Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florek

Za kogo uważacie Jezusa Chrystusa z Nazaretu ?

Polecane posty

Gość marikaaaa
nie patrze na innych wlasnie bo gdybym patrzela to bym twierdzila ze jestem katoliczka

Gość nina blue
tak jesli chodzi o mnie patrze na siebie ale nie lubie tej obludy jesli ja robie bla potrafie sie przyznac jesli chodzi o Boga potrafie go przeprosic zreszta on mnie zna nawet jak nie przeprosze on wie ze jest mi z tym zle

Gość nina blue
tak sie sklada ze wiem doskonale jakie katolicy maja przekonanie o ludziach inego wyznania jeslinawet nimi nie poniewieraja to wspolczuja im albo uwazaja za nawiedzonych itd

Gość marikaaaa
wszystko jest zmieniane wlasnie i normalni ludzie nie maja dostepu do tego nie moga sobie zweryfikowac co jest prawda a co wymyslem kosciola skad wiecie czy to pismo wogole jest jeszcze prawidzwe a moze zostalo juz calkiem zmodyfikowane to tez jest powod dla ktorego nie wierze

Gość no prawie jak
myślę, Marika, że w głębi duszy jesteś katoliczką, tylko przeraża Cię Twoja słabość... a jesteś tylko człowiekiem, tak jak inni. Chodzi o to aby starać się, dążyć do ideału a nie osiągnąć go w wieku 20 czy 30 lat..

Gość hejum polelum
kto to jest ten jesus ? ja mysle ze to najwiekszy szwindel na prawach autorskich, wszysyc go cytuja, a nikt mu nie płaci :(

Gość marikaaaa
a t6ak naprawde sami sa nawiedzeni dobra ja zmykam i na koniec NIEMA ZADNEGO BOGA

Gość marikaaaa
NIE JESTEM ZADNA KATOLICZKA TYLE NARAZIE

Gość nina blue
no prawie jak -- widzisz a po co jej ta etykieta katoliczka kim jest tym jest z druga czescia twijej wypowiedzi sie zgodze ale posluchaj czy najwazniejsza rzecza nie jest to aby poznawac Boga?? a nie uswiadomic sobie kim sie jest czy katolikiem czy kims innym czy nie Bog jest najwazniejszy a nie nazwa wyznaniowa

Gość no prawie jak
ależ oczywiście, że tak! bo te nazwy wyznań to też jakś sprawa umowna! Każdy może wierzyć w takiego Boga w jakiego chce!!

Gość no prawie jak
ja nie potępiam żadnego Żyda, Muzułmanina, Prawosławnego czy innego jeszcze... nie podoba mi się natomiast jak w imię wiary /jaka by ona nie była / wszczynane są wojny, zamieszki, terroryzm itp.

Gość nina blue
tak zgodze sie z toba jednak wojna w ,,imie wiary ,, to przewaznie przykrywka ,, w imie pieniedzy ktos z rzadzacy pieknie to ubiera w slowa i wrzystko wychodzi ,, wimie wiary,, moja teoria o przekonanie jest tamKie ze Bog JEST JEDEN TYLKO LUDZIE GO CZASEM INACZEJ NAZYWAJA

Gość nina blue
wiem ze to niegrzecznie ale nie chce mi sie cztac a nie mozna tak w skrocie

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup