Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciwniczka 2929

jestem przeciwna uprawianiu seksu przez niedoinformowane dzieci!!to jest żałosne

Polecane posty

Gość przeciwniczka 2929

kto jest ze mną?? gdzie się podziewają rodzice tych dzieci którzy piszą tu na naszym forum : *co zrobić jestem w ciąży ? *czy ona mogła zajsc w ciaze w dni nieplodne? *czy jestem w ciaży po wczoraj się kochaliśmy a dzisiaj boli mnie brzuch? *kiedy są dni niepłodne wtedy mam zabezpiecznie,że nie zajdę w ciąże? *spóściłem się jej na brzuch i zleciało jej tam .. czy ona może być w ciąży? czy to jest normalne? ludzie zadają takie pytania , tworza mnóstwo topików a wiedza tylko gdzie trzeba włożyć penisa i nic więcej. gdzie byli na lekcjach biologii ? potem tylko są niechciane dzieci, aborcje czy głupie topiki!! nie mogę tego już czytać. zeby sie zabrac za seks trzeba wiedziec o nim wszystko a nie 14latka sie pyta czy mogę być w ciąży ... :( dokąd ten świat zmierza ... ;/

Gość przeciwniczka 2929
przepraszam za błędy .. szybko pisałam

Gość Gosssssssia
moim zdaniem to wspaniały topik!!! masz rację autorko!! trzeba 50 razy pomyśleć zanim takie coś zacznie się robić... zabezpieczenie,ewentualna wpadka wszystko trzeba brać pod uwagę a nie tylko przyjemność..!! są tu też osoby dorosłe które pytają się o takie rzeczy jakby urodziły się wczoraj ... :(

Gość lol13
masz racje zrobilem to raz i zaluje bo chwila przyjemnosci to tylko chwila a przez ta przyje,mnosc mozna sobie spir... cale zycie

Gość przeciwniczka 2929
lol13--> widzisz! trzeba było pomyśleć 5 min dłużej a teraz byś się nie martwił. od 5 min i paru groszy na dobre zabezpiecznie niektórym osobom całe życie zależy!

Strach pomyslec co bedzie za kilka lat... Ja tez jestem przeciwna, jak to mozliwe, zeby malolaty zabieraly sie za seks, a gdzie one maja dziecinstwo?

Gość Gossssssia
dzieci robią dzieci ... teraz tak jest a za jakieś 20 lat to co będzie? dziewczyny będą pisały : czy jak jeszcze nie mam okresu (bo jestem jeszcze za mloda) to nie zajdę w ciąże...!

Gość popieramm29
w całości!!!

Gość lakasta
dlatego chce studiowac seksuologie i zajac sie m.in. edukacja seksualna w polskich szkolach :)

Gość popieramm29
mało tego, ze dzieci rodza dzieci. gdzie SZACUNEK DO SAMEGO SIEBIE? gdzie PIEKNA MŁODA BEZINTERESOWNA MIŁOŚĆ? gdzie IDEAŁY MŁODZIEŃCZOŚĆI?

Gość Agu Agu Agu
a teraz tylko :gdzie mogę usunąć ciąże , jakimi tabletkami , a nawet :CZY SĄ DOMOWE SPOSOBY NA USUNIĘCIE CIĄŻY.!!! przecież to masakra. jak można mieć takie podejście do dzieci ... ? najpierw sie pieprzy dziecko z dzieckiem a potem jeszcze usówają je albo sami się zabijaja! ehh ...

Gość lol13
jak mam byc szczery jestem uczniem szkoly sredniej nie mam 18-u lat i wogole nie powinienienem o tych rzeczach maylec , ale wielki problem lezy w rekach nauczycieli i ministrow edukacji bo lekcje tzn PDŻ powinny nas przygotowywac do zycia w rodzinie a co rok mowia to samo : - narkotyki - palenie tytoniu - picie alkocholu - używki to juz nudne i dlatego wiekrzosc klas rezygnuje z tych zajec moim zdaniem powinny byc one obowiazkowe i na oceny a nie takie ze czasejm ide bo i sie nudzi..

Gość Przeciwniczka 2929
tak .. teraz nie ma miłość , trzymania się za ręce , czekania na pierwszy pocałunek ... (jak za moich czasów) tylko do łóżka i papa ...

Gość lol13
^^ z niktorymi faktami sie zgodze z drugimi nie , ierwszy pocaunak to zazwyczaj pierwsza randka trzymanie sie za reke itnieje np w moim przypadku i prawdziwa milosc takze

Gość popieramm29
... prochy, sex... to wszystko takie płytkie... a potem dorastają i okazuje sie , że to najgorsze łajzy i przydupasy w pracy, bo dla nich to norma, zero wartości!

