Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dont like

seks i zapowietrzona pochwa

Polecane posty

Gość dont like

Dzisiaj nocne igraszki, różne pozycje, zaczynamy od tyłu. Jest super, miło i przyjemnie, a tu nagle z mojej pochwy zaczynają sie wydobywać dźwięki. On wie, o co chodzi, ale dla mnie sytuacja i tak jest ciut krępująca. Oczywiście śmiejemy się z tego. Że mnie napompował. ale i tak jakoś głupio się z tym czuję. co, mamy się kochać tylko po bożemu?

w koncu ktoś ma ten sam problem.. prawda, to wstydliwa sprawa. a nawet \'po bożemy\' występuje takie zjawisko :/ i co tu zrobic? chyb anic sie nie da ;

Gość kozioł
macie złą florę bakteryjną w pochwach

Gość hfghfhf
jak bolalo trzeba bylo przestac:/

jasne ze przestalismy 3ruchy byly i przestalismy:( pozniej juz w innej pozycji, ja na nim, ale tez strasznie bolalo wiec w ogole przestalismy ale ta krew nie daje mi spokoju:( a przeciez delikatnie to robilismy:(

na początku mi też było głupio , potem się z tego śmialiśmy teraz wogóle nie zwracamy na to uwagi :) taka nasza fizjologia :) fajna madchen>>> nie mam pojęcia co to może być :o może jakieś podrażnienie...?

Gość dont like
Najgorsze jest to, że nic się z tym nie da zrobić. Ale u mnie najczęściej to "pierdzenie" pojawia się w trakcie ostrzejszego seksu. Jak kochamy się powoli, spokojnie, to dźwięków nie ma. Strasznie głupio się wtedy czuje.

ja w ogole od jakiegos miesiaca mam problem z cipka:( jest cala czerwona w ''srodku'', piecze czasem stosowalam masc i tabletki ale nic nie pomagaja:( czasem kiedy robie siusiu strasznie szczypie:( a i czasem mam krew na papierze, cholera nie wiem co to ale ta krew podczas stosunku to pierwszy raz:(

Gość dont like
Idź do lekarza lepiej.

koniecznie idź do lekarza- jakaś brzydka infekcja ci się przypałętała to cipki :o domowe leczeni nic nie da i tylko pogorszy twój stan po drugi seks też nie jest wskazany bo tylko będzie gorzej :o do lekarza marsz ....

Gość kozioł
jak jesteś w angli to pewnie załapałaś syfa od jakiegoś murzyna bo polki tam dają dupy komu popadnie

musisz jednak się wybrać- maść ci przepisze i może jakieś globulki i powinno przejść :o aaaaa i twój facet też będzie musiał się smarować :p

Gość japowiem tak
az wierzyc mi sie nie chce w yo co czytam ty normalna jestes "fajna"? krwawisz z cipki piecze cie i do lekarza nie zamierzasz sie wybrac ale ze swoim facetem to kochac sie jak najbardziej. no wez ze dziewczyno, badz odpowiedzialna za to co robisz! a jak juz nie za siebie to moze za niego. a co do objawow to poczawszy od stanu zapalnego na raku szyjki macicy skonczywszy Moze jednak przeszlabys sie do lekarza co?

Gość kozioł
dobra dobra ja swoje wiem życie na obczyżnie pseudo wolność wydaje się że można poszaleć , lepiej nie wracaj do Polski zanim się nie wyleczysz a jak się nie wyleczysz to nie wracaj wcale

Gość idontlikeyou
fajna madchen..weź mi wytumacz jedno, piszesz o bardzo intymnych rzeczach i tak bez żadnego zastanowinia wklejasz w stopce swoją fotę??? Ej ty chyba jakas dziwna jestes...

a co ma jedno do drugiego? nie mam za bardzo kogo sie spytac wiec pytam sie na forum a zdjecie dodalam wczesniej, a zwisa mi to jak ktos z moich znajomych zobaczy to i nie krepuje sie jakos

tylko pamiętaj, że tą maścią musi się smarować Twój chłopak też- bo jeśli ty masz stan zapalny on pewnie ma takie krostki na penisie i jak narazie Ty jego a On ciebie zaraża- abstynencja + maść dla was+ globulki dla Ciebie i będzie ok

Gość kozioł
mówię ci nie przyjeżdzaj do polski z tym syfem

Gość idontlikeyou
hmmm no ciekawe...taki ekshibicjonizm na pokaz, mam faceta, bzykam sie z nim patrzcie na mnie...załosne...a zapytałaś swojego kolesia czy mu to nie przeszkadza??????...

Gość ej sory fajna
ale ty uwazasz,ze ktos idontlikeyou czego moze ci zazdroscic?bo mnie sie wydaje ze niczego :O

Gość idontlikeyou
taaaaa jasne, jak juz braknie argumentow to najlepiej z zazdroscią wyjechac...wiesz co seks to seks, robią to wszyscy tylko z ta roznica ze niektórzy tak jak ty robią z tego szopkę...napisz jeszcze ze masz hemoroida na doooopie i wklej fote,,,,chetnie obejrzymy....

wez juz czlowieku przestan mam problem, napisalam tu z zapytaniem gdybym zalozyla topik ze sluchajcie wszyscy, wczoraj sie kochalam z facetem, a wy? to wtedy mozesz mi cos gadac, ale nie kiedy mam problem:o

Gość eeee ty
weździe sie od niej odpierdolcie zazdrosne paszteciary

czy masz upławy? Od kiedy uprawiasz seks? Dlaczego się pytam ,bo może gdy mieliście od tylu i penis wchodził pod innym katem mogł naderwać szczatki błony dziewiczej i dlatego cie zabolało i pojawiła się krew.