angel165 0 Napisano Sierpień 24, 2008 Dziś uprawiałam sex z moim chłopakiem, bez zabezpieczenia. On zdążył i go wyciągnął w chwili kiedy dostał wytrysku. Czy jest jakaś szansa abym była w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niezapominajka86 0 Napisano Sierpień 24, 2008 Nastepna niedouczona idiotka! Nie chodzilas na lekcje biologi? Nie wiesz co to sa google? Dziecko ile ty masz lat. ze zadajesz takie durne pytania?! TAK MOZESZ BYC W CIAZY! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kurka211 Napisano Sierpień 24, 2008 Pewnie, że możesz być w ciąży. Proponuję zrobić za 10 dni test o ile nie dostaniesz okresu. Niezapominajka86 nie denerwuj się...Na biologii srednio o tym uczą, ale wystarczy poczytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niezapominajka86 0 Napisano Sierpień 24, 2008 Wkurzajace jest to, ze dzieci zabieraja sie za seks, a potem zadaja takie pytania... no prosze Was, a potem dziwia sie, ze w ciazy... wszedzie pisze, ze stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcji, trzeba byc albo slepym, albo analfabeta, albo poprostu idiota, zeby tego nie przeczytac i nie wiedziec :) To nie sredniowiecze, o seksie mozna przeczytac i uslyszec doslownie wszedzie, a taka jedna z druga... ahhh ponioslo mnie, przepraszam :) Ale jak to czytam, to normalnie krew mnie zalewa :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fejgusona 0 Napisano Sierpień 24, 2008 można być w ciąży nawet jeżeli nie było trysku w środek PAMIĘTAJ stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gadugadu 0 Napisano Sierpień 24, 2008 masz racje niezapominajka mnie też wkurwiają takie niedouczone małolaty co dupą myslą a nie głową.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gadugadu 0 Napisano Sierpień 24, 2008 a do ciebie angel165 ile masz lat ze zadajesz takie pytania. to jasne ze przy stosunku przerywanym mozna zajśc. na jakim swiecie zyjesz ze takich podstawowych rzeczy nie wiesz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fejgusona 0 Napisano Sierpień 24, 2008 dajcie jej spokój, niech pyta jak nie wie niektóre dojrzałe kobiety też nie wiedzą bo żyjemy w takim kraju że nie ma edukacji sex tylko szkoda mi że później dzieją się takie tragedie o jakich czytałam typu --nastolatka usówa ciążę domowymi sposobami i ma wizję tego horroru na całe życie albo nastoletnia mama i życie się wali - to jeszcze za wcześnie dle dobra małolat powtórzę stosunek bez wytrysku do pochwy - może być CIĄŻA stosunek podczas okresu przed okresem po okresie -może być CIĄŻA dzieci poczęte w taki sposób istnieją na świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach