Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna desperatka

problem z facetem. a może przesadzam?

Polecane posty

Gość Taka jedna desperatka
nie będę mogła zasnąć, bo on będzie się bawił na imprezie u mojego wroga, zyciowego wroga :O mam chyba fobię na jej punkcie:O

Gość a nie mozesz isc z nim
Tak, ma Cie za nic bo polakosila sie na Twojego faceta. I teraz jeszcze nagabuje twojego obecnego. Chcialam Ci pomoc, wspolczulam, poswiecilam swoj czas dla Ciebie a Ty ie musisz mowic ze moje pomysly sa debilne i mam mala glowke bo sobie tego nie zycze zrozumialas? Zegnam

tak, zerwałam, ale pewnie i tak do siebie wrócimy... a już na pewno do tego czasu, kiedy bedzie jej 18-nastka ( w połowie września) :O

Gość Słuchaj ...
Przede wszystkim to coś kręcisz bo przecież NIE ONA zlikwidowała jego numery tulko ON JEJ Poza tym skąd wiesz, że on chce iść na jej 18-tkę ? Powiedział to tobie, czy to są twoje podejrzenia ?

nie nagabuje moja droga, po prostu go zaprosiła na swoje urodziny jak 10 innych kolegów i koleżanek. ale masz rację za te emocje, który były niepotrzebne przepraszam. wiem, że starałaś się pomóc, ale Twój pomysł naprawdę nie był dobry...

Gość a nie mozesz isc z nim
Ja mysle ze byl. Pozbadz sie skrupolow. Skoro nie chcesz sie tak na chama pojawic to ok. Ja bym tak zrobila zeby ja wkurwic. Jesli wolisz----Popros swojego ukochanego zeby jej napisal ze albo idziecie razem albo wcale. Zycze Ci powodzenia. Teraz naprawde musze leciec

Słuchaj ... Przede wszystkim to coś kręcisz bo przecież NIE ONA zlikwidowała jego numery tulko ON JEJ Poza tym skąd wiesz, że on chce iść na jej 18-tkę ? Powiedział to tobie, czy to są twoje podejrzenia ? już wyjaśniam. po pierwsze-on gg już nie ma wcale, bo mu się zapsuło i je skasował, a jeśli chodzi o num. tel to jak już wcześniej napisałam ona miała jego stary numer, a on go zmienił więc chciała ten nowy. po drugie-powiedział, że jeśli on go zaprosi to pójdzie

Gość Wiesz co ..............
tobie powiem ... [Taka jedna desperatka tak, zerwałam, ale pewnie i tak do siebie wrócimy... a już na pewno do tego czasu, kiedy bedzie jej 18-nastka ( w połowie września)] DAJ SOBIE Z NIM SPOKÓJ, nie on jeden na świecie Gdyby mu na tobie zależało to na pewno sam by nie poszedł na tą 18-tkę i nie oszukuj siebie dziewczyno ...

`DAJ SOBIE Z NIM SPOKÓJ, nie on jeden na świecie Gdyby mu na tobie zależało to na pewno sam by nie poszedł na tą 18-tkę i nie oszukuj siebie dziewczyno ...` kocham go. nie pozwolę, by ona zabrala mi te wspólne 2 lata, nasze plany... oczywiście, że jeśli już zdecyduje się pójść to tylko i wyłącznie SAM. zrobiłabym z sobie conajmniej DEBILA gdybym tam weszła na chama. co by powiedziała jej rodzina (jej ojciec=kolega mojego ojca). to zły pomysł. postaram się go przekonać, żeby nie szedł. wkońcu nie zależy mu tak bardzo na tym. jest raczej obojętny, mówi, ze pojdzie ale nie `sika` z radości

Gość Jeżeli on .........
ójdzie na imprezę jak ona go zaprosi i to sam bez ciebie to powiedz mu żeganj i życz mu udanej zabawy ... Mu na pewno na tobie nie zależy i szkoda czasu twojego dla niego Po prostu trafiłaś na nieodpowiedniego faceta, nie twoja wina, ale wszystko przed tobą dziewczyno ... nie martw się Facet, ktoremu zależy na dziewczynie takich numerów nie robi ukochanej Poza tym każdy ma takie same prawo - ty też możesz chodzić na imprezy bez niego i co ? Będzie zadowolony ? to smarkacz moim zdaniem, nie mężczyzna, który wie co chce

Gość Dziewczyno ....
[kocham go. nie pozwolę, by ona zabrala mi te wspólne 2 lata, nasze plany... ] Ty go kochasz, ale on niekoniecznie ciebie ... więc przyjmij to do wiadomości czym prędzej zrozumiesz tym lepiej dla ciebie Co to znaczy, że nie pozwolisz ? ... Ile ty masz lat ? ... Kochana ludzie rozstają się po 10, 20, 30 ... latach i ... żyją Wszystko oprzed tobą, on nie jest wart ciebie, to smarkacz jak ktoś tutaj pisze Poza tym coż ... będąc w jego wieku tez tak postępowałem ... to przywilej wieku i nie licz na dużo z jego strony ...

