Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjknd

czy jeśli na blond włosy dam farbę ciemny brąz, to wyjdzie oczekiwany efekt???

Polecane posty

Gość fjknd

Mam farbowane blond włosy,w miarę jasne. teraz chcę miec ciemny brąz/ czekoladowy czy coś w tym stylu. I pojawia się moje pytanie: Czy efekt będzie prawidłowy? czy włosy mogą wyjśc jaśniejsze? czy ktoś juz tak robił? proszę, doradzcie:)

Gość fjknd
aleście są pomocni:o

Hmmm jasne ale to kwestia czasu :D tez mialam jasny blond a zafarbowalam sie na ciemny braz.Najpierw wyszedl czarny ale po 10 myciach wyblakl na ciemny braz taki jak na pudelku :D tyle ze mi ciemny braz sie nie podobal wiec kupilam farbe i farbnelam sie na intensywna czern i jestem czarna :D najlepsze sa brazy i czernie paletta

najlepsze sa czernie i brazy pallette .... bo pozniej nie idzie zmienic koloru wlosow i trzeba je obciac :o ten jebany barwnik tak mocno wchodzi w strukture wlosa, ze albo trzeba chodzic z odrostami pol roku, albo scinac, chcac zmienic kolor wlosow :o :o :o

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
Ja zmienialam z blondu na braz - farba Garniera i wyszło ok

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
tylko jak masz pasemka to kolor nie bedzie jednolity , wlosy beda 'pocieniowane'

robaczek41 to jeszcze zalezy jak kto lubi :) ja juz mam za soba eksperymenty z kolorami i znalazlam ten z ktorym bede juz dopuki mi wlosy nie wyliza hehe:D i dla mnie jest kapitalna sprawa jak farba trzyma mi sie wlosow a nie spiera jak l'oreale czy garniery :(

Gość ola234
Ciemnie braz to daje czarny kolor herow, trza kupowac jasne braazy.

Gość Zennon
Spróbuj da rzadką kupę, potrzymaj pół godziny i spucz. Powinien byc ciekawy efekt :)

Gość magdzia232
mysle ze jak mozna robic pasemka na wczesniejszych pasemkach to takie cos tez przejdzie ... zobacz tutaj w poradach http://www.handsomemen.pl/Tag_porady,Ciemny%20br%C4%85z,0.html

A ja polecam farby profesjonalne, szczególnie Vitality's. Mają dużą paletę barw i wychodzi to co się chce :) Jak wcześniej stosowałam wszystkie garniery, paletty i loreale to nie dość, że strasznie niszczyły włosy, to do tego albo kolor nie wychodził, albo się szybko spierało :(