Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basia86

Kocham starszego faceta.

Polecane posty

Gość gość
Bardzo miło się starzejesz dziadku z odświeżonym tematem sprzed 8 lat.

Gość gość
Witam, Poszukuję do programu telewizyjnego osób , które są w związku z młodszym mężczyzną lub młodszą kobietą (około 10 lat lub więcej) i chciałyby sprawdzić czy mogą ufać swojemu partnerowi / partnerce. Jeśli ma Pan/Pani taką sytuację lub zna kogoś, kto mógłby być zainteresowany - proszę o przesłanie numeru telefonu, a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia pod adresem wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam !

Gość Gość 46789
Też spotykam się ze starszym facetem. Jest doskonały pod każdym względem, sex z nim jest wspaniały ,ale życia z nim raczej nie chce panować.

Gość gość
a ja mam o 16 lat starszego faceta - męża! Największa porażka mojego życia Mamy dzieci, trzecie w drodze. Brak poszanowania, znęcanie psychiczne itp. Aktualnie w trakcie rozwodu a mam 28 lat !

Gość gość
Nie wiem dlaczego kochacie sie w zonatych mezczyznach, sa wolni starsi rowniez, z zonatym nie warto poniewaz wroci do zony, a wy zostaniecie same wykorzystane ze lzami w oczach, szkoda sie angazowac, gdy ktoras dziewczyna zechce o tym ze mna porozmawiac, to chetnie odpowiem, porozmawiam. Chodz sam jestem wolnym facetem po 40- stce, w kazdym badz razie zapraszam na konwersacje. Pozdrawiam.

Gość gość
Jestem facetem i to 70 letnim i zakochałem siew kobiecie 42 letniej ,mogę domniemywać ze ona tez coś czuje do mnie .Staram się myśleć rozsądnie ja stary ona młoda jaki to sens ,tym bardziej jest atrakcyjna ,widzę jak patrzą na nią inni facecie to bardzo młodzi. Ona jest sama z dzieckiem ja tez sam ,poznaliśmy się na plazynad Bałtykiem rozmowa tak nam się kleiła ze zapomnieliśmy nawet ze robi się ciemno a koło nas niema nikogo ,zrobiło się prawie ciemno.Nie wiem co mam robić

Gość godgość
Musicie się jeszcze bardzo dużo nauczyć bardzo dużo:))))

Gość gość
Po rozwodzie bylam zalamana bo i juz nie pierwszej mlodosci i rozwudka ale bez dzietna mijaly miesiace az pewnego dnia gdy tankowalam samochod odezwal sie do mnie starszy pan na pierwsze spojrzenie ujal mnie swoim wygladem i slowami . odjechalam z pod dystrybutora i zaczekalam na niego. Okazalo sie ze sie mu bardzo spodobalam i zaproponowal mi wspolna kawe kiedy tylko mam zyczenie i gdzie chce. Przemyslalm wszystko i powiedzialam mu ze tak przyjmuje to zaproszenie ale pod waruniem ze taka kawa bedzie u mnie w mieszkaniu a mieszkam sama to nikt nas nie zobaczy i mozemy sobie ja pic na spokojnie.Adres mu podalam i co do minuty przyszedl zachowal sie jak dzentelmem piekny duzy bukiet kwiakow otrzymalam, Goraco mu zato podziekowalam , kawe do stolu podalam, po wymianie kilkunastu zdan postanowilam ze nie bede mu na przeszkodzie stala bo poczulam ze jest mocno na mnie napalony, Najpierw buziaki masaz piresi i w tym momencie powiedzialam a czym ja sie moge bawic jak wszystko to co bym chciala to schowane. Zaproponowalam mu ze jak chce sie popiescic to ja tez to samo bym chciala ale idziemy do sypialni.Wsypialni zapytalam sie go czy naprawde sie mu podobam, uslyszalam ze bardzo, to mu powiedzialam ze jak tak to musi mi to udowodnic, a widze ze ma czym. Bardzo ladna kiebasa mu wisiala dosyc gruba i wystarczajaco dluga, szybko sie nia zajela poczulam jego palce w mojej cipce, Bardzo goraco sie robilo i na plecach sie polozylam za nogi sie zlapalam i podnioslam je ile moglam dlugo nie czekalam gdy poczulam ze juz cippka jest zajeta, Poczulam ze to nie zarty bede chyba nocno przerznieta ale to mi pasowalo bo juz dawno z zadnego faceta nie mialam ktory by mnie mocno wypiepszyl.Nie myslalam ze facet po 50-e jeszcze tak ostro moze posuwac samiczke taka jak ja. Na tym spotkaniu ktore sie przedluzylo i trwalo do rana byla trzy razy brana. I nigdy wczesniej tak mocno rzej******a sie nie czulam i tego lodu tez juz nie czulam. Od tego momentu za obopolna zgoda spotykamy dwa razy w tygodniu i jestem z kazdego spotkania bardzo zadowolona, bo jestem wyruuchanna na maksa. Przyznal mi sie ze jakies tabletki lyka i dlatego jest taki ostry

Gość gość
ja tam wole mlodszych

Gość gość
Gość 16:32 40 latko chętnie pobawię się tobą ,tylko jeden warunek nic brutalnego i ostrego ,nie znoszę przemocy. Jeżeli chcesz twoja broszka będzie mocno rżnięte ,będziesz wyć z rozkoszy .Jest jeden problem ,nie jestem młody mam 70 lat ,nie jest to moja fanaberia lecz umiem zająć się kobieta która pragnie dobrego seksu .Nie jesteś najmłodsza ,bywałych młodsze pod moim Wackiem i żadna nie była zawiedziona ,więcej ,chcą mojego Wacka częściej ,lecz mam zasady gdy maja one facetów niech oni zdobywają doświadczenie i się uczą jak być dobrym kochankiem .

Gość gość
a co was tak pociąga w starszych mężczyznach?

Gość gość
Mam 28 lat jestem kobieta podobno ładna ,na studiach miałam adoratorów bardzo dużo ,koleżanek mało gdyż nie chciały zawierać znajomosci ze mną gdyż bały się o facetów ,takie dochodziły mnie słuchy.Gdy podjęłam prace w swoim zawodzie i zamieszkałam w dużym mieście pewnego dnia musiałam odwiedzić mamę gdyż zachorowała ,jadąc samochodem złapałam laczka ,niestety ciężko szła mi wymiana ,zatrzymał się starszy pan i szybko pozbyłam się problemu .Po wymianie grzecznościowych uprzejmości zapytał czy umówię się na kawę ,zgodziłam się (skracam do maksimum) .Dzisiaj jest moim mężem ma 54 ja jak wspomniałam 28 ,mamy córkę ,nigdy nawet w najsmielszych snach nie myślałam by żyć z tyle starszym człowiekiem ,tym bardziej ze mogę przebierać w facetach. Co Ważne mąż nie jest za przystojny ,przeciętnej urody jak na faceta ,lecz rozum ,serce ,intelekt mistrzostwo świata .Nie zamienię go na młodszego nawet gdybym została sama .Tacy mężczyźni zdążają się jeden na milion i nie jest bogaty jak mogą pomyśleć inni ,dorabiamy się sami z własnej pracy. Życzę każdej kobiecie takiego męża.

Gość gość
aha! Ciekawa historia! Niech wam sie wiedzie zawsze i wszędzie:)

Gość gość
czyli wychodzi na to, że młode kobiety lubią się spotykać ze starszymi mężczyznami

Gość gość
w mojej okolicy też jest kilka takich par