Gość Powiem tobie ....
jedno i zapamiętaj to sobie na całe życie .... nikogo do niczego nie można zmuszać, a już na pewno nie do miłości

Gość becky
niech on jej napisze ze bez Cb sie nigdzie nie ruszy i po sprawie

weźcie ludzie... od razu niezalezy , zdradzi i niewiadomoco jeszcze... po pierwsze skoro zejdz sie z nim spowrotem i jak chcesz to postaw mu ultimatum, jak mu zalezy to zrezygnuje z tych urodzin, i bedzie spokoj i juz..

Gość EXX
to ytak jakbym slyszala sama siebie!!!! mam taka jedna kolezanke, jestem o nia zazdrosna,m ale nie okazuje tego,nie chce pokazac ze czuje sie niepewnie w zwiazku,ale boli mnie to... jak czasem rozmawiaja na skypie... smutno mi,ale prawie niegdy nic nie mowie.... :(

EXX chyba nie dorosłas do związku (takie mam tylko wrazenie) . mów wsszystko swojemu facetowi , nie wazne jak głupio to wyglada..

Gość EXX
powiedzialam mu o tym ze kiedys startowala do mojego lubego,i ze jestem deko.. nerwowa kiedy rozmawiaja,szczegolnie kiedy ona sie do niego mizdrzy. On o tym wie, ale nadal po trochu z nia rozmawia.Widzisz frencho ,to jest moj pierwszy zwiazek, wiec moze i jestem slaba jeszcze w tych rzeczach...

co Wy wiecie o moim związku? mój facet ma, fakt, dopiero 20 lat, ale co przepraszam świadczy o tym, że jest smarkaczem? że dostał zaproszenie i chce z niego skorzystać? albo, co świadczy o tym, że mnie nie kocha? kocha mnie i wiem to. jesteśmy razem już tyle czasu, znam go. a wy nic o mnie i o nim nie wiecie. jestem pewna jego uczuć i tego, że dla mnie zrezygnowałby z cakej tej smiesznej imprezy, ale ja nie chce mu zabierac zycia. ja tez bez niego chodzilam na 18-nastki kolezanek i kolegów jak nie mialam zaproszenia z os. towarzyszącą :O i skąd w ogole ten pomysł, że mu na mnie nie zalezy i mnie nie kocha? jestescie w stanie przewidywac takie cos na odleglosc? byscie widzieli jak on sie teraz stara, jak pisze mimo, ze mieszkamy 200km od siebie to prosi o wybaczenie itp. wkurza mnie jak tos wypowiada sie na temat czagos, o czym nie ma zielonego pojecia :O

up

`Mu na pewno na tobie nie zależy i szkoda czasu twojego dla niego Po prostu trafiłaś na nieodpowiedniego faceta` tak, jasne... MU to robią krowy, kiedy dają mleko. Po dwóch latach nie spostrzegłam, że to nieodpowiedni facet dla mnie za to Ty po mojej jednej wypowiedzi na forum, że i owszem :O ludzie puknijcie się czasem w głowę, zanim coś napiszecie

Gość EXX
frencho, ja mam 20 lat,on 25. Wydaje mi sie ze on jest troche dojrzalszy, no i ma 3letnie doswiadczenie jesli mozna to tak nazwac, byl z dziewczyna 3 lata.

EXX doswiadczenie zazwyczaj niewiele ma wspolnego z dojrzałoscia, 30 latek po kilku zwiazkach moze byc mniej dojrzały od 20latka który miał tylko jeden. najwaznejsze to rozmawiac, chcesz moze zeby był z tobą reszte zycia wiec nie mozesz sie bac rozmowy z nim nawet na tak błahy temat... do autorki..leć po swojego chłopa :P

Frencho dzięki, że jako jedyny nie wmawiasz mi, że mu na mnie nie zależy etc. :O nie polecę, bo jest w pracy i to w dodatku 200km ode mnie... :( widzimy się dopiero we wtorek, a od paźdzernika wraca na stałe do naszej miejscowości :)

Gość EXX
dzieki frencho,lece juz!!!paaaa

Gość ej ty exx
załóż sobie swój topic:O autorko-ja bym postawiła to ultimatum. może wyjdziesz trochę na panikarę, ale bedziesz spokojna

up

nie będe wmawiał takich rzeczy bo to głupie podejscie sfrustrowanych kobiet których na tym forum pełno chyba :P to jak wróci to sie weź za niego :) nie ma za co EXX :)

Wiesz co tobie powiem ... chciałas znac nasze zdanie, a nasze zdanie jest własnie takie i na pewno nikt ciebie nie będzie przepraszać za to, że mamy inne zdanie jak ty :) Poza tym lubi ę takie bzdety jak to ...[kocha mnie i wiem to.] Wiesz co człowiek wie na pewno ... to, to i tylko to, że kiedyś umrze :)