Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basia86

Kocham starszego faceta.

Polecane posty

Cześć dziewczyny, w zeszły roku mając swojego chłopaka poznałam fajnego faceta, zakochałam się w nim od razu. Od jakiegoś czasu spotykamy się pomimo iż jestem z obecnym chłopakiem, który mnie już zaczyna nudzić. Między nami nie ma tego czegoś, jestem z nim ponieważ boję się tego jakby zareagował na taką sytuację. Między mną , a moim ukochanym jest różnica 18 lat, a ja mam 22 lata. Bardzo chcemy być ze sobą ale on jest żonaty i ma dwójkę dzieci. Nie liczę na żadne obietnice z jego strony, że rozejdzie się z żona itp. Po prostu go kocham i uwielbiam przebywać w jego towarzystwie, nie ważny jest dla nas sex, ale go uprawiamy wtedy gdy mamy ochotę. Bywało tak że spotkania kończyły się rozmowa i nie było sexu. W porównaniu z moim ukochanym uważam że obecny chłopak jest niedojrzały emocjonalnie. Widzi we mnie tylko tyłek , cycki i szparkę, nie mam z nim wspólnych tematów, gada tylko co z kumplami robi ile wczoraj wypił. Mnie nie interesują takie sprawy. Proszę o pomoc jak wybrnąć z tej sytuacji.

Gość olgierd 45
basiu pochwalam sam mam 45 i lubie świeże młode dziewczyny. Czuje sie wtedy dowartościowany

chciałem nieśmiało zauważyć, że ździebko się spóźniłaś, to samo zauważyła już jego żona, i dlatego jest jego żoną, a z drugiej strony, jego żona może być sporcmenką i mieć bardzo ciężką rękę i będzisz musiała robić przeszczep włosów z pipki na głowę

albo wykorzysta ciebie młodą idiotkę, aby wymienić starego pryka na młodszy i lepszy model

Gość hannek
a ja mam 70 lat i bzykam 18-tke toż dylemat

Gość a ja mlodszego
:( o 13 lat

Gość Dop******lam dziś każdemu
i bzdury piszecie

Widzę że wpłynęłam na płytkie wody, tylko tyle macie do powiedzenia ? Jeśli chodzi o sex to możecie sobie tylko pomarzyć o takich doznaniach jakie można przeżyć ze starszym facetem będąc kobieta w moim wieku. Mam dosyć zabawy z gówniarzem który bawi się moimi cyckami i szparka jak by to był jakiś hit sezonu i poza tym nie dostrzega mojej inteligencji, a jak pokaże że jestem mądrzejsza to pokazuje mi swoje miejsce. Dojrzały facet to przynajmniej wie o co w tym wszystkim chodzi . Jest po prostu jak w bajce. Czytam wasze wypowiedzi na różne tematy i współczuje wam bo macie takie problemy z orgazmami, a to z małymi członkami. I przykro że nie potraficie uszanować uczucia miłości gdzie nie liczą się takie płytkie sprawy. Ja prawie dostaje orgazmu jak mnie dotyka, a przy stosunku mam ich kilka.

Gość lampka polnocna1
chcialas rady jak wybrnac z sytuacji?? zostaw jednego i dugiego - potem znajdz sobie starszego ale wolnego - co proste niestety nie bedzie - i badz szczesliwa:)

A ja mam też faceta starszego o 18 lat i jesteśmy razem 3 lata i nikt mi nie będzie mówił że chodzi tylko o bzykanie młodszej!!!

każda kobieta potrzebuje wparcia mężczyzny i udanego seksu Zazwyczaj te kobiety ktore w dziecinstwie nie miały oparcia w swoim ojcu szukają go w starszych facetach.Starszy facet ma inne podejscie do pewnych sytuacji życiowych ,szanuje jej opinię jeżeli niewłściwa to stara się w logiczny sposób uzasadnić ,seks jest spontaniczny z okazywaniem zainteresownia partnerką i to młoda kobieta wyczuwa i zanika u niej skrępowanie w okazywaniu podniecenia.

