Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloooootkaa1

CO WYPADA KUPIC SWOJEJ CHRZESNICY NA 18TKE BADZ ILE PIENIAZKOW DAC

Polecane posty

Gość monika q
ja dostałam prezent niespodzianka o wymiarach 30cmx30cm rozpakowałam a tam nastepne pudełko 25x25 też rozpakowałam i nastepne pudełko i tak dalej aż do pudełka 5cm x 5 cm a w srodku było 1.000zł i jedna prezerwatywa ;-D

Gość gość
błagam was, nie dawajcie tylko biżuterii! ludzie pamietajcie, ze bizuteria i perfumy to rzeczy tylko i wyłącznie subiektywnie ładne i to co podoba się 40 letniej cioci, nie zawsze musi przypasowac 18-sto latce. ja na swoją osiemnastke dostałam ze 3 komplety biżuterii i wszytkie tak brzydkie, ze sie załamałam. serio, juz lepiej dac kase, bo poki co, moje 'prezenty' gniją od 5 lat na dnie szafy i nie wiem, czy kiedykolwiek je stamtąd wyciagne.

Gość gość
ja od swojej chrzestnej dostalam tysiaka i bylam bardzo zadowolona;) do tego taki bukiet-kosz z osiemnastoma lizakami;)

Gość gość
Ja od chrzestnego dostalam bransoletke Pandore i jestem mega zadowolona. Co prawda tanio go to wyszlo bo aż 700 zł, ale powiedział ze chciał żebym miała coś od niego. Z bransoletką sie nie rozstaje i noszę juz ją 2 lata :)

Gość gość
Od chrzestnych dostalam: Matki 1000zł Ojca nic bo zapomniał kilka tygodni później przyjechał ze złotym pierścionki na którym była cena 230zł. Więc się nie wykosztowal. Tym bardziej, ze go stać. Na ślub od niego 200zł heh