Gość Gosssssia
tak .. ja też uważam , że duża wina tego lezy po stronie szkoły. córka mojej koleżanki (16 latka) wracała ze szkoły i cały czas jęczała , że na zajecia przygotowania do życia w rodzinie gadają o narkotykach a nie o seksualności. ( no bo moze wygodniej nauczycielom mówić nie palcie bo szkodzi zdrowiu niz zabezpieczajcie się nieuprawiajcie seksu z przypadkowymi osobami. warto sie szanowac - moze nie potrafią tego wymówić) ...

Gość Lureena
Popieram. Zanim zaczęłam uprawiac seks przeczytałam wszystko co się dało. Poszłam do ginekologa i dowiedziałam się różnych rzeczy. EDUKACJA dzieci. Najpierw idzcie do lekarza,poczytajcie wszystkie za i przeciw a potem sie kochajcie...

Gość Gosssssia
kochajcie ! włąsni kochajcie - z miłości a nigdy inaczej. ja mam 24 lata a mam tylko jednego partera seksualnego.

Gość lokiedg
do tego dodałabym jeszcze, ze ja jestem przeciwna uprawianiu seksu przez analfabetów - bo to wszytsko, o co oni tutaj pytają to można łatwo znaleźć - wystarczy umieć czytać ze zrozumieniem i umieć korzystać ze źródeł :P

Gość Lureena
Tylko najgorsze jest to, że teraz jest modny seks bez miłości, poprostu dla "przyjemności" nie rozumiem tego. Pojechałam nad wode patrze dziewczynka o 4 lata ode mnie mlodsza czyli ma jakies 15 lat no i w wodzie posuwaja ją koledzy z klasy a było ich w czeterech... co to ma ku*** być ? ... żal. :(

Gość ojaaaaaaaaaaaaaa
:O a myslalam, ze mnie nie widac :O ups, moze mama tez widziala...???? co teraz

Gość lokiedg
że co???????? jaja sobie chyba robisz :o a potem tematy: piecze, mnie mam upławy dziwne, co to mze być, boję sie/wstydzę iść do lekarza. a tam rozwija się hpv, chlamydia, hiv, kiła.... nie mówie już o takim lajtowym w porówaniu do tego rzęsitku :P ja pierdolę :o

Gość Lureena
no i po co ten komentarz ? :/

Gość Lureena
ojaaaaaaaaaaaaaa - no i po co ten komentarz? ... Nie robie sobie jaj... mam kolege ratownika własnie tam i on mi mówił, że to normlaka ze codziennie jakies tumany sie pieprzą w wodzie... co mozna samemu zauważyć... Nie ważne, że do okoła pełno ludzi.. :/.. ach... nie ma to jak seks w zajebiscie czystej wodzie :/...

Gość Sylwuchaaaaaaa
znam również takie przypadki. aczkolwiek ja mam 16 lat , jestem z chłopakiem który ma 19. jestem z nim 1.5roku i nie uprawiamy seksu. ja jestem na to niegotowa i za młoda - on szanuje moje zdanie i jesteśmy razem szczesliwi. powiedział,że gdy tylko będę gotowa wszystko mi powie. a jak narazie czekamy na dobry moment. do tej pory przeczytałam wszystko na ten temat , rozmawiałam z lekarzem i mamą ale mimo to nie chcę jeszcze zacąć współżycia.

Gość jammajjka
a nie uważacie że madia lansują taką modę oglądałam amerykański film o uczniach, szkole i para 14 latków po odrobieniu lekcji uprawiała sex.I było to normalne, jakby naturalne.

Gość cogi yogi
zobaczcie jak teraz wygladają dzieci w podstawówce i wyobraźcie sobie co bedzie za pare lat. Dzieci 5-6 klasa - mini spódniczki, wymalowane oczy, profile na nasza klasa ze zdjęciemi podpisanymi :"dla mojego misia :* " (np. moja mała sąsiadka) to bedzie dopiero masakra, aktualne 16-18 to jeszcze nic... uwierzcie mi...

Gość przeciwniczka 2929
sylwucha --> cieszęsię , że są jeszcze tacy ludzie jak Ty i Twój chłopak. szkoda , że tak mało, ale tak trzymaj! jesteś w pełni wartościową kobietą:)

Gość Sylwuchaaaaa
tak , to ten świat pokazuję taki tok myślenia. ale czy to jest warte? czy trzeba się s k u r w i c tylko po to zeby być modnym ?? jak można w takim wieku uprawiać seks zbiorowy i to w wodzie? gdzie szacunek dla samego siebie?? przeciwniczko 2929 dziekuję :)