Gość chuye
hmmm, a ja się czułam dziwnie, bo zainteresowałam się 10 lat starszym facetem, mam 18, więc chyba nie byłoby tragedii, ale i tak odganiałam tą myśl i przeszło, ale za niedługo znów będę miała okazję go widzieć:) myślę, że taki związek ma szanse, ale facet musi kochać uczciwie, a nie szukać młodej laski na numerek, a dziewczyna/ kobieta nie może być głupią gówniarą i do tego lecieć na kasę

Gość zawiedzionaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja bylam z facetem starszym o 19 lat tez mial zone i dzieci mowil ze chce sie rozwiesc ale z jej winy zeby nic nie stracic i tak czekalismy spotykalismy sie codziennie tez nie chodzilo o sex bo zadko sie kochalismy nie bylo za bardzo gdzie a pozatym dlugo musial na to czekac swietnie sie dogadywal;ismy milosc wielka zaczelismy planowac wyjazd za granice do pracy a tu zona sie dopwiedziala i mnie zostawil ja sie tez nie narzucalam bo nie chialam zeby mial jakies pretensje a pozatym nic na sile swieta zasada spotkalismy sie raz przypadkowo pozniej to mi trul zebym na niego czekala ze sprawa ucichnie i bedzie zalatwial rozwod a teraz widze na nk profil jego zony i ich razem na zdjeciach ://porazka strasznie cierpialam ale przeszlo

rożnica wiekowa oczywiście jest zależna od stanu emocjonalnego kobiety Dziewczyna 18 lat nie jest doświadczona emocjonalnie do związku z facetem o 10 lat roznicy Odczuwa przyjemność bycia z rówieśnikiem poznaje swoje ciało i reakcje seksualne ,jest ciekawa jego zachowań.Facet 28 lat ma za sobą doswiadczenia w seksie jest perwersyjny i otwarty na eksperymenty z młodą dziewczyną ktora jest blada w tych sprawach

Gość chuye
no właśnie... dlatego nie zawracam sobie nim głowy, po prostu miły z niego facet i już:) brak doświadczenia jakiegokolwiek robi spory zamęt, więc lepiej nie szkodzić sobie i 2giej osobie

to moze teraz ja sie wypowiem:D mam 27 lat i rozne rzeczy na oczy widzialem ale jedno co jest pewne to zwiazek laski co ma 20lat i kolesia co ma 38 to bzdura,nie mowie tu o sexie bo to nie najwazniejsze ,taki zwiazek moze byc fajny na poczatku ale czy na koncu tez? pomysl ze masz lat 38 a koles ma 56 !! jest juz pomarszczony,siwiejacy jak nie caly siwy zchorowany,z brzuchem itd..a tobie sie zachce mlodego jedrnego ciala,z takim co ma 56 nawet nad wode pojechac to juz nie lada wyzwanie,ty bedziesz jeszcze mloda dupa,atrakcyjna pelna zycia a n zramolaly starszy pan ktory nie bedzie na ciebie zwracal uwagi!!!!! Pamietam jak u mnie z dzielnicy dziewczyny w moim wieku zwiazaly sie ze starszymi,ile to nie gadaly na ten temat ze oni sa dojzali i takie tam,tera maja po 3 dzieci a facet buja sie z mlodszymi i dalej szpąci co sie da,czasem mnie spotykaja i widza jak sobie daje rade,zagaduja do mnie co tam slychac,ze swietnie wygladam ze sie nie zmienilem itd..widze ze szlag je trafia jak mialy okazje byc ze mna ze nie skozystaly a teraz maja faceta po 40 na glowie ktory tyko pilka tv i piwo

moze dopisze jeszcze ze teraz mam 27 lat i jak mialbym dotykac kobiete 45 letnią to bym zwymiotowal:P:P:P:P:P:P i dziwie sie że laska co ma 22 idzie do lozka z gościem co ma 40 fujjjjjj

