Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plixa

KOSMETYKI AVON 40 - 75 TANIEJ !!!!!

Polecane posty

Gość plixa

Witam!!! Od lat jestem konsultantką Avonu, mogę Ci zaproponować kosmetyki po dużo niższej cenie niż w katalogu nawet 75% taniej - przykład ?? Upiększający krem modelujący nogi i zmniejszający cellulit Avon Solutions 200ml –25zł Nawilżająco- rozświetlająca maska do twarzy z witaminami Hydro- Radiance DUŻA 100ml – 9zł Oczyszczająca emulsja do mycia twarzy Wody Mineralne Islandii z niebieskiej serii Planet SPA 8zł Odżywcze mleko do kąpieli z białej serii Planet Spa Sake i Ryż 150ml – 8zł Woda perfumowana Lyrical 50ml - 25zł Chcesz znać więcej cen??? Zapraszam !!! Podaj swój email a prześlę Ci gorącą ofertę avonu!!! Taniej nie znajdziesz nigdzie indziej!!! plixa@o2.pl

Witam! Jestem liderką w Avonie od roku, również mogę zaproponować niższe ceny. Zapraszam na maila 48l@wp.pl po wiecej szczegolow ;]]

Gość a jak jest z wysyłką
??? mozna za pobraniem? bo nie mam zamiaru wplacac kasy a nie dostac kosmetykow

Hmm, z wysyłką u mnie to jeszcze nie wiem, wiem, ze przy wiekszych zakupach dodaje rozne probki, gadzety, kosmetyki. Wystarczy zamowienie na 100zl, a juz otrzymasz prezencik. Jestem uczciwa, inaczej bym sie nie zaangazowala w takie cos... Mowisz i masz ;]] Tylko oczekuje uczciwosci od drugiej strony...

Gość bbbbbccbcbcb
AVON to straszne gówno

juz raz zamówiłam w ciemno kosmetyki, kase wpłaciłam ale kosmetyków nie otrzymałam :-o dla tego najlepszym rozwiązaniem byłaby wysyłka za pobraniem, i tak listonosz nie zostawi przesyłki jakbym miała kasy nie zapłacić

Gość asssikkkk
joanna416@wp.pl

Gość plixa
Alexiana jeśli chcesz coś załatwiać to prosze otwórz własny temat a nie wchodzisz na mój -bardzo mi się to nie podoba, piszesz ,że jesteś uczciwa a co robisz?? Jeśli chodzi o wysyłke, wiele razy już wysyłałam za pobraniem albo też wystawiałam specjalnie dla wybranej osoby aukcję allegro żeby się nie bała ,że kupuje w ciemno. Jestem pewna że mogę zaproponować ceny o wiele niższe niż Alexiana.

pliksa to mój mail slonko17@gmail.com

sorki za błąd miałam napisać plixa

Gość plixa
Dziewczyny emaile z ofertą zostały wysłane , pozycje w ofercie nr 31 ,41 i 43 są już nieaktualne

mi nic nie doszło

Gość plixa
Wysłałam raz jeszcze slonko17@gmail.com

Nadal nic :-( ale poczekam, może później dojdzie bo czasami nie od razu przychodzą mi wiadomości ;-)

Gość plixa
Sprawdzałam przesyłając sobie na inną pocztę, do mnie doszło więc może rzeczywiście dobrze byłoby troszkę poczekać :)

Gość plixa
Podnoszę topik i zapraszam gorąco!!!

Gość adka..
ada.d@wp.pl interesuje mnie pomaranczowe serum przeciw puszeniu sie wlosow - moze byc nawet stara wersja bez keratyny