Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KaŚŚŚ.

Dlaczego faceci na mnie patrzą??

Polecane posty

na kafe jest taka zasada - ktos napisze ze ejst ladny, to zgnoja ktos napisze ze jest brzydki, zaczna wyzywac:o ja tez nie ejstem pieknoscia, teraz mam problemy z cera przez tabletki:o ale przeciez to widac jak sie faceci patzra:)

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kasss - bosze jakas ty glupia, jak naiwna, jaka dziecinna...a sio barachlo z tego forum ...brrrrrrrrrrr

fajna madchen: no właśnie, to widać bardzo wyraźnie:) a wy piszecie,że ja sie dowartościowuję. jasne... może to Wy tego potrzebujecie? :D

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr: o co chodzi? czyżbyś ty też narzekała na brak powodzenia u płci przeciwnej? :P chcesz o tym porozmawiac? :D

Gość bielunkkaa
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ---_> asio brzydkie zazdrosnice:P:P:P:P

Gość patryku84
Ehehe ale z was tępe baby podniecacie się ze tak nawas patrzą na tych dyskotekach uświadomię was chcą was zaliczyć i zostawić. Naprawdę jest się czym podniecać

bo masz kuurwiki w oczach, już jedna posłnka to zauważyła, a jeśli jeszcze lubisz seks jak koń owies to sprawa wyjaśniona

Gość mleczko Ziaja
a ja z koleji tańczę tak , że zawsze grupka facetów dookola mnie stoi i wzrok wlepia. Tańczę energicznie, zywiołowo, powiedziałabym nieskromnie: fajnie. Ale jestem niedostepna, niedaje sie macac innym facetom, nie tancze z nimi, bo mnie to zwyczajnie nie interesuje. Mam swojego mena :)

Gość bielunkkaa
patryku84 --> ad chcenia do czynu daleka droga:P pomarzyc kazdy sobie moze:P a co nie wolna nam sie cieszyc ":P:P:P widac mamy powod w przeciwienstwie do wiekszosci ktora tutaj sie uzala nad swoja brzydota::D

jeżeli masz świadomość, że jesteś atrakcyjną kobietą, która podoba się mężczyznom, to w jakim celu zakładasz na forum temat pt: "Dlaczego faceci na mnie patrzą??" w temacie strugasz szarą myszkę, która zdobi sie tylko makijażem, a i tak jest zwraca uwagę innych, chociaż - co podkreślasz, wcale nie jesteś pięknością kiedy posypały się komentarze nie po twojej myśli, sama zaczęłaś wszystkim udowadniać, jaka jesteś atrakcyjna, ujmując atrakcyjności innym jesteś niekonsekwentna :classic_cool: na tym właśnie polega próba, twojego dowartościowania się na forum z Bogiem

candywomen - swieta racja ! popieram cie w zupelnosci

mleczko ziaja, ja tez tak robie:) ja zawsze szukam jednego faceta ktory mi sie pdooba i tancze i patrze mu prosto w oczy, usmiechy jakies, wiadomo:D i tez tancze energicznie, patzrac na te angielki ktore nie maja poczucia rytmu to ja rzadze na parkiecie:D

Gość patryku84
fajna madchen szczerze mówiąc i bez urazy oczywiście ale jeśli to Twoje foto ta bardzo wątpię żebym choć na chwile na Ciebie spojrzał po prostu inny typ mnie kręci ;)

fajna .... - a mnie sie podobasz, widac zes charakterna :)

Gość patryku84
Dokładnie ważne że sobie się podobasz ;) no i Twojej 2 połówce a jak patrzą inni na Ciebie to już nie ma znaczenia

Gość powiedzmy sobie wprost
że jest typ faceta, który gapi się, macha, puszcza oczka do wszystkiego, co jest płci żeńskiej i ma mniej lat niż jego matka :D Jak do tego jeszcze dojdzie krótsza spódniczka, albo bardziej opięte spodnie, nie ma przeproś :D A wniosków z tego nie zaleca się wyciagać zbyt daleko idących :D

Gość manicpanic
Kaśś gapią się na Ciebie bo jesteś ładna i masz to coś... nie trzeba być pięknością żeby przyciągać facetów, wystarczy zadbana zgrabna figura, miła twarz i dobrane ciuchy... na mnie też faceci się lampią.. tylko że jak o tym napiszemy na kafe zostaniemy zgnojone przez zawistny plebs, który tutaj leczy kompleksy...

a ja sie z toba nie zgadzam, bo ani ja nie ejstem pieknoscia, ani nie mam figury modelki ja lubie siebie a to podstawa zeby inni mnie lubili:) kiedy ide sobie chodnikiem kulturalnie to ide z podniesiona glowa, piersia do przodu, z usmiechem na twarzy:)

Gość ignatiew.pl
Candywomen, czy to ty jesteś tą, która pisze do mie i w żaden sposób nie da się Ciebie pozbyć? odpieprz się wreszcie (jeśli to Ty jesteś Tą). Bardzo proszę. Ale chyba to nie Ty, bo tamta candywomen z CAFE.PL robi niesamowite błędy w pisowni. Tragedia. Pozdrawiam wszystkich. Candywomen odpieprz się.

Gość its me bitches
jeju co za tępe te polskie kobiety....tak sie podniecają... i zgadzam sie, ze jesli jakas porzadna kobieta sie trafi to nie obwieszcza wszystkim naookoło , ze faceci sie na nią gapią.... widac Kasiu jakie masz priorytety.... głupia suka.... zeby cie wyruchal i zostawil to moze bys sie nauczylo...

Gość kaskaaaa
bo jesteś brzydka wieśniaro. myślałaś że teraz każdy ci napisze ze jestes ładna??? hahahaha, zejdz na ziemie. w polsce zyjemy beznadziejna ofiarko

Gość znamy zanmy
jestes gupia i tyle. faceci to wzrokowcy i zawieszaja oko na wszystkim... nie dodawaj sobie bo na moja kobiete tez wwszyscy sie gapia... wlepiaja slepia ...no ale ona jest ladna :)

boze naiwne kobietki... na dyskotece facet nie patrzy na ciebie ale na cialo... to tak jak taniec godowy. ja nie chodze na dyski bo tam chodza tylko malolaty ktore wygladem i tancem chca sie dowartosciowac a tak naprawde nie wiedza o co w tym wszystkim chodzi. jesli kobieta nie potrafi zaimponowac soba to robi to przez tapete i kocie kurewskie ruchy.

ps. widac jak malo bystra z ciebie kobieta autorko... zadajesz debilne pytania... jak mamy ci na nie odpowiedziec skoro nie dalas fotki? :P