Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona wysokiego

Dziewczyny co sądzicie o niskich facetach i laskach

Polecane posty

Gość miniiii
Little_Miss_Spookiness masz całkowitą rację;) ale do niektorych nie dociera, bo przeciez TYLKO WZROST sie liczy

Gość Jaśminowe płatki
a co sądzicie o tym kolesiu który śpiewa siedząc na stołeczku i ogólnie przewija się przez caly klip? dla mnie to sam sex i ten wspaniały głos...................a facet ma zaledwie 1,68 cm.

Gość dobrze robi że siedziP
:P jakby wstał od razu widac ze kurdupel :P

ja mam 152 cm moj facet ma 1.76/7 i jest sii ja mu musze siegac zeby buzi dostac ale przynamniej taboretu nie musze brac i male i duze babki sa fajne ale mali faceci to hmmm nieeet

Gość g111
no no pojechalisci, po pierwsze kto dał wam prawo obrażać ludzi za ceche w wyglądzie na którą kompletnie nie mieli wpływu, ktos tu napisał ze mali sa wredni, halaśliwi,no fakt bo jesli robi to wyzszy typ to juz wtedy nie?? do tego rozpierdalaj mnie laski które biorą sobie 180cm i wiecej bo mysla ze taki u mie w ryja dac w razie co no to mnie rozjebało tez siatki na pietro wniesc, naprawde myśle że to wy macie jakies kompleksy i starch pomyslec czym byscie (ci wszyscy wysoccy)we własnych oczach gdybyscie sie urodzili z takim rozumem i niskorosłoscia,

Gość g111
bo przecież oczywistym jest ze ludzie maja rozna psychike jedni sa mocni i nawet majac 16parec cm w zyciu sie ogarna normalnie nawet nie odczuja ze wzrost to jakis problem, ale niektórzy sie sami prosza zeby im dpojebac ale pizdeusze w różnym wzroscie sie zdarzają:D

Gość GBstar
autorko,jak masz wysokiego faceta to się ciesz.Nie rozumiem,po co założyłaś ten topick.Lubisz sie pastwić nad innymi? Dziękuj Bogu,że nie jesteś karliczką albo wieżą,bo z Twoim charakterem cienko byś śpiewała.:)

Gość zona niskiego
Ale jestescie wszyskie puste. Moj maz ma 170 a ja 165 i jestem photo modelka. W mojej branzy jest pelo wysokich pustych facetow, a moj maz jest inteligentny i przystojny. Nie jego wina ze ma ten wzrost. WOLE PRZYSTOJNEGO I NISKIEGO NIZ GLUPIEGO I WYSOKIEGO

Gość żonahobbita
na mojego męża mówię hobbit. ja 175 on 169. a kochamy sie. nad życie. mimo że często słyszę że to mój brat. ale jestem szczęśliwa całe 169 miłości do mnie

Gość troche niski facet
mimo że jestem dośc niski miedzy 170-172 cm pracowałem jak photomodel pozując między innym dla Playgirl magazine laski za mną szalały i szalajeją na punkcie mojego wyglądu nie jednokrotnie słyszałem ze zaj...scie wygladam trenowałem zawodowo mma więc z dużymi kolesiami kompleksów nie mam i rozpieprzam niemal każdego w 10 sekund poza tym mam swoją inteligencje (pracuje jako analityk techniczno matematyczny akcji spółek itpch) i na nią aktualnie zwracam przede wszystkim uwage niż na wzrost itp rzeczy u kobiet pozdrawiam wszystkich niskich facetow nie wyobrażam sobie życia z głupiutką pustą kobietą z którą nie porozmawiam z powodou różnicy poziomów intelektualnych

Gość nikola323
mam 20 lat i 182cm wzrostu. mój były miał 169cm wzrostu, nawet szpilek przy nim nosić nie mogłam, a w płaskich butach to i tak się garbić przy nim musiałam, jeśli chodzi o seks to porażka,jedynie na misjonarza w końcu z nim zerwałam,zaczęliśmy się kłucić i ten karakan wpadł w szał i mnie pobił trafiłam do szpitala. Więc nie mówcie że niscy mężczyźni są kulturalni bo to nieokrzesane ogry!

Gość cuvufa2
taki karzełek cie pobił? hahaha

Gość luci93
ja nienawidze mężczyzn poniżej 175cm, powino się takich zabijać bo to tylko wstyd przynoszą i są pasożytami

Gość *liliann
Ja niedługo idę na wesele do pary, która ma - ona 155cm, on - ok. 170cm :) Sama mam 171cm, także przy składaniu życzeń chyba będę musiała kucnąć :)

Gość ifuae1desa
kretyni to niscy faceci! jak coś takiego może po ziemi chodzić?! najbardziej nienawidze takich małych napakowanych łysych krasnali

Gość ifuae1desa
osobiście znam taką jedną parę co gość jest malutki ma ok.160cm i bardzo napakowany, wygląda jak kwardat, a jego dziewczyna ma ok.180cm szczupła długonoga i do tego lubi noscić szpilki wyglądają bardzo śmiesznie wszyscy sie z nich śmieją żal mi tej dziewczyny że chodzi z takim konusem, on ma głowe na wysokości jej piersi!!!

Gość ifuae1desa
według mnie mężczyzna musi mieć conajmniej 185cm inaczej to ciota a nie facet! a poniżej 170 to karzeł

Gość jestemmały123
odpierdolcie się od niskich facetów! co mogą zrobić że nie urośłi? to nie ich winna ale według mnie lepiej jest mieć 170cm niż 2m

Gość ifuae1desa
do liliann... no to im gratuluje jeżeli urodzi im się chłopak to może urośnie do 175cm max żal mi takich małżeństw no cóż ale z jednej strony to dobrze że nie ożenił się z wysoką kobietą bo na ślub w balerinach musiala by isc

Gość karzełhahaha
jestem karłem i mam 139cm wzrostu ważę 151kg, jestem bardzo napakowany, żaden dryblas mi nie podskoczy bo wpierdole każdemu kręcą mnie wysokie laski, jeśli któraś chetna na seks to pisać mam huja 15cm dł. a w obwodzie 17cm jestem zajebisty! jebać wysokich facetów

Gość profesore52
no to widze znów się posypały wyzwiska, ale w dzisiejszych czasach ludzie przejmują się wzrostem jakby to było takie ważne

Gość Siq
Mój chłopak jest mojego wzrostu. Nie przeszkadza mi to, bo mam 165 cm. Wiem, że nie założę za często szpilek na imprezy, ale co z tego? Otwiera mi drzwi zawsze, nie pozwala dźwigać ciężarów: toreb, zakupów, nawet laptopa zawsze zabiera mi z rąk. Jest niesamowicie troskliwy i opiekuńczy. Nie jest malutkim człowiekiem ale też nie ma nadwagi. Podoba mi się jego budowa i to, że jak go całuję to nie muszę stawać na palcach ;) nie wiem co złego w tym, że ktoś jest niższy. Człowiek nie ma wpływu na wzrost, ale na swoje zachowanie już tak. Denerwują mnie opinie, że facet zaczyna się od 180 cm.