Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaab

kobiety z duzych miast, zwiazylybyscie sie z facetem z miasteczka na mazurach?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaab

j.w.,moze ot glupie, ale pytam powaznie...

Gość a co to
za roznica?glupia jakas jestes czy co

Gość aaaaaaaaaaaaaaaab
no ja mam jakies opory............ moi rodzice wyzsze wyksztalcenie,jego zawodowe. ja mieszkam w miescie, chodzilam do najlepszych szkol, on do jedynego tam liceum, potem na studia do mojego miasta....

Gość Bladousta
a ja kiedys mialam faceta co nie zdal nawet matury i nic zupelnie nic z tym nie zrobil przez wszystkie lata ;) mieszkal w wielkim miescie, a i tak sie nie rozwijal ;) jak mial w pracy kurs angielskiego to nie chodzil bo mu sie nie chcialo :P nic do przodu po prostu, nic, zero rozwoju ;) takze nie trzeba na wsi takich szukac ;) jak można się dogadać i ludzie do siebie pasują to nie czuć tych różnic, spoko :P

Gość aaaaaaaaaaaaaaaab
teraz tu zostal i robi doktorat....

Gość aaaaaaaaaaaaaaaab
tylko z rozporka wali mu oborą :( co robić ?

Gość Bladousta
Kurna, dopiero teraz doczytalam, ze chlopaczyna poszedl na studia! No to o co kaman?? Naprawde czujesz sie lepsza od niego? :P po rodzicach oceniasz chlopaka? wez, dziewczyno...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaab
nie podszywaj sie, nic mu nie wali;/ eh,moze sie martwie na zapas i mam mylny obraz wsi i miasteczek - ze tam same lachony i lachoniarze, remiza, wszyscy sie znaja itd.. a on normalny, fajny, tylko to "pochodzenie"...

Gość MoniaKJH
A z drugiej strony czasem ludzie ze wsi i małych miasteczek myślą o tych z dużych miast, że są lansującymi się pustakami, więc w sumie nie wiadomo, czy on ciebie zechce :-/ Wybacz, ale jakie pytanie, taka odpowiedź.

widzisz jakiś problem? bo ja nie bardzo:O Jeśli sie ze sobą dogadujecie, to nie chcesz z nim być, bo co? bo jego rodzice mają zawodowe wykształcenie i to wstyd:O??

Gość MoniaKJH
A poważniej, zastanów się co jest dla ciebie ważne. Jeśli facet jest ambitny (w końcu z jakiegoś powodu te studia zaczynał), to po problemie. Jeśli poszedł na te studia, żeby go do wojska nie wzięli, a jego pomysł na spędzanie wolnego czasu to popijanie piwska przed telewizorem 24/7, to taki związek raczej przyszłości nie ma.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaab
macie racje, moze wydziwiam... jest ambitny, skonczyl studia, robi doktorat, zna jezyki, nie nosi sie jak wiesniak, jest oczytany, ma zainteresowania..

Gość a taka jedna
Napisz jakie to miasteczko, to napiszę Ci czy warto i czy jest tam remiza.