Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

kto do uk

Polecane posty

wychodze z zalozenia ze na tym forum tez sa normalni ludzie;) no sluchaj jesli ktos sie zdecyduje wyprowadzic to myslisz ze dla kaprysu swojego? przyjezdzajac tutaj to nie mozesz tak z dnia na dzien, wiec mysle ze jakis glupek nie bedzie sobie jaj robic;)

no niby lepiej ale to tylko takie rozwianie na maks 3 lata:) ja chcialam do berlina w styczniu ale kurde co ja sie tam pcham ja ja jezyka dobrze nie znam:( pobede tu w anglii, wezme sie wkoncu za niemiecki, i bedzie dobrze:D

ja bym wyjechała, ale nie mam kasy na start :O :O a już 3 rok o tym myślę. ale może to jest pomysł, który cały czas dojrzewa i kiedyś w końcu to zrobię ;) na razie to, to co zarobię starcza jedynie na szkołę i telefon :O ale Tobie życzę powodzenia 🌼

heh no wiem jak to brzmi:P no musze sie za niemiecki zabrac, bo znalam niemiecki ale kurde nie uzywalam przez kilka lat wiec zapomnialam zupelnie:( angielski znam tak zeby sie dogadac z ludzmi na luzie, typu zadzwonic gdzies do urzedu, isc lekarza zalatwic, z ludzmi na miescie pogadac, no tak normalnie prawie jak polski;) tyle iz nie znam slowek taki typowo urzedowych, jezyka formalnego malo znam,