\"nie dostrzega mojej inteligencji\" wybacz,ale sytuacja jaka stworzylas, pokazuje ze poziom twojej inteligencji siega 0 :/ przykre ze zdradzasz chlopaka, dla mnie jestes tepa sztuka pozdrawiam

Basiu :* ja Cię rozumiem Sama spotyklam się z facetem starszym ode mnie o 23 lata.... był w wieku moich rodziców. Co do seksu racja- to był prawdziwy SEX.... nie słuchak tych durnych wypowiedzi gorrrących 16-stek ;) bo one gowno wiedzą i gówno będa wiedziec, dopóki dopóty same tego nie doswiadczą :)

po co od razu tak wielkie słowa, Kocham, ja nazwał bym to fascynacją, chęcia wykorzystania starego durnia co ma kryzys wieku średniego i wydaje mu się że dorówna jurnemu młodemu dwudziestolatkowi, na krótką metę starszy facet, dobra sprawa na dłuższą , polecam obejrzenie filmu Historia "O", bardzo pouczająca historia jak się z młodej robi niewolnicę

Gość Różnica
Do tej pory nie sądziłam że miłość ze starszym facetem jest tak fascynująca. Poznałam faceta który jast starszy ode mnie o 16 lat. Dzisiaj ma już 56 całe życie był i jest sportowcem wyczynowym i uwierzcie mi że nie jeden młody męższczyzna w miłości /seksie / nie jest w stanie mu dorównać.......

Gość a facet ma na imie karol
jest kierowca a zona w Niemczech?

Gość lulilup
A co sądzice o miłości między 12-latką i 18-latkiem. Teraz mają po 15 i 21 lat.

bmb nie każdy 40ltek szuka młodszego modelu przykład tego leży obok mnie w łóżku:) autorko teraz to już chyba po ptokach-ja bym się między dzieci nie wciskałą

mam 27 lat i rozne rzeczy na oczy widzialem ale jedno co jest pewne to zwiazek laski co ma 20lat i kolesia co ma 38 to bzdura,nie mowie tu o sexie bo to nie najwazniejsze ,taki zwiazek moze byc fajny na poczatku ale czy na koncu tez? pomysl ze masz lat 38 a koles ma 56 !! podałeś dokładny wiek mojego i mój-jedno ci powiem, ja żyję chwilą, nie myślę o tym co będzie za 20lat

Gość Roman Polański
Basiu, ja także pochwalam Ja tam lubię takie młode z podstawówki, no w ostateczności może być gimnazjum/liceum. Dziewczyny w takim wieku są idealne dla mężczyzn w moim wieku:)

Gość EgiB.
Droga Autorko tematu. Jestem w tym samym etapie co Ty. Mój facet jest starszy prawie 20 lat. Poznalismy sie 5 lat temu gdy dostałam pracę. Odrazu go zauważyłam, nie wyglądał na swój wiek i miał to świdrujące spojrzenie od którego poczułam motyle w moim brzuchu. Długo nie mogłam się zdecydowac by do niego bezstresu zagadność odnośnie moich uczuć. Siłę dodało mi to, iż dotarła do mnie wiadomość na temat tego, że się rozwodzi... Wtedy zadziałałam, zaczełam wysyłac mu sygnały, wyłudzałam buziaki w imieniny, urodziny i inne okazje... Jestem już z nim rok czasu, przeżyliśmy dużo dobrego, ale i złego. Jestem z siebie dumna, ze czekalam i walczylam o niego, bardzo go kocham, jak nikogo wczesniej. Teraz jestesmy na stopie planowania przyszłych kilku miesiecy, ciezko jest patrzec na przód, uwierzcie cięzko jest wtakim zwiazku, dlatego zastanowcie sie porzadnie, zanim wejdziecie do tej wody. Nie chce was zniechecac, ale pomyslcie sobie jakie trudnosci beda czekac Was tych młodszych partnerów byc moze juz za kilka lat, to jest bardzo przykre.