Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechceee

Już nie wytrzymam!! Za duże piersi!!

Polecane posty

Z tego co zrozumiałam to chłopak na którym Ci zależy woli mały biust, wiec wywnioskowałam ze to dla niego chcesz go zmienic tak??

Gość niechceee
O.. nie tylko z tego powodu.. chodzi o to, że naprawdę czuje, że te piersi nie są moje.. za duże.. bolą.. i wogóle ich nie chce. A to zdjęcie to napewno nie twoje? : p Wiem, że nie możecie nic napisać.. ani pomóc.. ale lepiej się czuje jak wyrzuce to z siebie tutaj.. jak nikt mnie nie zna.. Uwierzcie, że nie wygląda to za fajnie.. niska, szczupła dziewczyna z duzymi piersiami.. :(( Wiecie coś na temat refundowanych operacji??

Gość niechceee
Lubię sport.. lubie biegać.. ale nie mogę :(

tak to na pewno moje zdjecie a co operacji refundowanych to czytalam co na innym topiku ze jedna piers musi wazyc 2 kg, zeby operacja była refundowana ale nie wiem czy to prawda najlepiej jak wejdziesz sobie na strone NFZ i poczytasz:)

Gość niechceee
teraz dopiero zobaczyłam.. ale masz słoodkiego pieska :D Z operacją jeszcze się wstrzymam.. podobno efekty dobrze dobranego stanika widać po roku..

Słuszna decyzja:) i pamietaj ze na operacje zawsze masz czas wiec warto poczekac i dobrze sie zastanowic:)

Gość niechceee
postaram sie na to nie patrzeć.. choć dzisiaj już chciałam zacząć płakać z tego powodu.. usiadłam w pokoju.. już miałam łzy w oczach.. ale usiadłam tutaj.. zaczęłam pisac.. i jakoś mi przeszło.. ale nie wiem na jak długo :P

A czytałaś topiki na temat powiekszania piersi?? Jaki problem maja dziewczyny które chcą mieć większy biust?? Czasem mozna sie w ten sposób dowartościować:) .. weź sie w garść i wbij sobie do głowy że masz piekny jędrny biust:) powtarzaj sobie to do skutku:)

Gość A_N_N_A
Myślę,że przesadzasz,masz normalny biust,poza tym faceci lubią duże piersi,nie płaskie jak u nich.Może to psychika,a może niewłaściwe podejście twojego faceta,napewno inni ślinią się na taki widok-musisz umieć tylko cieszyć się tym co masz,wiele kobiet powiększa biust.Więcej pewności siebie,polub siebie,a inni też cię polubią,pozdrawiam

Gość A_N_N_A
Osobiście mam roz.DD naturalne,mąż je uwielbia:-P

Gość niechceee
W staniku jeszcze jakos przezyje.. ale bez niego.. to sa takie ciężke.. i paskudne. Takk.. wiem, że wiele dziewczyn chce powiększyć.. ale nie wiedza jakie to niewygodne. A ja wiem jak to jest miec małe i jak miec duże.. i zdecydowanie małe sa lepsze :) A nie umiem sobie mówić, że jest piekny, jędrny bo widze ,że taki nie jest ;p