Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

kto do uk

Polecane posty

witam ludziska:D zglaszac sie kto ma w planach wyprowadze do anglii:D z przyjaciolka szukamy 3. osoby bo same to sobie mozemy pokoj wynajac, a jak ktos jeszcze bedzie chetny to jakis maly flat mozna wynajac, koszty na 3 sie podziela i damy rade:D wiem wiem, niepowazna jestem ze szukam na kafe ale zyje nadzieja ze moze sie znajdzie taka delikwentka ktora bedzie chetna:D przyjaciolka przyjezdza do mnie pod koniec wrzesnia, wiec nie ma duzo czasu:D

a tak myslalam ale jakbys spytala z faterem to bym szybciej wiedziala:D a co z ojcem, powiedzialam mu ze sie wyprowadzam, powiedzialam ze z nim nie da sie dojsc do porozumienia, on powiedzial ze jestem za nerwowa, jasne, bo on nie widzi jaki on jest mama tez wie ze sie chce wyprowadzic bo rpzyjaciolka ma przyjechac ale powiedzieli ze jak cos to na obiad bedziemy mogly wpadac:P mam nadzieje ze nasze stosunki sie polepsza:)

Gość kogo to obchodziiiiii
madchen ty masz 20 lat jak sie nie myle tak? nie idziesz na studia? tak z ciekawosci pytam bo jestem w podobnej sytuacji ;)

kochana nie ide bo chcialam sobie przerwe zrobic:) lubie sie uczyc, ale mialam juz dosyc ale zobacze jak to bedzie w anglii, jak bede miala prace, jak zacznie mi sie tu podobac, to moze nawet tutaj zrobie jakis kurs albo studia, a pozniej w polsce:) ale jeszcze nie wiem:) a tez planujesz do uk?:D ja mam 19lat, 8sierpnia skonczylam:)

Gość raiffasenka
pojechalabym z wami, ale jestescie za mlode dla mnie:(

20

aha to nie bylo do mnie lol :D a ja w tym roku skonczylam szkole i mialam isc na studia, ale przez ojca (dluga historia) musze wyjechac za granice. jade do szwajcarii niedlugo i tez za rok dopiero zaczne studia ;)

Gość raiffesenka
24

heh ja wlasnie przez ojca sie wyprowadzam z domu bo juz nie wyrabiam kurde no to nic, zostaje mi dalej szukac zainteresowanej;)

ja jeszcze pol roku temu tez planowalam uk, ale nie mialam chetnych na wyjazd wiec zrezygnowalam :P

kurde ja wiem ze moze to niepowazne szukac na forum ale nikt z naszych wspolnych znajomych nie ejst chetny na wyjazd:( ja mam nadzieje ze tutaj sa normalne osoby;)

to powodzenia w poszukiwaniach :)

Gość raiffesenka
Wasz wiek by mnie tylko dolowal;)

Gość raiffesenka
a gdzie jedziecie i jakiej pracy bedziecie szukac?

do ketteringu, to nad londynem z poltora godziny jest obok northampton ja mam prace ale narazie na telefon przez agencje:( czasem caly tydzien pracuje, czasem 3 dni:( ale kasa na pokoj zawsze bedzie;) pod koniec wrzesnia bede chodzic po barach i innych tego typu bo teraz chodzilam to mowili zeby wlasnei pod koniec wrzesnia tam moze praca za najnizsza stawke ale za to codziennie

Gość dżony rambo
ej madchen sama mowilas ze brak ci ruchanka:D

Gość dżony rambo
ale powiem ci ze odwazna jestes. szukac kogos obcego w necie zeby z nim mieszkac?:O