Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nika_25

Nie odzywa się a ja wariuję

Polecane posty

Gość takasobiemalami
a o co poszlo ?/

No właśnie o nic nie poszło. Facet, w którym się zakochałam (ale on o tym nie wie) miał mnie dzisiaj zaprosić na kolację i w ogóle mieliśmy fajnie spędzić czas. Ale od dwóch dni milczy, a miał zadzwonić. Wysłałam mu smsa ale sms nie doszedł, chyba ma telefon wyłączony. Wieczór się zbliża i nie wiem co robić.

Gość gfdgtrgtrhyr
nie narzucaj sie ! Niech facet cie zdobywa, kurna nie wiesz jak ze tak sie robi? Nich zateskni. Matko, dziewczyna ma byc niedostepna! Jak bedziesz pisac sms i sie narzucac to nici z chłoapka.

Ale ja się nie narzucam. Rzadko kiedy piszę do niego pierwsza, zawsze to ona się odzywał. Napisałam do niego, bo się martwię czy nic się nie stało. Znamy się dwa miesiące i to pierwszy raz kiedy on milczy dłuższy czas.

Gość marysienka ta malutka
co to znaczy mial mnie zaprosic na kolacje?

Gość karolinka...........
ojej no to znaczy ze mial ja zaprosic na kolacje, czego w tym nie rozumiesz?:o

No dla mnie to tak brzmi jakby ona sama postanowila, ze on ja mial zaprosic na kolacje. Gdyby byla rzeczywiscie zaproszona to pewnie byliby umowieni. On pewnie rzucil cos niezobowiazujacego a ona juz sobie wymyslila, ze sie na pewno spotkaja.

no pewnie jej powiedzial jak sie widzieli, ze w sobote pojda na kolacje ale jeszcze zadzwoni, jak sie dziewczynie podoba to nic dziwnego ze miala nadzieje, ze gdzies pojda, proste:o

Gość daj sobie na wstrzymanie
daj sobie spokoj,jakby chciał tej kolacji to by się odezwał a tu nawet komorę wyłaczył.Więcej honoru kobieto:o

Oj, musiałabym dużo pisać o naszej znajomości. Po prostu pod koniec ostatniego naszego spotkania parę dni temu zapytał mnie czy mam wolny weekend, bo nalazł przytulną knajpkę na mieście i chce mnie zabrać na kolację. Znam go już trochę i wiem że jest bardzo słowny. Specjalnie dla niego nic nie planowałam na weekend, przełożyłam spotkanie ze znajomymi. A już nie mówię o tym, że sprawiłam sobie nową sukienkę i nową fryzurę. A tutaj wieczór się zbliża i nawet nie wiem czy mam się zacząć szykować.

A wspomnial o ktorej godzinie? Moze po prostu dla niego to ewidentne ze jestescie juz umowieni wiec dlatego do ciebie nie dzwoni.

Nie, nie umawialiśmy się na godzinę. Szczerze mówiąc to liczyłam, że się wczoraj odezwie, bo przeważnie umawiał się ze mną dzień przed. Najgorsze jest to, że może coś mu się stało.

Gość Rezeda nbsp
:)

tacy faceci to dupki, wkurza mnie cos takiego na maxa, nawet jesli mu sie cos odwidzialo w zwiazku z Toba to powinien dotrzymac slowa i juz. Bycie slownym to podstawa. Mnie jeszcze nikt tak na szczescie nie wystawil, ale czulabym sie pewnie podobnie jak autorka:o wez go kopnij w tylek i idz gdzies ze znajomymi jednak, a jak zadzwoni to powiedz ze juz sie umowilas, moze da to mu do myslenia

albo powinien wczoraj zadzwonic i to odwolac. Palant i tyle nie zawracaj sobie glowy, szkoda zycia na takich

Moze jeszcze sie odezwie. w koncu to popludnie dopiero.

No właśnie to mnie zastanawia, bo jego to bym naprawdę nie podejrzewała o coś takiego że mnie może wystawić. On jest z tych co jak się nawet 5 minut spóźni to informuje. Poza tym ja wiem że się mu podobam i dziwne by było dla mnie gdyby tak z dnia na dzień się mu odmieniło. Chyba jeszcze poczekam.

Gość czarna mamba22
dziwne zachowanie , moze rzeczywiscie cos mu wypadło. zadzwon morze i sie spytaj np jak leci, jak mija dzien

no wlasnie popoludnie, co zadzwoni o 18 zeby na 20 byla gotowa, a ona ma poleciec?:o

przestan o tym myslec dziewczyno, zagraj sobie na kurniku nie wiem:P

Gość girl from macedonia
mysle ze wyłaczony telefon to nie przypadek;/ dziewczno dla zasady powinnas dzis odpuscic bo jak polecisz na spotkanie umowione 2-3 godziny wczesniej to znaczy ze sie w ogole nie szanujesz i lecisz na kazde skinienie zadzwon do znajomych i zorganizuj sobie sobote inaczej, jego strata, a jak zadzwoni i bedzie wiedział ze dobrze sie bawisz i nie czekałas na jego telefon to lepiej bedzie to o tobie swiadczyc sukienka poczeka;) głowa do góry

Gość michałłłłłłłłłłłł
oj jeszcze sie odezwie pewnie królewicz