Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubieżny witek

jak traciłyście cnote

Polecane posty

Gość lubieżny witek

kobietki opiszcie jak to było, gdzie to było i co przy tym odczuwałyście

U mnie bylo tak, to bylo zaraz po pesach, wyszlismy akurat z synagogi gdy tatełe i jego kolega rabin Abram przycisnęli mnie do sciany chederu, do ktorego uczęszczałem i zerżnęli ogromną menorą w dupala. Kuśtykałem pol dnia,ale milo wspominam tamten stosunek. Tak stracielm cnote

Gość lubieżny witek
mosze ten temat dotyczy utraty cnoty u kobiet a nie u facetów

moja wiekowa ciotka zakonnica, mówi że usiadła na smoczek dziecięciem będąc, ale nie bardzo jej wierzę, chyba jakiś pleban w konfesjonale, coś tam posmyrał, albo gromnica poszła w ruch

Gość QwertQa2o
Siedziałam z moim chłopakiem w jego sypialni i rozmawialiśmy sobie co by porobić wieczorkiem .. gdzie by wyjechać.. zaczęła mi dzwonić komorka. leżała na komodzie. podeszłam do niej i zobaczyłam ze to właśnie mój chłopak dzwonił.. zapytałam co ty robisz a on nic nie powiedział tylko podszedł do mnie przzycisnął mnie do ściny.. zaczełam sie śmiać (bo ogólnie to śmieje sie ze wszyetkiego) :P on zaczął mnie całować potem mi zdjął bluzkę,i bawił sie moimi piersiami, całował je .. ssał sutki itp.. potem zszedł do brzucha.. niżej i niżej.. zsunął zpódniczkę i masował każdy wie co.. potem zrobiło mi się mokro.. wruił spowrotem do góry całował mnie po ustach, wziął mnie na ręce położył na łużku zrobił mi miętkę potem powiedzmy że uczył mnie stawiać pałke.. jak mu postawiłam to wrucił do rzeczy .. i tak właśnie straciłam cnote :P to byo chyba 2 miesiącce po ukończeniu 17 raku życia.. on miał w tedy 18.. do dzisiaj jesteśmy razem.. teraz mam 20 lat jesteśmy małżeństwem i tak zaczynamy każdy dzień xD :P