Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tezzzzzzzzzzz chce

pyt/problem maly czy duzy

Polecane posty

Gość tezzzzzzzzzzz chce

chodzi o to ze nie mialam orgazmu w sumie 2 razy sie kochalam z chlop. chyba ma normalnego tak na oko, bo nie mierzylam gdy robil to palcem tez nie mialam nigdy ale prawie zawsze jest tak , nawet przy nornalmym sexie ze sie ze mnie wylewa juz "to cos" a orgazmu nie ma :(

Gość wwwwwwwwwwwwwww
sprubuj sama sie zadowolic. wibratorem albo palcami. i wtedy zobaczysz. naprawde sprubuj. ja mialam podobnie i okazalo sie ze jak to robie se sama to mam orgazm a jak facet to nie. czyli z facetem cos nie tak.

Gość tezzzzzzzzzzz chce
dlaczego z facetem ale ja chcce zeby z nim wyszlo

Gość marna prowokacjaaaa
tez tak mialam dziewczyny az sie wkurzylam i kupilam sobie wibrator .na szczescie dochodze jak sie masturbuje sama i wczoraj jak uprawialismy sex zaczelam sie dotykac po lechtaczce i w koncu po dwoch latach mialam ten upragniony orgazm ze swoim facetem :D

Gość wwwwwwwwwwwwwww
dlaczego hmm w moim przypadku bylo tak ze on predzej konczyl albo chcial zeby mu bylo milo.. teraz mam innego i jest dobrze. mowie ci sprubuj sama...

Sprubuj z poduszka pod pupa ;) No i porzadna gra wstepna zanim w Ciebiewejdzie

ja nie mam problemu dochodzić do orgazmu z facetem Musisz sie skupiac nad przyjemnościa ze stymulacji a nie nad jego obserwacja Poczatkowo tez tak było u mnie że patrzyłam co on robi i jak a nie nad tym żeby dojsć....