Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina_1989

Jak dodatki do Ciemno szarych scian i sosnowej jasnej podlogi?

Polecane posty

Gość Karolina_1989

Gość Helpik
ciemno szare ściany?Toś sobie wybrała...teraz wrzuć jakieś kolory bo się tam zasępisz w tym szarym ponurym pomieszczeniu,jak masz dom jak ciemnica to nie zbyt korzystnie to wpływa na samopoczucie,dorzuć jakieś czerwone fioletowe dodatki i otwórz okno na rozcież żeby światło wpadło ;P

Gość coś żywego
ja bym proponowała jakiś turkus, szafir, pomarańczowy lub żółty

Gość nie do wia ry
ciemno szare sciany oooooo mamoooooo

Gość powiedzcie mi proszę czy mozna
a ja bym wybrała jasno zielony :) no żółty ewentualnie :)

Gość Helpik
Zółty do ciemno szarych ścian?;/ jak ty to sobie wyobrażasz,żółty w ogóle nie pasuje,zielony może ale też ciemniejszych,ciemny szary plus nadmiernie jasne kolory...to będzie wyglądać komicznie.

Gość Karolina_1989
no myslalam o kremowych dodatkach typu lozko meble obrazy.. to ma byc klimat afrykanski i powiem wam ze nawet fajnie to sie komponuje.. moze dziwi was kolor szary na scianach ale jest orginalny

Gość nie do wia ry
no ale mi sie afryka kojarzy bardziej z piaskiem pustyni...a nie z szarym :/ ale kto co lubi

Żółty i pomarańczowy do czarnego??? Odpada :) Lepsze będą czerwone dodatki tak jak juz tu ktos zaproponowal:D:D:P

Gość georginka2
z szarością świetnie komponuje sie czerwień

Gość Angel_2010
krem,beż,i wszystkie jaśniejsze odcienie szarego- takie rozbielone jak ma być w wersji minimalistycznej ; energetycznie-turkus pomarańcz i czerwień, poza tym szary ładnie komponuje sie tez z różem i błękitem.

Gość powiedzcie mi proszę czy mozna
kochana zależy jakie dodatki i zależy jaki odcień żółtego! jak dla mnie pasuje!

Gość georginka2
czerwony ożywi ten pokój, ale nie może być go za dużo, bo pokój będzie zbyt ciemny. Jakieś jasne elementy też muszą być. Ja mam 2 obrazy pomarańczowo- czerwone z motywem afrykańskim, do tego kanapa szaro- beżowa z czerwonymi poduchami

Gość Karolina_1989
mialam sobie robic jasno brazowe sciany ale zrobilam takie cos jak torfowe bloto... dla mnie powoli zachowuje sie rownowaga afryki hehe Kupie sobie jakies bębny i murzynskie posagi... chce zrobic ten pokoj wlasnie w takim klimacie spokoju i harmoni cos w stylu oAzy spokoju nie chce go ozywiac;]...wiec wiecie

Gość hegemoniaaaa
jak dla mnie to czerwony odbada - szary plus czerwony - strasznie męczące zestawienie

Gość ewrw
zdecydowanie czerwony

Gość Helpik
Klimat afrykański ?Kochana ...szczerze to chyba usmolony irak.

Gość Karolina_1989
no wiesz na puszce farby pisalo Braz onyks a wyszedl lekko szary braz wiec wiesz;] oj jakos sobie urzadze pokoj;] ...

hmmm dobra niech bedzie krem , dodatki z wykliny jasnej, czerwien no i wzielabym malutkie akcenty zieleni jescze i tyle ... Proponuje delikatna firanke, najlepiej krotka (malutka) tak by wpadalojak najwiedcej swiatla , bez zaslon i ciepla jaks egzotyczna lample kolo lozka

mozesz tez pokombinowac ze scianami, ja bym np, na nie poprzyczepiala w jednym meijscu muszle, biale , czy kremowe, najlepiej te gwiazdy woden, kremowe i czerwone :) ulozyc jakas ciekawa kompozycje w jednympukncie, na jednej scianie :)

Gość Karolina_1989
hehe no masz racje ze jasne elementy bede ok.. myslalam nad jasnymi zaslonami moze..?? hmm lozko chce miec duze wszystkie raczej sa w jasnych kolorach no i oczywiscie drewniane... lampka jakas egzotyczna dobry pomysl..;]... i upodobalam sobie obrazy na sciane widzialam taki z zakryta twarza afganki piekny jest

hmm a jedno mas zokno w pokoju ? i czy jest on maly, czy duzy ? jesli ejst niwielki, to proponuje bez zaslon, one pomniejszaja pokoj, delikata, i neiwielka firanka, czy nawet taka z sama gora dodadza przestrzeni. Jesli nie chcesz byc widzina wieczorami , to moze lepiej zamontowac jakies zaluzje , hmm kremowe, czerwone, tez moga byc :P troszke zaszalejesz ,tak dla kontrastu :P albo takie z wykliny :) dodadza egzotyki

Gość Karolina_1989
pokoj ma 35m...dwa okna w miare duzo swiatla w nim..myslalam zeby sobie przedzielic pokoj takim bambusowym parawanem.. i w jednej czesci walnac dodatki jasne tam gdzie bede miala lozka a w drugiej dodatek turkus czy jakis inny... chce miec pokoj taki wieszz.;].:D>:P....no juz pisalam BUDDA albo inne SWietosci hehe kadzidla itp...

no, wiem , wiem uwielbiam takie etz soebie cos podbnego prqgen walnac, tyle, ze ja to mam may pokuj;/, a not o skoro masz dwa okna, hmm to mzoesz sobei zrobic 2 czesci pokoju, w jednej walnac wieksze lozko w ktorym bedziesz spac :) a w reszcie nwet nie koneicznie kanape ,a le sa takie hmm jakby sie siedzialo na podlodze nie wiem jak sie to zwie, to fajnie wyglada :P i jakis nizutki stolik :p parawan swietna sparwa, no kadzidla mmm :) uwielbiam ... ale nie dawaj palmy zadnej tandeta :P moim zdaniem ... zaslony hmm no nwie iem, jesli okna sa obok siebie to zrobilambym tak albo w jednym oknie dosc szedoka zaslone walnac w tedy bez firanki, i tak ja rozszezyc na pol okna albo i cale i ja zebrac w jednym punkcie do sciany wiesz o co mi chodzi :P to bym zrobila tam gdzi by bylo lozko:P a w 2 oknie normalnie tak jak pisalam wczesniej:P albo zrobic tak w jednym i w drugim oknie z ta zaslona, i na jedno ono jedna taka wrzucic po przeciwnych stronach , bo oby dwa sie ladnie ze soba splataly w calosc :P

Gość Karolina_1989
tez myslalam o tych matach do siedzenia na podloge;]... dobra sprawa wlasnie sobie tak urzadze hehe:D dzieki za rady jak sobie wszystko ustawie to pewnie i zdjecie zamieszcze gdzies;]

no bardzo bym chciala zobaczyc, wiec jak skonczysz remont, to wrzuc tu temat i umeisc zdjecie :) nie ma za co powodzenia :)pozdrawiam