Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 23, 2008 chodzi o synogarlice które na parapecie uwiły gniazdo i się szczęśliwie rozmnożyły od tej pory kupuję im ziarno i codziennie dokarmiam :) lubię patrzeć szczególnie na te dwa maluchy które są wielkości rodziców ;) pod koniec września powinny odlecieć do Turcji więc czy ja dobrze robię? bo może nie odlecą ze względu na stały dostęp do jadła, i umrą z zimna? przeze mnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Sierpień 23, 2008 to przezimują u Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Sierpień 23, 2008 będą wcinać ogórki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 23, 2008 niestety, są delikatniejsze od naszych.... nie przetrzymają zimy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naisz im na kartce Napisano Sierpień 23, 2008 do którego stołówka jest czynna, to będzie fer z twojej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 23, 2008 ogórki...:P jak im nie sypnę ziarna to mi stukają dziobami w okno :O jak mam przestać je karmić??? jestem jak ich... prawie matka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dhbfbgvb Napisano Sierpień 23, 2008 Lusia zabijesz ptaki a tak powaznie to lepiej zadaj to pytanie na jakims forum tematyczym, milosnikow ptakow czy cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Sierpień 23, 2008 powinny polecieć za instynktem:-o jak nie-łap i hoduj mało ich już, kiedyś było więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 23, 2008 zobaczcie jaka śliczna sztuka :) http://www.cezarykorkosz.pl/galeria/max/_DSC3033k.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 23, 2008 Luska... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 23, 2008 Myrevin :O co ja mam zrobić? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anette_123 0 Napisano Sierpień 23, 2008 u mnie też parę razy uwiły sobie gniazda i też szkoda mi było wygonic je gdy złożyły jaja, ale gdy sąsiedzi przeganiali je z balkonów to głupio mi było też ich nie przegonic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 23, 2008 anette, ja nie przegoniłam gdy zobaczyłam dwa jajeczka :) serca bym nie miała :( przecież to nowe życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Sierpień 23, 2008 mnóstwo ludzi dokarmia ptaki, jakby tak wszystkie nie odlatywały i podechały :) z zimna to by się po kolana brodziło w warstwie ptaków:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 23, 2008 to mam im sypać czy nie? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinaasss 0 Napisano Sierpień 23, 2008 Nie wiem też bym nie wiedział.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
candywoman 0 Napisano Sierpień 23, 2008 z tą stołówką jest dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Sierpień 23, 2008 syp, ale porozkładaj na parapecie foldery o wycieczkach do Turcji i puszczaj im http://pl.youtube.com/watch?v=g2uy7Cfl6kU może zrozumieją sugestię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 23, 2008 :D ale jak odlecą.......... to dopiero będzie kurwa rozpacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pora przestać Napisano Sierpień 23, 2008 muszą nauczyc się radzić sobie same teraz mają dobry czas bo żarcia jest w bród nie zginą z głodu poradzą sobie i usamodzielnią się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anette_123 0 Napisano Sierpień 23, 2008 no tak ale to są gołębice, wypróżnia sie to na cały balkon i niedziw, że ludzie je przeganiają Lusencja------>pisałam, że mnie też było żal ale gdy sąsiedzi patrzyli na mnie jak na pomyloną (bo zgodnośc sąsiedzka była jesli chodzi o przeganianie) , to cuż miałam zrobic, i ja przegoniłam, ale dopiero wtedy gdy brat ukradkiem wyrzucił jaja do śmietnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 23, 2008 nie przeczę, dopóki małe nie nauczyły się latać to miałam zasrany parapet i połamane kwiatki :O ale z drugiej strony... same pozytywy, obserwowanie ptasiej rodzinki z bliska ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach