Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna desperatka

problem z facetem. a może przesadzam?

Polecane posty

mam problem i liczę na porady :( opiszę wszystko od początku. otóz... z moim chłopakiem jestem już prawie 2 lata. wkurzało mnie jednak to, że smsował czasem z moją byłą przyjaciółką, z którą nie rozmawiam już 2 lata. Nie byłam zazdrosna o inne kolezanki, bo ja też mam kolegów, ale chodziło mi o nią. Wczesniej odebrała mi już faceta, dlatego zerwałam z nią tę `przyjaźń`. Miarka się przebrała, ona pisała coraz częściej postawiłam mu więc ultimatum. albo ja, albo ona. Nie zastanawiał się ani chiwli, skasował jej numer telefonu i gg. urwał kontakty. było ok do momentu, kiedy ona napisała do mnie (tak! do mnie!) czy mogłabym jej podać jego nowy numer, bo ma sprawę (co za tupet!). wiedziałam o co chodzi, chciała mu dać zaproszenie na swoją 18-nastkę, ale mogła przecież napisać do niego na naszej-klasie czy zapytać o numer kogoś innego, prawda? nie dałam jej numeru a o całym zajściu opowiedziałam mojemu M. i wiecie co zrobił? wziął jej numer gg z nk i napisał do niej, co chciała :O przesłał mi tą rozmowę, ona zapytała o nowy numer, a on jej napisał, żeby to ona dała mu swój numer, bo on już musi lecieć :O jestem wściekła :O czy przesadzam?

smsował w sensie krótkiej wymiany zdań `co u ciebie?` itp. bo kiedyś też się przyjaźnili. smsowali rzadko (raz w miesiącu?), ale mimo to kazałam mu zerwać kontakty z tą fałszywą intrygantką

Gość laska już odebrała Ci faceta
teraz podbija do kolejnego a Ty jeszcze pytasz czy przesadzasz

Gość cerise
no...tez bym sie wsciekła..ludzie co za glupia baba!! bezczelna. powiedz facetowi ze ma sie z nia nie kontaktowac i koniec piesni. powaznie..a jak nie to niech do niej leci

masz rację, ale chodzi mi bardziej o to, że on do niej napisał. zerwałam z nim, bo olał sobie naszą umowę odnośnie tego, że nie bedzie się z nią kontaktował. a jeśli chodzi o nią to chyba już nie podbija do mojego, bo od pewnego czasu ma swojego faceta... o to się nie martwię, mój facet też nie ma o niej dobrego zdania, ale na imprezę chętnie by poszedł (jej 18-nastkę):O

Gość cerise
co on robi jak z nim zerwałas?? tzn kontaktuje sie z Toba?

Gość Taka jedna desperatka
cerise teraz jest w pracy więc nie za bardzo może, ale wcześniej dzownił i pisał co chwila. w ogole nie chce tego przyjąć do wiadomości przeprasza, pisze, ze kocha itp. ogólnie jak to zbity piesek

Gość cerise
to mu wybacz :) no tylko zeby z nia nie gadal...no kurcze co za obrzydliwa dzioucha..ej nie dotyczy mnie to a zla jestem :p heh..

cerise heh dzięki może trochę tej złości ze mnie na Ciebie przejdzie :P jestem zła szczególnie na niego, że się do niej odezwał i jest taki chętny, żeby iść do niej na tą imprezę. a jeśli chodzi o nią-od dwóch lat mam na nią , że tak powiem wylane :D pewnie mu wybaczę, dziś rano już mu prawie wybaczyłam, bo tak prosił i prawie uległam, ale muszę go jeszcze trochę przetrzymać :P a może postawię mu ultimatum, że wybaczę, jak nie pójdzie na jej urodziny? :P kurde nie wiem... znowu nie moge mu niczego zabraniac, ale ja tak nie chce, zeby tam poszedł :(

Gość mOŻE POWIEDZ MU
że jak ty masz mu ufać kiedy on sam sobie nie ufa, raz mówi tak a za kilka dni zupełnie co innego ... Tak nie postepuje mężczyzna na którym mozna polegac ... Nie wiem czy chętnie by poszedł na tą 18-tkę, ale wiem, że na pewno chciał odnowic kontakt z tamtą ... Trudno tobie cokolwiek radzić bo ty go znasz - nie my Powiem tylko jedno, że tak na prawdę to on sam nie wie co chce - może po prostu w jego wieku to norma ???????????????

