Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciwniczka 2929

jestem przeciwna uprawianiu seksu przez niedoinformowane dzieci!!to jest żałosne

Polecane posty

Gość Sylwuchaaaaa
patrze temat nabiera obrotów. i bardzo dobrze! bardzo bym chciała, żeby coś więcej było w tym kiedunku robione! może dzięki temu większość ludzi z mojej szkoły zaczeła by się normalnie zachowywac... jak do tej pory na korytarzu słuchać tylko : dzisiaj pojde z nim do lozka albo " co za s*ka .. odbiła mi faceta!" lub "słyszłaś , że tamta temu loda zrobiła" uuu... :(

Gość Lureena
dla mnie gimnazjum to chory pomysl... bo musza tam chodzic wszyscy z danego regionu... czyli wiekszosc to patologia :(

Gość przeciwniczka 2929
trzeba działać. wtedy młodym będzie żyło się lepiej i będą korzystać z życia prawidłowo!! szkoda tylko , ze ich rodzice na to nie mogą wpaść!

Gość Lureena
przeceiz co impreze slysze ze jakas laska zrobila komus loda, ta sie przelizala, ten zdradzil swoja dziewczyna, w kiblu podobno ktos sie ruchal... no i na tym to polega ?

Gość Lureena
no trzeba ja w wychowanie swoich dzieci wloze cala siebie, trudno jezeli nie bedzie mnie lubilo bo nie bede mu pozwalala na niektore rzeczy takie jakie maja jego rowniesnicy... mam nadzieje ze kiedys to doceni i wyrosnie na dobrych ludzi ;)

Gość przeciwniczka 2929
może to jest modne? może w szkole to panuje.... moze te dzieci juz sa tak zepsute , że sieją się z tej która nie umie robić loda lub nie pali fajek!!

Gość Lureena
no przeciez tak jest ;>

Gość przeciwniczka 2929
napewno doceni. ja mam zamiar również wychować tak moje dziecko! może płakać , że w wieku 16 lat nie puszcze na dyskoteke ale w wieku 17 gdy wszystkie kolezanki beda mialy dzieci i beda siedzialy w domu wtedy mi podziekuje , ze moze korzystac z zycia w odpowiedzim czasie.

Gość Zabiore głos w tej sprawie
Istnieje jakieś dziwne przekonanie, że bycie dziewicą i prawiczkiem to jakaś ujma niz piękny dar. Seks stał sie sposobem na dobra zabawę i oderwanie sie od rzeczywistości. Czasami czuje, że ktoś gdzieś zagubił swoje wartości a system wartości 14,15, 16 latków jest raczej kreowany przez Tv, internet i muzykę niz rodziców i innych autorytetów. Ja straciłam dziewictwo w wieku 22 lat z moim pierwszym i ostatnim chłopakiem. On tez był prawiczkiem. Jesteśmy razem bardzo szczęśliwi. A wieku 15 lat to ja się jeszcze lalkami bawiłam:P i oglądałam dobranocki a nie robiłam sobie wulgarne zdjęcia i dawałam zmacać byle komu. Moge powiedzieć tylko jedno to WINA rodziców i środowiska tych dzieci no bo przeciez jak słucha Dody i chce byc taka jak ona to co albo to co ze w wieku 14 lat jedzie pod namiot z 5 kolegami przecież o młodzież niech sie wyszumi:o P.s. świetny topic:)

Gość Marina__25
przeciwniczka 2929 Mnie rodzice nie puszczali na dyskoteki do domu zawsze o 20:00 żadnych nie kontrolowanych wyjść. byłam na nich wściekła czułam się jak wyrzutek a dzisiaj im DZIĘKUJE mam cudowne życie, wspaniałego męża i swoje dzieci chce wychować tak samo:)

Gość świat schodzi na psy
osttanio jak slyszlam rozmowe matki z córeczka to szkal mnie trafiał.... corka do matki teksty "ty chyba chora jestesssssssssss" matka prosi corke zeby odebrala od niej siatki a ta do niej "sama se to noś" milaam ochote wtłuc tej corce....co to ma byc??????zero szacunku dla wlasnej matki???

Gość Lureena
Mnie wypuszczali, ale mi sie to wcale nie podoba... zamiast chodzic na dyskoteki wole wypic redsa z przyjaciołmi i pogadac spokojnie ;) Sama doceniam to ze jestem tak wychowana.. bo widze jak moje rowiesniczki juz urodzily... i co one beda mialy teraz z tego zycia ? Przepraszam jeżeli kogoś bolą te słowa... Licze sie z tym ze moge wpasc ale chce jakos jeszcze przezyc pare tych latek i wyzyc sie :) Pozdrawiam was z tego topika ;)

Gość przeciwniczka 2929
dziecko to wielkie szczeście .. tak myśle mimo , ze jestem jeszcze mloda i nie jestem matką. ale trzeba mu zapewnic przyszlosc, trzeba umiec sie opiekowac samemu trzeba dorosnąć. ja jak juz wspominałam mam 16 lat na dykoteki nie jezdze. ucze sie bo chce cos w zyciu osiagnąć. i wychodzde tylko w weekendy (w czasie szkoly) czasami w tygodniu moj chlopak przyjdzie do mnie . i to jest szczescie. na te wakacje bylam z nim u niego na wiosce 2 tygodnie , mama mnie puscila tylko dlatego bo wie jakie mam podejscie do "tych" spraw i byli tam jego rodzice i dziadkowie. moja mam jest moja najlepsza przyjacioka od najmlodszych lat i to jest wspaniałe! moze dzieki temu mnie uchronila przed byciem pusta lalunia...

