Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aicha27

kredyt hipoteczy- korzystać z doradców typu Openfinance??

Polecane posty

Gość Aicha27

czy ktoś z Was biorąc kredyt korzystał z usług Expandera, Open Finance etc?? Czy warto?? I ile oni sobie za to liczą????

Gość jablko-mieta
jezeli nie masz pojecia o kredytach hipotecznych ,to skorzystaj z doradcow, ich uslugi sa bezplatne-to banki wyplacają im prowizje

Gość Zapytać zawsze warto
Skorzystać możesz i z Open F. i Expandera i innych. Nic nie płkacisz przecież, a posłuchasz opinii i może coś z tego wybierzesz dla siebie.

a jak chcesz dam ci namiary na kogoś z ING, umówisz się z doradcą, posłuchasz co i jak i jak będziesz chciała, to podpiszesz umowę. Mają dobre oferty.

Gość Aicha27
NO jakieśtam pojęcie mam, nic tylko przeglądam rankingi, strony banków i skrzętnie wszystkie info, gwiazdki, regulaminy, ale kurcze jak jedno jest ok to zaś inny haczyk mi nie pasi- typu wyższe oprocentowanie ale z kolei szybka możliwosć spłaty czy coś innego i tak przydałby sie program komputerowy zeby sprawdzić co najlepsze :) Chyba jednak bede musiaął skorzystać z któregoś doradcy... Jeśli ktoś może mi jakiegoś polacić albo ma doświadczenia z jakąś formą doradczą to chętnie się dowiem czegos więcej :)

Gość Aicha27
spox, mam konto w ING więc jakby co to mam na miejscu :) Dzięki

no to jesteśmy w domu :D ale jak coś to powiedz, bo jesli skorzystasz z mojego polecenia, to mam za to prowizję. Mówię szczerze co i jak.

Gość lukaskowska98
A ja jednak wole z imperial z Krakowa Pana Macieja Trzmielewskiego. Dla mnie to zdecydowanie jeden z najlepszych doradców do których naprawde warto jest sie wybrać.