Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Grazka2777

GULKA SLINY Z RANA WYPLUWANA- CO TO JEST?????????????

Polecane posty

Go艣膰 Grazka2777

Od 2, 3 lat (teraz mam 26 lat) dzien w dzien rano po obudzeniu, pierwsze co robie to toaleta i...wypluwanie gulki sliny. Wyglada to w ten sposob, ze jesli tego nie zrobie, slina ta mnie dusi, zatrzymuje sie w gardle. Z rana musze "odcharknac" (wybaczcie za doslowne opisy) i wylatuje taka gulka sliny, ciagnacej sie, jak sluz. Jest ona biala, nie smierdzi. Jka to swinstwo zlikwidowac? Bylam u laryngologa w maju, bo sie dusilam ,ale on stwierdzil ,ze nic nie mam (poczulam sie jak hipochondryczka). Czy ktos moze mi pomoc zwalczyc to swinstwo?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Grazka2777
podnosz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W臋dr贸wka
hmm, dziwne to. Wydaje mi si臋, 偶e to Ci mo偶e sp艂ywa膰 z nosa. A jak 艣pisz? Znaczy w jakiej pozycji? Bo mo偶e 艣pisz na plecach, i masz za wysoko, albo za nisko g艂owe? Mo偶e spr贸buj spa膰 na boku, albo na brzuchu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zatoki
Wygl膮da to na przewlek艂e zapalenie zatok, spr贸buj bra膰 lek o nazwie Sinupret przez kilka miesi臋cy, bez recepty, ale jest drogi. Powinien rozwi膮za膰 ten problem. Mi pomog艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grazka2777
Ja zaczynam spac w pozycji bocznej, w trakcie pewnie spie na plecach.Roznie to bywa. A dopoki nie wypluje z rana tego, to az niedobrze mi jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grazka2777
nosem nic nie leci ,ale wlasnie rANO w gardle pelno tego mam . Od laryngologa dowiedzialam sie tylko tyle, ze mam krzywa przegrode(czy za mala), bo zima non stop nos zatkany, mam problemy z zapachami od 3 lat:(:( Kiedys moj wech byl bardziej wyczulony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babo ja tez tak mam
mam to samo :( wybieram sie do lekarza rano jak sie obudze i chce spac dalej to musze isc wypluc to bo mnie to dusi a jak wypluje to u mnie jest zolte z bialym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grazka2777
U mnie ta slina jest bardzo ciagnaca sie, przezroczysto-biala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babo ja tez tak mam
no u mnie tez ciagnaca raz biala calkiem a raz zolto biala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babo ja tez tak mam
mysle ze to s膮 zatoki a to jest po prostu katar ktory splywa podczas snu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a idzie to jakos wyleczyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tusi
ja r贸wniez mam co艣 podobnego ale opr贸cz wypluwania g臋stej 艣liny mam uporczywy kaszel. Juz gdzie艣 na kafe o tym pisa艂am. Odnosnie kaszlu jest bardzo m臋cz膮cy, kaszl臋 codziennie rano przewa偶nie po zjedzeniu 艣niadania. W ci膮gu dnia kaszel ust臋puje ale ca艂y czas chrz膮kam bo czuje 偶e co艣 zalega mi w gardle. Mo偶e kto艣 podpowie mi czy sa jakie艣 specyfiki kt贸re pomoga mi uwolnic od tego cholerstwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tez tak mam wlasnie rano,zdarza sie tez w dzien,wg mnie to refluks

Udost臋pnij ten post