Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teresa z Olkusza

Dowciiiiiipy

Polecane posty

Gość Teresa z Olkusza

Jasiu pisząc wypracowanie, pyta ojca: - Tato, jak się powinno pisać - królowa lodu czy królowa loda? - To zależy synu czy chcesz żeby była postacią negatywną, czy pozytywną.

Gość Teresa z Olkusza
Apteka, kolejka: Stoi blondynka w kolejce i się zastanawia Dochodzi do okienka i prosi: Witam proszę opakowanie dowcipnych tabletek antykoncepcyjnych. Aptekarz zaszokowany pyta: Jakich?! Blondynka: No dowcipnych. Aptekarz nie dowierza jeszcze raz pyta: Co proszę?! Proszę powtórzyć... Blondynka: No dowcipnych, przecież jak sš doustne to macie też dowcipne.

Gość Teresa z Olkusza
Ma?y Jasio pyta si? Taty: - Tatusiu, jak wygl?da "broszka" u kobiety ? Ojca zamurowa?o, ale Jasio nalega, ?eby odpowiedzia?. - Ale przed czy po stosunku ? - No, przed. - A wi?c wyobra? sobie... p?atki ró?y delikatnie pokropione ros?... - Aha. A po ? - Hm... jak by to wyt?umaczy?... widzia?e? kiedy? pysk buldoga wysmarowany majonezem ?

Gość Teresa z Olkusza
Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem, więc poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził: - Jak już będziesz dochodził, to sprobuj się jakoœ wystraszyć. Facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet startowy (starter), który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myœlš wypróbowania nowego sposobu poleciał szybko do domu.W domu zastał żonę czekajšcš nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł, że zaraz dojdzie, więc wystrzelił, żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta: - No i jak było? Facet na to:- Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz,odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sšsiad z rękami w górze

Gość Teresa z Olkusza
Na dyskotece siedzi laska na wózku inwalidzkim. Podchodzi do niej goœciu i proponuje drinka. Na to laska: - ale ja jestem na wózku, nie przeszkadza Ci to -nie ależ skšd. Pija drinki a goœciu: -może zatańczymy? - ale ja jestem na wózku - nie przejmuj sie No i rzeczywiœcie jadš na parkiet, goœciu obraca wózkiem, tańczš. W koncu goœciu proponuje wyjœcie na zewnštrz. Na zewnštrz zaczyna sie dobierać do laski. A ona: - no ale ja jestem na wózku, to może nam trochę przeszkadzać goœciu: - jakoœ sobie poradzimy. Wzišł laskę przewiesił przez plot, przeleciał jš, zdjšł z płotu i posadził na wózku. Patrzy a laska ma łzy w oczach i szlocha. - dlaczego płaczesz przecież Ci się podobało? - ale ty byłeœ pierwszy - jak to, na pewno nie byłem pierwszy, przecież bym czuł. - ale ty pierwszy œcišgnšłeœ mnie z płotu.

Gość Teresa z Olkusza
Nawalony jak œwinia facet ledwo żywy wraca do domu i kładzie się do łóżka. Nagle zebrało mu się na amory, więc zaczyna przystawiać się do żony, łapie jš za nogę: - Ooo, ogoliłaœ nogi, kochanie! Wsuwa rękę w majteczki: - Ooo, wygoliłaœ się nawet na dole! Ręka wędruje wyżej, głaszcze jš po brzuszku: - Schudłaœ, kochanie, wspaniale, pewnie dużo ćwiczyłaœ... Nagle facet krzyczy: - Ale piersi to stanowczo za bardzo zmniejszyłaœ, wiesz, że lubię duży biust! Spod kołderki nieœmiały głosik: - Tatusiu, ja mam dopiero 13 lat!

Gość tasty_chocolate
hahaha fajne :D

Gość nikt mnie nie wymienił nie
:D:D

Gość No to terecha zaszalałaś D

Gość gość
800 002

Gość gość
800 002

Gość gość
pysk buldoga wysmarowany majonezem xD