Gość a nie mozesz isc z nim
na ta osiemnastke? hahahahahahahah

aleś Ty głupia , i co z tego ze chcce isc na te urodziny :O jak zechce zdradzic to i tak zdradzi :O przesadzasz ...

rok temu do mojego faceta napisała jakas jego była, nie znam jej, ale ta krowa napisała do niego kartke na urodziny, podpisała sie twoja Magda i zrobiła na kartce wielkiego całusa ze swoich czewonych ustek:( zenujące. nie miała bym nic przeciwko temu zeby napisac jakieś życzenia itp...po prostu niektóre laski potrafia z siebie zrobić kompletne idiotki i zachowują sie jak smarkuje 15-sto letnie.

Gość cerise
nie pozwol mu isc na ta impreze...nei wiem ogolnie jak to jest miedzy wami ..jak zawsze mu pozwalasz np z kumplami wychodzic i na inne imprezy bez Ciebie to si eteraz uprzyj.. dla Ciebie to wazne i juz. powinien zrozumiec

niedawno moja kobieta powiedziala odnosnie mojej koleżanki " gdybym byla wredna to zakazałabym Ci sie z nią kontaktowac" jestes po prostu wredna i szukasz problemu na siłe :O

Frencho nie jestem glupia. on chce iść na urodziny nie ze względu na nia... a zresztą.. czesc z was mnie kompletnie nie rozumie :O a na urodziny nie mogę z nim iść, bo nie jestem zaproszona :O dżizys nie domyślieś sie?

może i jestem wredna, ale zrozum, że ta franca już raz zabrała mi faceta. fakt-tamten był głupi i mnie nie kochał. z tym jest inaczej, bo mu ufam, ale mimo to jestem wściekła jak jasna cholera :O

no i co ze nie jestes zaproszona, wielkie rzeczy!!;D Ja bym poszla i jej spierdolila te urodziny hahahahah Idz ubrana zwyczajnie jak do sklepu hahahah i nie badz zbyt rozmowna;)

i taj w ramach wyjaśnienia. ja się zdrady z jego strony nie boję, niech idze i się bawi, ale nie do niej :O o to mi się rozchodzi rozumiecie? ona jest moim wrogiem, a moj facet idzie uczcic jej 18-naste urodziny. acha i ktoś tam napisał, że on chce odnowić z nią kontakt. nie. on chcial sie dowiedziec, co ona od niego chciałai ułatwił jej nawiązanie kontaktu, bo nikt z moich znajomych nie chciał jej dać tego nowego numeru do mojego faceta :P

A poza tym masz prawo by byc do niej wredna. Ja bym byla. Bardzo:D

słuchaj, jak facet Cie kocha i jest wierny to sto napalonych lasek Ci go nie odbierze, a jak idiota to moze i ona Ci go zabierze, ale wtedy tylko sie ciesz ze pozbyłas sie go nie ze względu na nia ? a na kogo? na co? pojdzie, pobawi sie , przyjdzie

a nie możesz z nim iść może i jestem wredna, ale nie jestem jakąś prostaczką, żebym wprosiła się na urodziny do restauracji, gdzie będzie rodzina i znajomi :O to chyba najbardziej debilny pomysł jaki kiedykolwiek słyszałam

Powiedz mu ze albo idzie z Toba albo wcale. Spytaj sie czy on by chcial zebys Ty chodzila na imprezy dpo jego wroga

Frencho łatwo Ci mówić. ja chyba nie zasnę tej nocy :O ale przecież mu nie zabronię iść na tą imprezę...

ale ja tam nie chcę iść... boże co za głupi pomysł :O

mhm,no to skoro tamtej az tak nie lubisz to facet powinien zrozumiec, ja bym ustąpił i nie poszedł :P

Jak uwazasz, ale jak dla mnie to jestes cieple kluchy i jeszcze sie obawiasz jak to bedzie wygladalo. Dltego ta szmata ma Cie za nic. Nara🖐️

Frencho no to ja chcę, żeby mój facet był taki uległy dla swojej kobiety :D zastanawiam się, czy aby nie postawić mu ultimatum (kolejnego już heh). pozwolę ci wrócić jeśli nie pójdziesz do niej na urodziny, ale to jest żałosne oszzz :O

skoro nie boisz sie ze Cie zdradzi to czego sie boisz , czemu nie bedziesz mogła zasnąc?

`a nie mozesz isc z nim Jak uwazasz, ale jak dla mnie to jestes cieple kluchy i jeszcze sie obawiasz jak to bedzie wygladalo. Dltego ta szmata ma Cie za nic. Nara ` hahahahaha :D:D nie poparłam twojego debilnego pomysłu to zaraz sobie dopisałaś w swojej małej główce, że ona ma mnie za nic? że mnie nie zaprosiła, czy ze mi zabrała faceta 2 lata temu? a w dupie mam to, co na o mnie mysli