Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freequa

WASZ wspolny dzien....czy to jest u mnie normalne??

Polecane posty

Gość freequa

Mam takie pytanko...jak wyglada wasz(Twoj i Twojej drugiej polowy) dzien jak sie spotykacie...albo mieszkajac ze soba? Ja jestem w zwiazku ktory trwa juz rpaiwe dwa lata...na pcozatku bylo super..pelno pomyslow, wciaz gdzies wychdozilismy, czasem jakies film w domu ogladalismy, zawsze wciaz nawijalismy ze soba bez konca, wyglupialismy sie i wsyztsko bylo takie piekne..az chcialo sie spedzac razem czas...ale teraz....po prawie dwoch lata jest zupelna zmiana....coraz mniej wyjsc...tzn.chcemy wychdozic ale wiadomo ze to torche kosztuje wiec juz sie w tym ograniczylismy.. Ostatnio nasze spotkania wygladaja tak ze przychodzi jest buzi i siada na kanapie i bierze pilot i oglada tv...mnie to strasznie wkurza wiec ewentualnie chce zebysmy w tv po porstu wlaczyli muzyke jakas...bo mu to jest bez roznicy cvzy on obejrzy jakis glupi serial czy cos beznadziejnego rozrywkowego..wazne ze bedzie ogladac tv.. i potrzfi tak caly dzien nawet nie odzywajac sie do mnie ani slowem...no chyba ze chce jakiegos kontaktu fizycznego..to powie cos milego... Jak chce z nim na powaznie o czym pogadac to tylko wyslucha..i albo zjedzie ze nie mam racji albo siedzi cicho i powie tylko "Aha" ;/ mnie nie satysfakcjonuje taka odpowiedz... Wiec co my mamy robic skoro on nie chce ze mna rozmawiac a ja nie chce znim caly dzien ogladac tv?? ;/ Czy takie zachowanie faceto po prawie 2 latach zwiazku jest normalne?? Dodam jeszcze ze mu sie podczas takiego spotkania nie nudzi...on takie cos uwielbia...a jak jestesmy u niego (gdzie nie mam tv w pokoju) to lezy cale nasze spotkanie.....

Gość freequa
no ale zawsze ja cos wymyslam ;/ dopiero jak mam do niego pretensje to wymysli cos fajnego na nasze dwa spotkania... Tez nie jest u nas tak bardzo bardzo zle...bo sa dni ze jest fajne nawet takie wspolne lezenie czy ogladanie tv..ale nie za akzdym razem... Moze napiszcie jak to u Was wyglada i bedzie mi wtedy latwiej cos wymyslac??

Gość freequa
no a jak to u Ciebie wyglada ze sie nie nudzisz??

normalne:)niezwykle normalne:) ale pomyśl, że w ten sposób masz czas na własne przyjemnośći - książka, film, który tylko Ty lubisz, dzień pięknośći, spacer z koleżanką....jest mnóstwo możliwośći:)

Gość freequa
ale ja wole spedzac z nim czas....dopoki razem nie mieszkamy przynajmniej :P bo potem to wiadomo ze fajnie ebdzie miec wiecej czas dla samej siebie i swoich znajomych ;)

Gość a terrazz jjaaa
Jestem z chłopakiem w związku na odległość już prawie 4 lata, gdy się spotykamy to : -rozmawiamy, dyskutujemy -czytamy jakieś artykuły itd. -przy komputerze siedzimy -oglądamy Tv -chodzimy na spacer -chodzimy na zakupy -idziemy do baru -gotujemy coś wspólnie -jemy -robimy sobie wycieczki -bawimy się z psami -chwile czułości -śpimy ze sobą, ale bez seksu ;) kolejność przypadkowa