Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona wysokiego

Dziewczyny co sądzicie o niskich facetach i laskach

Polecane posty

Żona wysokiego>>>>> o ja pierdole jaka ty pusta jesteś :o co cię obchodzą inni z kim się prowadzają? albo masz kompleksy albo trocinę w głowie że takimi rzeczami się interesujesz:p idź obciągnij mężulkowi to się trochę zrelaksujesz :o

Gość namietna
Karzel zawsze ma najwiecej do powiedzenia... Mam znajomych... wiem co mowie

Gość miniiii
jestescie po prostu załosni. czy dla was wszystko sie kręci wokół wzrostu? jeśli tak to współczuje. ja sama jestem niska i moj facet też. i wyobraźcie sobie ze nie uwazamy sie za gorszych. żal mi was

'" Karzel zawsze ma najwiecej do powiedzenia..." Chyba lepiej być z człowiekiem, który potrafi mówić niż tylko wygląda WYSOKO. "Mam znajomych... wiem co mowie" Oczywiście domyślamy się, że WYSOKICH i tak samo pustych jak ty? Swoją drogą to się zastanawiam, czy nie ma 10 lat i robisz sobie jaja na cafe, bo nie wierzę, że aż taka głupia osoba może istnieć z takim ograniczonym podejściem do innych ludzi.

jak dla mnie to sa spoko.chociaz zawsze lubilam wysokich facetow(sama mam 177cm;p). Jezeli ktos kogos kocha to czy patrzy na wzrost?

Gość jest takie powiedzenie
Że niski facet jest wredny ,bo ma serce nisko osadzone i macza mu się w gównie :P

Gość miniiii
"Karzel zawsze ma najwiecej do powiedzenia... Mam znajomych... wiem co mowie" wiesz kto to jest karzeł ignorancie? bo chyba nie za bardzo. Domyślam ze ze mowiać "karzeł" masz na myśli ludzi niskich ale nie cierpiących na karłowatość? więc uwazasz ze niskie osoby mają najwięcej do powiedzenia? nie zauwazylam u siebie takiej tendencji. jesli jestes człwiekiem myślącym to powinnas wiedzieć ze to czy człowiek jest rozgadany zależy raczej od charakteru a nie od cm. daje słowo sami idioci na tym forum siedzą

Gość ludowe porzekadło2
!!!!!!!!!WYSOKI JAK BRZOZA GŁUPI JAK KOZA !!!!!!!! !!!!!!!!!WYSOKI JAK BRZOZA GŁUPI JAK KOZA !!!!!!!! !!!!!!!!!WYSOKI JAK BRZOZA GŁUPI JAK KOZA !!!!!!!! !!!!!!!!!WYSOKI JAK BRZOZA GŁUPI JAK KOZA !!!!!!!! !!!!!!!!!WYSOKI JAK BRZOZA GŁUPI JAK KOZA !!!!!!!!

oooooo atakują kurduple wysoki.....................heheeheh i to mi się podoba w w kurduplach . A swoja drogą powinni stać w ogrodach i robić za krasnali ogrodowych :P

Gość miniiii
no jarek tez mnie to zabilo:D. a co do tekstu "oooooo atakują kurduple wysokich" to przeczytaj sobie temat od poczatku i zobacz kto tu kogo atakuje. jad to wam sie uszami wylewa

Jednak atakują kulturalnie i bez wyzwisk, szkoda, że autorka i popierające ją osoby nawet krytyki nie umie wyrazić w sposób normalny i nie poniżający, ale poniżają najbardziej siebie właśnie :P

nie podlizuj sie do Jarka bo i tak cię zjebie przy nstp. topicu żałosna suko

Gość widziałam na urlopie
taką parę: ona wysoka i piękna, jak modelka, on niższy sporo i troszkę przy kości. Dwoje dzieci, nie wiem, czy wspólnych. Trzmali się za ręce idąć. Było to wzruszające chociaz nieco śmieszne. Sama jestem niziutka, ale to mi się podobało, taka modelka i taki facet. :)

