Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety przykro

Podejscie mojego faceta do orala

Polecane posty

Gość czarny_snieg
przestan mu robic loda, moze zateskni i bedzie Ci chcial jakos zachecic do tego, np robiac ci ta minetke

No taki z niego detektyw Monk:D ja bym go rzucił w cholere bo to nienormalny na maxa facet

Gość katikati
Jestem w podobnej sytuacji-moj partner unika sexu oralnego, mysle ze wlasnie przez to, ze mam "motylka" oraz wiem, ze brzydzi go zapach (dbam o higiene). Popelnilam duzy blad wychodzac za niego. Myslalam wtedy, ze wszystko sie ulozy, ze sie jakos dotrzemy itd. Ale nic z tych rzeczy. On w ogole na sex ma ochote raz na 2 tyg, jest sztywniakiem, ja mam duze potrzeby, lubie powariowac w lozku. Uwazam ze popelnilam blad wychodzac za niego za maz, chyba poszukam sobie kochanka. To Twoja decyzja, gdybym mogla cofnac czas wycofalabym sie z takiego zwiazku. Sex jest bardzo wazny. A moze zajecia z psychologiem lub sexuologiem by pomogly???

Gość lampka polnocna1
do autorki - natychmiast bym zostawila

Zostaw go, dopóki możesz to zrobić.. Nie unieszczęśliwiajcie się na całe życie. Ja swoją Panią ubóstwiam taką, jaka jest i do głowy ni eprzyszłoby mi opisywać komuś jej defektów budowy. Dla mnie, moja żona nie ma defektów. Wszystko ma naj. Jeśli Twój facet nie ma do Ciebie takiego podejścia, to za parę lat będzie zimnym popijaczem piwka przy TV, a Ty będziesz suchą i zaniedbaną kurą domową, chociaż wciąż młodą kobietą, żyjącą z przekonaniem, że życie już przegrałaś. Zrób to teraz, popłaczecie oboje i znajdziesz gościa, który jest Ciebie wart. I za to trzymam kciuki.

Gość liżący cipki
wez go zostaw,on chory jest psychicznie a jak sie od niego nie uwolnisz to za chwile twoi znajomi beda mowic tak o tobie!!! nie rob mu loda,powiedz mu ze mu z ch...ja smierdzi gnojowi i tyle badz twarda nie mintka powodzenia,a ten CH..ZEBY MILOSCI W pi...NIE ZAZNAL

Gość Zrobię
Weź go zostaw! Dziewczyno ja ci zrobię taka minetke że nie zapomnisz jej do końca życia.nawet czasem język mi się obsunie troszkę niżej to zobaczysz dopiero jak będziesz piszczec z rozkoszy. No ale cóż twoja decyzja!

jaki chory,jaki nienormalny!! zaloze sie,ze jest gejem po prostu.no,ale w tym kraju te biedaki ukrywaja to nawet przed soba,bo bycie gejem = miec przesrane

Gość ttooomi
myslicie ze to legalne sterydy? www.probolan50.ocom.pl

Gość Cyprysek_18
uwierz, że takie podejście nie wróży Wam dobrze... wiem że go kochasz i planujesz wspólną przyszłość, ale naprawdę się nad tym zastanów. czy dobrze będzie Ci żyć ze świadomością że Twój mąż, mężczyzna który powinien kochać każdy centymetr Twojego ciała się Ciebie brzydzi? czy naprawdę nie chcesz zaznać rozkoszy seksu oralnego? (a zakładam, że skoro chcesz za niego wyjść, będziesz z nim długo lub do końca) na pewno będzie to dla Ciebie trudne, ale zrozum- jest tylu facetów, którzy nie są takimi egoistami! a tej palcówki już w ogóle nie rozumiem! słuchaj, ja też mam wystające wargi sromowe- mój chłopak uwielbia seks oralny i sam się do tego garnie,nie ma mowy o obrzydzeniu z jego strony! widać że uwielbia mi to robić... też zasługujesz na takiego mężczyznę.