Gość sylwuchaaaa
przepraszam , najmocniej!! napisałam na przeciwniczka 2929 , niechciałam się podszyć. przepraszam Cię bardzo ...

Gość Lureena
napewno dzieki temu :) Jezeli nie chcecie widziec obrzydliwych rzeczy to nie wchodzcie tutaj... link do zdjecia z pewnego klubu w pobliskim miescie... to jest wlasnie to co sie tam dzieje... zal : http://i34.tinypic.com/2eci055.jpg

Gość przeciwniczka 2929
sylwuchaaaa to jest akurat najmniej wazne. :) oby wiecej takich rodziców! oby wiecej ludzi myślało tak jak my! świat byłby lepszy!

świat schodzi na psy---->co sie tak podniecasz?!A co?!Dziewczyna w wieku 13 lat ma zostac matka?!Popierdolone konserwy :P Aborcja jest dla ludzi!!!Czemu dziewczyna ma cierpiec za swoje bledy?!Przeciez taka nastolatka nie jest gotowa zeby byc matka!I nie chce nia byc!

Gość przeciwniczka 2929
jestem przrazona! jak pomysle ,ze jezeli nikt z tym nic nie zrobi to niedlugo dzieci moich znajomych beda tak robic!!! ciarki mnie przechodza!!!

kalyna juz ci powiedzilam jestes dokladnym przykladem beznadziejnosci obecnych czasow

Gość Lureena
pogadamy jak sobie usuniessz dziecko a potem wyrzuty sumienia Cie zjedza ... :/ Nawet nie chce mi sie z tboa gadac.. no tak zabijanie człowieka to nic takiego... tylko dlatego bo nie jestes na to gotowa.. powodzenia

Gość przeciwniczka 2929
kalyna!!! jezeli nie jest gotowa na zostanie matka to nie jest rowniez gotowa na uprawianie seksu!!! i wlasnie musi placic za swoje bledy!!! zachowujesz się tak jakbys miala aborcje!! a dzieckjo to nie jest rzecz to osoba która żyje pod sercem i która moze byc najwiekszym szczesciem nawet takie ktore jest z przypadku tak jak synek dziewczyny pewna krytyka!!!!

A w interesie jej matki jest to zeby dziewczynie zapewnic byt a nie uzeranie sie z gnojkiem w mlodocianym wieku gdzie czlowiek chce sie wyszalec,wybawic a nie opierac pieluchy!Antykoncepcja i aborcja to podstawa,jak antykoncepcja zawiedzie trzeba sie brac za ostatecznosc i juz!I mozecie mnie wyzywac etc a ja i tak swojego zdania nie zmienie!Aborcja jest potrzebna i najwazniejsza!A te koscielne zasady wsadzcie sobie w majtki :P

Gość Lureena
NO TO KU*** ZAMIAST SIE DUPIC W WIEKU 13 LAT NIECH GRA W GUME!!!!! :/..... nie no mam slow.

przeciwniczka 2929 no tak ale ten wiek to glupi wiek,czlowiek probuje wszystkiego a jak juz wpadnie to nie musi cale zycie za to cierpiec i odpowiadac!Po to mamy mozgi i rozumy,po to zyjemy w cywilizowanym swiecie zeby ulatwiac sobie zycie a nie pierdolic chorymi zasadami!Nawet jak dziewczyna byla niedouczona o antykoncepcji to jakim prawem ma cierpiec za to?!Jak zaliczy wpadke z antykoncepcja czemu ma placic zmarnowanym zyciem?!Jestescie chore...Zdewociale mamuski :P :(

kalyna wyszelec i wybawic???czyli co to znaczy wedlug ciebie- pewnie wydupcyć, wybzykac no nie????????????????? Niedobrze mi jak widze cos ie z tymi ludzmi dzieje....

A podkreslam..ten wiek jest beznadziejny!Plec przeciwna wywiera presje na dziewczynce ktora jest zakochana i nie widzi innej mozliwosci.Wiec czemu ta dziewczynka ma byc skrzywdzona jeszcze z drugiej strony?!

Gość Lureena
mam 19 lat ;) i jestes załosna ;)

kalyna jesli to jest twoje zdjecie to nie dziwie sie ze masz takie poglady....ty masz z 16 lat gowniaro i mowisz tu o aborcji?????wez sie za nauke a pozniej praw tu takie wywody

świat schodzi na psy nie to mialam na mysli!To juz inna para kaloszy!Wybawic sie to polatac z kolezankami etc. a nie zajmowac dzieciakiem!Czemu za bledy wychowawcze rodzicow ma placic mloda dziewczyna?!

Gość Lureena
nie widziałam przypadku żeby dziewczyna nie żalowała po aborcji....