Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaŚŚŚ.

Dlaczego faceci na mnie patrzą??

Polecane posty

dziwię się, dlaczego zawsze patrzą na mnie a TEN sposób;) bo nie jestem klasyczna pięknością, myslę że jestem przeciętna tylko zawsze mam ladny makijaż i staram się ładnie ubierać, podkreślam to co najlepsze;) ale też nie chodzę wydekoltowana i w miniówkach. czuję się seksowna,ale nie wiem czy taka jestem... to skoro jestem srednia to dlaczego wielu facetów się na mnie gapi ? (nie chodzi mi o jakies tam spojrzenie bo wiadomo ze oni gapią się na wszystkie kobiety ale chodzi mi o to że tak dłużej...:) znacie odp.? ;*

Gość patryku84
Hehe to się dziewczyno dowartościowujesz jak mój kolega on też mi opowiada że na niego wszystkie dziewczyny się patrzą. Ty i on musicie mieć coś z głową :)

Gość bielunkkaa
tez tam mam:) widac mamy to \'cos\" tylko sie cieszyc chociaz to jest meczace raz mialam taka syt ze na imprezie rozmawialam z facetem ktory mi sie podobal bylo super do momentu jak nie podszedl inny ( kolega ktoremu sie podobalam) i wyciagal mnie na sile do tanca ciagnal za rece zebym tylko z nim szla:o

Gość maly ksiaze
moze lubia sie posmiac :D

patryku84: nie dowartościowuję się bo nie mam po co-czuję się dobrze ze sobą tylko zastanawiam się dlaczego się gapią skoro nie jestem klasyczna pięknością :P

to w takim razie dziwi ich, że masz twarz jak niemowlak pupę te odparzenia i pozostałości po ... talku dziwne rzeczy przyciągają wzrok

heh ja tez tak mam:) nie caly czas, nie z kazdym facetem ale zdarza sie:) ale za to czesto mam tak jak jakis facet na mnie patrzy, odwroci wzrok i po sekundzie znowu popatrzy:D fajne uczucie:D albo oczka puszczaja:D

Gość patryku84
Sobie ubzdurałaś albo wmówiłaś ze się na Ciebie tak gapią tak jak on. Hehe zawsze jak tam gdzieś łazimy to mówi do mnie tak widzisz tamto jak się ona na mnie patrzyła a ja w śmiech :)

ja się wyzywam? ja tylko próbuję grzecznie udzielić ci odpowiedzi na frapujące cię pytanie fakt, że nie odpowiadam według schematu, który wymyśliłaś, aby dowartościować się na forum, nie oznacza, że jestem nieatrakcyjna twoja logika mnie zadziwia podobnie jak i problemy

patryku84: jeśli sądzisz,że tak sobie ubzdurałam to twoja sprawa i ja nie będę cię przekonywać że jest inaczej :P niestety nie jesteś mną więc nie możesz się o tym przekonać na własnej skórze :D że się gapią :P nawet jak idę z moją mamą to ona mi mówi "ale ci faceci się na ciepie patrzyli" :)

Gość bielunkkaa
zazdrosnicy:P:P:P

Podszyj się pode mnie: och jak bardzo ci współczuję, na pewno chciałabyś wygladać tak jak ja:)

Gość ijijkodfghj
bo ich pyta swedzi

oj juz nie przesadzaj ales:D juz nie przesadzaj:P pamietam tez sytuacje keidy 2 facetow do mnie po wlosku zaczelo gadac, ja sobie mysle wtf, a oni ze wygladam jak wloszka i dlatego;) a pozniej jakis staruch podszedl i ze do pink podoban ejstem:D

A TAK W OGÓlE TO NIE WIEM PO CO MIALABYM SIę DOWARTOśCIOWYWAć NA FORUM, SKORO WY WSZYSCY I TAK MNIE NIE ZNACIE TO CO MI Z TEGO ZE DOWARTOSCIOWALABYM SIE PRZED OSOBAMI KTORE MNIE NIE ZNAJA I NIGDY NIE POZNAJą? CANDYWOMAN TY CHYBA CHORA JESTES ALBO MASZ ZLY HUMOR :d

Gość kie ka
ja tez tak mam zwlaszcza gdzies na dysce,nie uwazam sie za piekna ,cery tez nie mam doskonalej ,do tego po paru godz tanczeniach wygladam moim zdaniem mniej niz ciekawie ,straszne wlosy itp a mimo to widze jak faceci sie na mnie patrza,czesto tez slysze pozytywne komentarze ,wczoraj np ze mam najpiekniejsze nogi ze wszystkich dziewczyn :D

jejkus jak ludzie na fe umieja wszystko i wszystkich skrytykowac:o ze wam sie kochane takie cos nie zdarza, to nei znaczy ze nam tez nie:P

fajna madchen: ci wszyscy ludzie z kafe nigdy nie zrozumieją co mają na myśli takie atrakcyjne dziewczyny jak my ;) :)

hehe ja to samo na balecie:P nie wiem czemu ale jak tancze to lubie bawic sie moimi wlosami, targac je i w ogole:D i pozniej to wyglada jak wyglada:P i kolejny raz doszlo do tego ze ja tanczylam a wokol mnie grupka facetow stala:P