Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja juz sama nie wiem

Dziwaczny śluz w ciąży! Pomocy!

Polecane posty

Dziewczyny dziś przy załatwianiu się zauważyłam że "wylatuje ze mnie" spora ilość gęstego, "glutowatego" śluzu. Jest on bezbarwno-biały i po rozciągnięciu na papierze toaletowym przypomina jakąś...błonę...? Nie wiem jak mam go dokładniej opisać, martwię się troszkę bo nie wiem co to. Dodam że jestem w 21tc i jak dotąd przebiegala ona bezproblemowo

Gość wierzy ktos w senniku
to normalne,a jak na poczatku ciazy mialas jak jeszcze nie wiedzialas ze to ciaza?

Gość a oto streszczenia
śluz w ciąży zawsze wariuje; jeśli jest bezbarwno-biały, a nie podbarwiony krwią i nie serowaty, to sądzę, że OK.

ufff..... no wcześniej tez miałam ale było go duuużo mniej i nie był aż tak gęstyi ciągnacy :) dziękuje za odpowiedzi- zawsze to lepiej zapytać niż rozmyslać czy napewno to normalne :)

Hej, jesli jest jego duza ilosc i podbarwionyjest krwiscie to byc moze szyjka macicy sie rozwiera. Jesli ilosc sluzu jest naprawde spora imusialas zalozyc podpaske lub wkladke radze szybko skontrolowac to u lekarza ginekologa. Jesli sluzu jest wiecej niz normalnie idodatkowo odczuwasz pieczenie, swedzenie czy przykry zapachto moze to byc stan zapalny pochwy,spowodowany zmiana pH -normalne wciazy. Radze rownie szybko udac sie do ginekologa.Pozdrawiam

Dzięki NiuniaM, ale mój nie jest podbarwiony ani nie toważyszą mu żadne inne objawy poprostu jest go dużo...No mam nadzieję, że to jednak nic takiego

no już sama nie wiem...chyba poczekam, jesli pojawi się cos jeszcze niepokojącego to się zgłoszę do ginekologa...

ja mam taki sam. pojawil sie z miesiac temu. myslalam ze to czop sluzowy ale raczej nie. poprostu taki śluz. wszystkie badania mam w normie, cytologia posiew itd. lekarz powiedział ze to normlane. no ale oczywiscie musisz sie skonsultowac ze swoim ginekologiem bo on bedzie wiedział najlepiej jak jest w twoim przypadku. pozdrawiam :)

Gość marika123
Mam nadzieję że wszystko ułożyło się pomyślnie kobiecie która zrobiła wpis poniżej.Mi11 sierpnia coś takiego się zaczęło a 13 sierpnia nie miałam już dziecka bo było to rozpoczynające sie poronienie.

marika współczuję naprawdę :( a który to był tydzień? Bo ja to chyba narobiłam paniki troszkę- mój sluz jest juz ok :D tzn nadal jest ale juz malutko, tak jak wcześniej

Skontrolować można, nic Ci się nie stanie jak zgłosisz się do ginekologa. To nie musi ale MOŻE być czop i forum tu niczego nie zmieni. Szoruj na spokojnie do lekarza

No a mam tak od...nie wiem może miesiąca. Wszystko jest w normie, byłam u gina i po prostu \"takie coś\" towarzyszy mojej ciąży. Marika- przykro mia bardzo naprawdę :(