiast mi przechodzilo.I jestem dumna,ze nie stchórzyłam.

Gość pigmejka
warto.....

Gość Grzejnick
co wy kurwa pierdolicie? leczcie się na deprechę i tyle