Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takdla rozruszania towarzystwa

profile uzytkownikow forum

Polecane posty

Gość Coala po katalonsku
Vi...wiem ze nauka czytania nie kazdemu przychodzi latwo ale jak napisze drukowanymi to moze skumasz:) NIE STARAM SIE WCALE GDYZ JEST TO MECZACE I MOZNA SIE SPOCIC DO TEGO. moje jedyne pragnienie to podziwac ciebie i innych oszolomow-wysmewaczy. tez kce miec takie wirtualne zycie.

W dodatku nie wolno wychodzić z domu :o Bo każde wyjście może cię na zawsze wyrwać z jedynej słusznej wirtualnej rzeczywistości :classic_cool:

dopuszczalne są tylko wyprawy do najbliższego Lidla lub Biedronki celem zakupu 4 VIPów i paczka parówek z Constaru w sezonie letnim dodatkowo można nabyć opakowanie łuskanego słonecznika w czwartki

Gość Coala po katalonsku
no tak...a Coale to tylko na tree siedza:( ale za to ciupciaja sie w realu, a nie z obwarzankami.

Gość Coala po katalonsku
Ajron...w euka nie ma dziupli!!! nacpales sie czegos czy przegrales wlasnie milion na gieldzie:P Vi...mam prawo byc nacpany. w pracy nie wolno nam pic alko tylko.

Gość Coala po katalonsku
on mnie, a ja ciebie...tylko ogol dupe zeby mi sie nie zaplatal. ps. coale nie dinozaury i na kebabie siwetnie sie pasa.

Gość Coala po katalonsku
jaki trupi swadek....uzylem dzis deo pod paszki i jescze nie jadlem czosnku:P ale w k podobno najmniej zuzywa sie mydla wiec nie wiem jak z toba jest.

Gość Coala po katalonsku
aha...to dlatego laski u was nie uzywaja pasty do zebow.

Gość Coala po katalonsku
Warkocz, moge byc kim zekcesz: Turkiem, Arabem, twym mezem, Gietkim, podgladaczem z naprzeciwka, urzedasem z gminy, ocieraczem w busie, gejem, heretykiem, prawdziwym polaczkiem, kobieta w ciazy, wyrozumialym uzytkownikiem netu.

Gość Coala po katalonsku
hehe...mowe mi odjelo i oczy spuszczam w dol kiedy odzywa sie do mnie Gwiazda Kafeterii. choc przyznam ze czasami ciekawe z was obiekty do obserwacji.

Gość Coala po katalonsku
Gietki...ja ci juz mowilem ze nie uprawiam masturbacji tylko posuwam cie w dooope:)

Myślisz, że w głowie mam nasrane jak po karnawale w Rio Że zajmuję się sprzedawaniem „steelo” Że jedwab nie nylon, złota visa nie bilon Że ci co myślą, że mnie można mieć się nie mylą Za dziesięć tysięcy w twojej łazience Popływam w wannie po prywatnym koncercie, Że zdjęcie będziesz mógł sobie zrobić Jeśli dasz zarobić menadżerowi Że koncerty, oklaski, wywiady, bisy, wrzaski, że teledyski Dore zmęczona tym wszystkim Że bliski mój koniec, że w kokainie tonę Że dawno nikt nie widział mnie z mikrofonem Że przez gazety zgubiłam priorytety Ze umiem pokazywać tylko ciała zalety Że niestety jestem głupia – polska suka Tekstów nie piszę a nawijać to nie sztuka Być gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją Wyzwalać zazdrość, ja chcę być gwiazdą (mamo) Być gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją Wyzwalać zazdrość, ja chcę być gwiazdą :classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Mnie się w doope nie da:o Mam analną zatyczkę z końskim ogonem :o Poza tym tym małym choojkiem to możesz nam tylko przez kraty pomachać :o