Gość miniiii
pffff nie podlizuje sie do jarka tylko sie z nim zgadzam. hmmm "żałosna suko"? uuu widze ze wzrost wysoki jest ale kultury i rozumu zero. przykra sprawa

może jakaś zdesperowana rozwóda z 2 dzieci takie biorą wszytko :P

były sondaże często niscy mężczyźni nie są ojcami dzieci .A myślą ,że spłodzili :P

Gość kobieto jak Ci zazdroszczę
że masz tylko takie problemy w życiu!!!! Rozumię że ludzie mają różne poglądy ale żeby się czepiać wzrostu, to już lekka przesada, jak można oceniać człowieka po jego wzroście toż to chore jest, każdy jest jaki jest, a są gusta i guściki, ja mam 160cm a mój mąż 190cm i bardzo się kochamy w czym problem i osobiście nigdy nie chciałabym mieć więcej ,pozdrawiam

Hehe, Czytając ten temat (na szczęście tylko tutaj) widzę właśnie taką proporcjonalność: im wyższy wzrost, tym mniej rozumu i kultury :D A ci niscy nawet wyzwiskami nie dali się sprowokować i nie zniżyli się do poziomu autorki i jej podobnych. Tak trzymajcie :)

Gość miniiii
moze nie. ale nie jestem ograniczona idiotką i nie oceniam ludzi po wzroscie. wyobraz sobie ze inne cechy uwazam za wazniejsze i nie obchodzi mnie czy ktos jest niski czy wysoki. wspolczuje ci głupoty i chorych poglądów

Gość widziałam na urlopie
To były na pewno jego dzieci, bo do niego podobne jak kropla wody. Możliwe, ze ona nie była ich matką, ale możliwe też, że była. Kochająca sie rodzina, tak to wyglądało.

Gość nie mogli się dać sprowodkować
bo temat jest o niskich facetach a niskich facetów na kafe jest z 5 i to są najwięksi nieudacnicy więc nawet nie umieli by nic odpisać :classic_cool:

Gość myślę że ok 52 kg

Gość miniiii
Little_Miss_Spookiness masz racje ze nie dalismy sie sprowokowac, ale mam wrazenie ze stereotypowo przypisuje sie tu jakies cechy niskim lub wysokm. a przeciez brak kultury nie zalezy od wzrostu. widocznie ta konkretna osoba jest chamska i tyle. ludzie czy wzrost rzeczywiscie jest taki wazny???? dla mnie nie. i potrafie byc szczęsliwa nie przejmujac sie wzrostem. i szczerze mowiąc nic mnie nie obchodzi kto z kim, gdzie i dlaczego. ale widze ze niketorzy tylko tym zyją

Gość celulit i hemoroidy

wąsik pod nosem :p ja mam nadzieję ze to prowokacja... trudno uwierzyć , że ludzie są aż tak puści , żeby topiki zakładać o niskim wzroście :o ciekawe co by pisała gdyby jej mąż był niski- że ludzie wysocy są ble...??

Gość kupe na klacie
a kto ci pa odpisać kurduple przecież oni nie sięgają do klawiatury :P

Minni, właśnie dlatego napisałam, że "czytając ten temat (na szczęście tylko tutaj)", bo jakąś niebywałą bzdurą jest oceniać ludzi TYLKO po wzroście. Ok, chcą mieć przystojnego faceta, ale zapomniały, że jest jeszcze postura, twarz, włosy itd, nie wspominając już o charakterze, a dorabianie całej ideologii tylko i wyłącznie do wzrostu (wysoki - dobrze, niski - źle) jest nie wiem, czy bardziej śmieszne czy głupie. Bo to tak, jakby leciały na KAŻDEGO wysokiego faceta, nieważne, czy brudny czy gruby czy... i tak mozna by wymieniać, oby tylko wysoki, jedyny wyznacznik.

Gość kupe na klacie
Niski facet nie ma prezencji Nawet jakbyś go odziała w gangol od armaniego :P